- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #51.741
nazım da gelmiş hoşgeldin kuzumm
kiscem ürolojiden randevu alacak esinnnn onlar ne yapamsi gerektigini söyler zatenn.. en az 3 veye 4 gün cinsel perhiz yapip cagirilan günde gidip sperm verecekler onalrda hemen alinan spermi inceleyip sonucu söylüycekelr size ..yani esinin spermi yeterli degilmi diyeee..ona göre tedavi önerirler yada iyise hic bisey önermeden deneyin diycekelrrrrrama kesin versin esin testi emnin olun benceeeeee esinin durumundannn
melekimmm menin ayak sesciginii ta tr den tutki alamanyadannn duyarimmm
hoşbuldum canım diyiverin hadi gariiiiii varmı yeni haberler
oohhhh şükürrrr kavuşturanaaaa
bölee skı sıkı saılmak isitorumm sana yasakımmmm,
kızlarrrr...... dayanamadım test yaptım kendim tek çizgiyi gördüm yineama daha 3 gün var adetimin geçmesine belli olmaz zaten dimi dimi :):) züğürt tesellisi time... :):))
hoşbuldum canım diyiverin hadi gariiiiii varmı yeni haberler
hoş geldin melekimmmmmm
sarilalim moremmmmmmmm mis kokucugunu aldimmm
hoşş buldummm canımmmm okudumm düşmüş değerinnn,
hayırlsı olsunnn kuzummmm inş. ii olcakk daha daa
daha erkek canımm idrarda adet tarihi geçmeden çıkmıorrr
inşş. güzel haberlerii alıısn 3 gn sonraa
evettt canımm anladımm tabiki bakılması lazım illaki sonrası da allah kerim artık
şimcik öğreniriz o zamanbilmiyorumkii canımm bende yenii geldimm haberlerden bii haberimm bilenlerr bizedee anlatsınnnn
hoşbulduk canımhoşgeldinnn kızçemm
yasakımmmmm ya görmedin galibaa belirtilerr arasındaa idrardaa koku varmıydıı yaa
hoşbuldum nazlım
yanlız sana diyeceklerim var ben regl olmuşum kıscem normalde 26 günde olurum bu ay erkenolmuşum sanki çook isteyen varmış gibi acele etmiş bu ay benim kırmızılar...
o yüzden ben kime okunacaksa okuyamıcam canım meryem suresini
öyle iste kutukutu pensemmmdoru gerisi allaaha kalmis napalim biz herseyi yapalimdaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?