- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #51.721
yaww nebilem yumurtadan olabilir akşam öğrencess bugün 10. günümdeym .. geçen ay 12. de yumurtlamıştım :44::44:
aa ne güzel tam ortada bir değer bu
şanlı zeynebim hoşgeldin kızeçmbekle bence de biraz daha sonra test yaparsın olmazsa
yyuupppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
yaww nebilem yumurtadan olabilir akşam öğrencess bugün 10. günümdeym .. geçen ay 12. de yumurtlamıştım :44::44:
aa ne güzel tam ortada bir değer bu
şanlı zeynebim hoşgeldin kızeçmbekle bence de biraz daha sonra test yaparsın olmazsa
yyuupppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
ne gibi bilgi lazım kızçem ? eşin birkaç günlük perhiz sonrası gidip örnek veriyo öle oluyo işte ...
selammm arkadaşlarrrr nasılsınızzz
geçen haftaa cok yogundumm misafirim vardıı sonra şehir dışına cıktık pek giremedimmmm ama artık evimdeyimmmm ve bugun bat gunum hala olmadıı enson 7 8 gun kalaa test yapmıştımm negetiftii bekliyorum hala gelen giden yokk( umutlanmaktaa istemiyorumm
slm gençlik naber
hoş buldumm canımmm
yaa bilmiyorumm kendimi alıştırdımm bu aydaa olmadı diyee ama sabah idrarımdaa acaip bi kokuu hissettimm oda belirtilerdenmiş ama beynım bana oyunmu oyunuyor gerçektendee varmıydı bilmiyorum kafam karıştıı
varmı öyle birşeyy
hoşbuldum canımm amin inşallah senınde sonuçların güzel cıkmış sevindimm tez zamandaa gelir inşallah bebişinn
hoşbulduk canımsın
merhaba canım sonunda oğluşun gösterdi kendini
Allah razı olsun canım Rabbim utandırmasın inşallah dilerim bu yolda Rabbim kimseyi paysız bırakmaz
çok doğrusun kızçemmm bundan bir sene kadar öncede bir akrabaya senin hamile kalman büyük mucize olur demişler ve ertesi ay hamile kaldı çocuk şuan 3 aylık sapasağlam tatlı bir kızçemiz oldu rabbim kimseye aratmasın inşallah dediğin gibi bu işler aslında soruna ya da çözüme bakmıyo rabbim ne yazdıya o olur inşallah bizede yazmıştır kızçem dua edip tevekkül etmekten başka bir çare yok
insalalh yumurtadandir hemen sonucu buraya yaz peri kisceeemmm
eevet kızçemm bende prolaktini çıkardım diyodum bu aralar pek bi stresteyim de demekki çıkmamış çok şükür canım
hoşbulduk canımsınn
naze hoşgeldin
selamm canımmm hoşgeldiinnnnnnnnnnnn
hosgeldinnnnnnnnn
nasılda gördün hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?