Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

eevet kızçemm bende prolaktini çıkardım diyodum bu aralar pek bi stresteyim de demekki çıkmamış çok şükür canım

hoşbuldumm ipeğimm zaten hiç test yapasım yok bilmiyorum gelene kadar bekliycem sanırmm

kızlarrrr...... dayanamadım test yaptım kendim tek çizgiyi gördüm yine ama daha 3 gün var adetimin geçmesine belli olmaz zaten dimi dimi :):) züğürt tesellisi time... :):))

dur kızçemmm hemen çıkarmıııı ölee

umutsuz olma hemennnn

saolasın kızçem cümlemize versin rabbim hayırlı evlatlarr

hoşbulduk canımsın

merhaba canım sonunda oğluşun gösterdi kendini

Allah razı olsun canım Rabbim utandırmasın inşallah dilerim bu yolda Rabbim kimseyi paysız bırakmaz

amin güzel kızçem benim amin hepimize mükafatlarımızı versin inşallah :)

evet işte böle kabul edebilince insan elinden gelenlerin sınırlı olduğunu nihai durumun yazgı olduğunu biraz daha rahatlıyo .. neticede üzerimize düşeni yapar dualrımızı da ederiz. dert veren Allah derman da verir .. yeter ki istemeyi bilelim .. bizleri sevdiğinden belki kendisine dua etmemizi istiyor daha çok anmamızı istiyor evlatlarımız daha değerli olsun istiyor demekki kıçem :)

insalalh yumurtadandir hemen sonucu buraya yaz peri kisceeemmm

gelir gelmez yzarım kızçem belkim yumurtadandır inşallah hayırlara vesile olsun bu aralar kötü şeylere hiç hazır değilim üzülebilirim ...

eevet kızçemm bende prolaktini çıkardım diyodum bu aralar pek bi stresteyim de demekki çıkmamış çok şükür canım

yawff bu prolaktin varye elimden çekiceği var hele bi bebem olsun da ben ona göstercem öle birden fırlamak da neymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…