- 17 Nisan 2012
- 4.364
- 3.140
- 163
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #51.921
Amaaaan topiğin titiz kızları sohbet ediyor ama ben konuya giremiyorum pek ilgi alanım değil
Amaaaan topiğin titiz kızları sohbet ediyor ama ben konuya giremiyorum pek ilgi alanım değil
dün karabiberim gelmişş sen gördün müüü hancekimmmm
ben de mayısın ortasına doğru bahar temizliği yapıcam da onun endişesi var içimde ondan sarmadı sizin konugell bitanemm başka konu açarız zaten nefret ettim bugün heryer heryerde sinirim tavan yaptı:))))
valla benimde değilll kızçemm ama hancekiminnnn uzmanlık alanıı maşlllahhh
Gell bitanemm başka konu açarız zaten nefret ettim bugün heryer heryerde sinirim tavan yaptı:))))
ben de mayısın ortasına doğru bahar temizliği yapıcam da onun endişesi var içimde ondan sarmadı sizin konu
Yok burda görmedim ama bana mesaj atmış faceden
ben de mayısın ortasına doğru bahar temizliği yapıcam da onun endişesi var içimde ondan sarmadı sizin konu
yeni konı hemen buldumm anneler günü hediyesii
bende geçmşi okuudmm sanırmm edama sanene kelimesini annesi yazmışş :44::44::44::44:
Bende kara kara düşünmekteyim nazım:44::44:
:44::44::44:
Bizde bilemedik edaaamla kimin yazdığını sildik o yüzden.Karabiber yazmaz öyle diye düşündük...Ama annesi neden yazmışki manevi annesi galiba???
bennnnnn geldımmmmmmmmm
ne kadar güzelll Rabbiiimm hepimizeee nasip etsimm inş...AYYY BENİM ANNEM UMREYE GİDECEK ZEMZEM TAKIMI ALDIM BUGÜN ÇOK GÜZEL
Hoşgeldin bitanemmm,iyi insan lafının üstüne gelirmiş
hoşş geldinnn edammmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?