- 9 Temmuz 2012
- 6.478
- 409
- 173
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #52.041
edammmmm
Efendimmm habibtemmmm oldumu resimmm???
insallahh olumlu haber alirsiniz yaaa:26::26::26:böyle zor olacakkk seninde iicndee bizim icindeee
Merhaba Anne Adayları,
Öncelikle Allah hepinize sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin. Ben İzmir'de yaşıyorum. doğum ve Düğün Fotoğrafçılığına başladım. Eğitimimi bitirdim ve sertifikamı aldım. İsteyenler olursa ücretsiz olarak fotoğraflarınızı çekmek istiyorum. Hem size güzel bir hatıra hem de kendim için bir deneyim olacak. İlgilenenler bana özelden mesaj ile ulaşabilirler.
Şimdiden teşekkür ederim.
habbitem uzaktanya pek anlasilmiyoooturuyo galiba demiiii daha yakindan yokmuyduu
Olmuş resim habibtemmm:)))Koltukta tv keyfi yapıyo benim oğlum baksana habibtemmm:)))
Bak buda ilk gözü açılan torun:))Eki Görüntüle 699096
bi sesini duyum demistim edammmefendmmm kızcemm offf cok yavavassssssssss nettttttttt
ınsallah habıbtemmmmm zorrr olcakk gercektenn bılemıyorum ama benım netsız yapamıcammm kesınnnnnnnnn bız artıkk esımle ofıste yatıp kalkarızzzzz
bencede cokk uzakkk azcık yakındannn olsa daha ıyı olurduuu canımcımmmmm
Buldummm benim kucağımda bi tane ekliyorum hemenhabbitem uzaktanya pek anlasilmiyoooturuyo galiba demiiii daha yakindan yokmuyduu
Olmuş resim habibtemmm:)))Koltukta tv keyfi yapıyo benim oğlum baksana habibtemmm:)))
Bak buda ilk gözü açılan torun:))Eki Görüntüle 699096
bi sesini duyum demistim edammm
bari gündüzleri git esinin yanina eger yalniz calisiyosaaa
habbitem sen almiycan demi evine yawrunun biriniiizor olur iki kedi evdeeee
bencede cokk uzakkk azcık yakındannn olsa daha ıyı olurduuu canımcımmmmm
teşekkür ediyorum keşke daha yakın olsaydım.
tama o zaman barii gündüzleri ordan gir yanimizaaesım yalnızz habıbtemm avukatlık yapıyorr ondan zatenn dıyorum ofıste yatıp kalkıcaz
bencede ıkı kedı zor oluuurr :26::26:
Yakınınıda buldum habibtemm edammm:)))Annesinin kucağında uykuya dalmadan önceki hali:)))
habbitem sen almiycan demi evine yawrunun biriniiizor olur iki kedi evdeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?