Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Yasakhayalimmmm gabibtemmmmmm loriiiimmme demiştim dünür olacağız ins yerim ben onun olgusunu saglikla kucağına alır darısı basınıza canlarimmmmm:26::26::26:

masaalhh habbitemmmmvalla ne diyimm seni alan ya cuma ya kader gecesi dogmus eniste nasida bilmis kimel evleneceginiiirenk cok hosuma gitti bide alttaki halida cok güzel siyahla beyazi cok seviyomda bennn

bendeee cok sevıyorumm sıyahla beyazııııı heryer sıyah beyaz bırde kahvee renk benımmmmmm cok guzell olmusssss

16 lik esasından benim odamda yatıyorlar küçük anahtarı iki oldu unutuyor kapıda Çelik kapı acilmiyorrrrr

masaalhh habbitemmmmvalla ne diyimm seni alan ya cuma ya kader gecesi dogmus eniste nasida bilmis kimel evleneceginiiirenk cok hosuma gitti bide alttaki halida cok güzel siyahla beyazi cok seviyomda bennn

Kolidordaki halım siyah beyazdı yıkadıktan sonra kaldırdım onu bomboş olunca ses yankılanıyo sanki bide silo oyun oynarken çok kayıyo:)))Bu resmi 2 gün önce çekmiştim şimdi onun 2 katı oldu paspasım:)))
Kayınvalideme sormam lazım ne zaman doğduğunu:)))Allah razı olsun oda çok çalışkandır ama bana toz kondurmaz hiç kıyamam ömrüme:)))
Benim salon siyah beyaz habibtemm halıları koca antalyada bulamadım izmirden aldım getirdim:)))))Yani azıcık naz yaptım ömrüme oda ordan aldı:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…