Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

ikinizde birbirinize layiksiniz habbitemmmmsende sanslisin cünkü sende ondan cok memnunsunnnngüle güle oturun kullanin esyalarinizi tabi bebislerinizleeeeeee

Aminnn habibtemmmm daha güzelleri sizlerin olsun inşallah,bebişlerimizle beraber kullanalım hepsini inşallah habibtemm hayırlısıyla...

bak sende biseyler hatirliyosun o dedigin yere hic gitmedim ama sen bu ayda olmadi ekim topigine hic geldinmi sanki orda bi ara konusmustuk sonra gelmemistinnnnnnbundan 5 ay önce ne gibii

yok eylul ,ekim,kasim,aralik, bir 4 ay ara vermistim ben kk ya girmedim,,coookk bunalmistim bebisim olmuyo diye ,o donem

2 yilin sonunda kavustum bebegime dilerim sizlerde fazla beklemezsiniz ,kucaginiz bebislerle dolar insallah

beni taniyanlar bana kiki der ,,oyle guldugum icin sanirim senle yeni tanisiyoruz ,yarismaya nerden katiliyorsunuz ??

ben alamanyadayim hayalimsin kiscemmmmmmya sen nerdennn

Eki Görüntüle 699113

insalalh iremnazinla esinle nice yillar birlikte kutlarsinizzzzzzzzzz canim benimm iiyki tanimiiszzzzzz iyiyki bizim habbitemizsinnnnnnnnn

Dahaaaa 5 mayissssssss yeruheeee canlarimsinizzzzzzzzz sizleri çok ama çok srviyorummmm İyiki benim habibtelerimsinizzzzzzz yürekten içtenlikle sözleri seviyorum görmeseler birbirimizi kalbinizin güzelliği sözlerinize yansıyor canlarım benimmmmmmmmmm:

Ben Arabistandanbbb 1ay önce geldimnmnm suan Antakya'dan katılıyorum mm

:9

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…