- 9 Temmuz 2012
- 6.478
- 409
- 173
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #52.201
Hancekimmmmmmmmm ben yüzüne karsı söyledimmmmmmmmmmm ama cocuk o da kendine güldü
ikinizde birbirinize layiksiniz habbitemmmmsende sanslisin cünkü sende ondan cok memnunsunnnn güle güle oturun kullanin esyalarinizi tabi bebislerinizleeeeeee
Aminnn habibtemmmm daha güzelleri sizlerin olsun inşallah,bebişlerimizle beraber kullanalım hepsini inşallah habibtemm hayırlısıyla...
Eki Görüntüle 699113
insalalh iremnazinla esinle nice yillar birlikte kutlarsinizzzzzzzzzz canim benimm iiyki tanimiiszzzzzz iyiyki bizim habbitemizsinnnnnnnnn
bak sende biseyler hatirliyosun o dedigin yere hic gitmedim ama sen bu ayda olmadi ekim topigine hic geldinmi sanki orda bi ara konusmustuk sonra gelmemistinnnnnn bundan 5 ay önce ne gibii
Hancekimmmmmmmmm ben yüzüne karsı söyledimmmmmmmmmmm ama cocuk o da kendine güldü
yokeylul ,ekim,kasim,aralik, bir 4 ay ara vermistim ben kk ya girmedim,,coookk bunalmistim bebisim olmuyo diye ,o donem
2 yilin sonunda kavustum bebegimedilerim sizlerde fazla beklemezsiniz ,kucaginiz bebislerle dolar insallah
beni taniyanlar bana kiki der ,,oyle guldugum icinsanirim senle yeni tanisiyoruz ,yarismaya nerden katiliyorsunuz ??
yokeylul ,ekim,kasim,aralik, bir 4 ay ara vermistim ben kk ya girmedim,,coookk bunalmistim bebisim olmuyo diye ,o donem
2 yilin sonunda kavustum bebegimedilerim sizlerde fazla beklemezsiniz ,kucaginiz bebislerle dolar insallah
beni taniyanlar bana kiki der ,,oyle guldugum icinsanirim senle yeni tanisiyoruz ,yarismaya nerden katiliyorsunuz ??
Eki Görüntüle 699113
insalalh iremnazinla esinle nice yillar birlikte kutlarsinizzzzzzzzzz canim benimm iiyki tanimiiszzzzzz iyiyki bizim habbitemizsinnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?