Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

yaw seni bi yerden tanidim ama hatirlayamadimmmavatrinda yabanci gelmedi cünküüüü

senide gozum bi yerden isiriyo emmeeee hatirliyamadim ...o bebek buraya gelecek topigindeyim genelde ordan olabilir geldiysen,,yada daha oncesi 1 bucuk sene oncesi pembemasal in topiginde felan

Yasakhayalimmmm gabibtemmmmmm loriiiimmme demiştim dünür olacağız ins yerim ben onun olgusunu saglikla kucağına alır darısı basınıza canlarimmmmm:26::26::26:
doru ya simcik bende hatirladimm siz dünürdünüzzzzz
16 lik esasından benim odamda yatıyorlar küçük anahtarı iki oldu unutuyor kapıda Çelik kapı acilmiyorrrrr
ay habbitermmmmmm
nett yıne yavasladıııııııııı pfffffffffff

edam senle alakasi yok benimde yavasladiii

senide gozum bi yerden isiriyo emmeeee hatirliyamadim ...o bebek buraya gelecek topigindeyim genelde ordan olabilir geldiysen,,yada daha oncesi 1 bucuk sene oncesi pembemasal in topiginde felan

bak sende biseyler hatirliyosun o dedigin yere hic gitmedim ama sen bu ayda olmadi ekim topigine hic geldinmi sanki orda bi ara konusmustuk sonra gelmemistinnnnnnbundan 5 ay önce ne gibii

16 lik esasından benim odamda yatıyorlar küçük anahtarı iki oldu unutuyor kapıda Çelik kapı acilmiyorrrrr

Anahtarını boynuna iple takın bari habibtemm bu kadar kısa sürede 2 defa unutulmazki anahtar içerde siz yakın olmasanız nerde kalacak bunlar???

Edammmmmmmmmm gunünde daha makbulkk habibtemmmmmmmmmmmmmmmm yinede TSK bitanemmm

ikinizde birbirinize layiksiniz habbitemmmmsende sanslisin cünkü sende ondan cok memnunsunnnngüle güle oturun kullanin esyalarinizi tabi bebislerinizleeeeeee

Edammmmmmmmmm gunünde daha makbulkk habibtemmmmmmmmmmmmmmmm yinede TSK bitanemmm

bıtanemmmmmmmmmm bılıyorumm ama benım net sorunum oldugu ıcın o gun olamayablırım belkı bende hazır senı gormusken kutlamak ısdedımmm net sıkıntımmm varrrrrr

Hancekimmmmmmmmm ben yüzüne karsı söyledimmmmmmmmmmm ama cocuk o da kendine güldü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…