- 9 Temmuz 2012
- 6.478
- 409
- 173
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #52.181
iyi etmisin hayalimmm burdan baskada aktif topik yokk herhaldeeee bizimde uyku yok sohbet ediyodukkk
yaw seni bi yerden tanidim ama hatirlayamadimmmavatrinda yabanci gelmedi cünküüüü
Yasakhayalimmmm gabibtemmmmmm loriiiimmme demiştim dünür olacağız insyerim ben onun olgusunu saglikla kucağına alır darısı basınıza canlarimmmmm:26::26::26:
16 lik esasından benim odamda yatıyorlar küçük anahtarı iki oldu unutuyor kapıda Çelik kapı acilmiyorrrrr
nett yıne yavasladıııııııııı pfffffffffff
5 mayissssssssssssss dogum gunummmmmmmmmmmmmmmm şimdiden diyim
doru ya simcik bende hatirladimm siz dünürdünüzzzzz
ay habbitermmmmmm
edam senle alakasi yok benimde yavasladiii
senide gozum bi yerden isiriyo emmeeeehatirliyamadim ...o bebek buraya gelecek topigindeyim genelde ordan olabilir geldiysen,,yada daha oncesi 1 bucuk sene oncesi pembemasal in topiginde felan
16 lik esasından benim odamda yatıyorlar küçük anahtarı iki oldu unutuyor kapıda Çelik kapı acilmiyorrrrr
Kolidordaki halım siyah beyazdı yıkadıktan sonra kaldırdım onu bomboş olunca ses yankılanıyo sanki bide silo oyun oynarken çok kayıyo:)))Bu resmi 2 gün önce çekmiştim şimdi onun 2 katı oldu paspasım:)))
Kayınvalideme sormam lazım ne zaman doğduğunu:)))Allah razı olsun oda çok çalışkandır ama bana toz kondurmaz hiç kıyamam ömrüme:)))
Benim salon siyah beyaz habibtemm halıları koca antalyada bulamadım izmirden aldım getirdim:)))))Yani azıcık naz yaptım ömrüme oda ordan aldı:))))
5 mayissssssssssssss dogum gunummmmmmmmmmmmmmmm şimdiden diyim
Edammmmmmmmmm gunünde daha makbulkk habibtemmmmmmmmmmmmmmmm yinede TSK bitanemmm
Sanki evet habibtemm yaa bende hatırlıyorum sankim!!!!bak sende biseyler hatirliyosun o dedigin yere hic gitmedim ama sen bu ayda olmadi ekim topigine hic geldinmi sanki orda bi ara konusmustuk sonra gelmemistinnnnnn bundan 5 ay önce ne gibii
benimde 1 mayissssssssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?