Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Kalpcik mı için sayiyorsunuzzzz ben kaç tane oldugunu bilmiyorum bile durun bir bakam Ahh eski hızım yok telefondan dolayi

habbitem 4 kalpcigin var 5000 5 kalpcik olcen su an 3321 mesajin var ...

Son düzenleme:
Yasakimmmmmmmmm 6 ay burda 6 ay orada olacakkkkkkk.
Hancekimmmmmmmmmm künefe olmaz miiiiiii gel yediremmmmmm sanaaa kendim yaparım hatta
:

Kalpcik mı için sayiyorsunuzzzz ben kaç tane oldugunu bilmiyorum bile durun bir bakam Ahh eski hızım yok telefondan dolayi

3221 olmuşsun habibtemm maşallah...Hemen resminin yan tarafında görebiliyorsun mesajlarını profiline girme yani

yok canim hic birsey kullanmadim ,,arada incir yerdim ,,ben asilamaya hazirlik yapiyordum bu ay asilama olucakti derken surpriz yapti bizim kizlar ´bebisler tedaviden korkup geliyo diyorlar gecen ay ben cok git gel yaptim doktora kan ver vs hazirlik yapicam diye kafam dagildi nasilsa asilama olucak diye takmadim ve bebis geldi ,,stres herseyi engelliyo bence,zor biliyorum ama kendinizi dinlememeye calisin

ne güzell rabbimm inslalah herkese versin kiscemmm

Hancekimmmmmmmmmm TSK ederimin biraneemmmmm Allah herkesin rızkını versin kimseyi kimseye muhtaç ettirmesin

Yasakimmmmmmmmm 6 ay burda 6 ay orada olacakkkkkkk.
Hancekimmmmmmmmmm künefe olmaz miiiiiii gel yediremmmmmm sanaaa kendim yaparım hatta
:

Anammmmmmmmmmmmmmmmmm habibtemmmm kızzz içimden bişeyler akıştı vallahi:)))))Benim bi hastam vardı sağolsun bana kargoyla gönderirdi buzlu buzlu şerbetide poşete koyardı ayyy kulakları çınlasın:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…