- 9 Temmuz 2012
- 6.478
- 409
- 173
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #52.241
Kalpcik mı için sayiyorsunuzzzz ben kaç tane oldugunu bilmiyorum bile durun bir bakam Ahh eski hızım yok telefondan dolayi
Ozledimmmmmmmmm kocam da yakında gelecek burda et doner salonu actık buyrun beklerizzzzzzz
Kalpcik mı için sayiyorsunuzzzz ben kaç tane oldugunu bilmiyorum bile durun bir bakam Ahh eski hızım yok telefondan dolayi
habbitem 4 kalpcigin var 5000 5 kalpcik olcensu an 3321 mesajin var ...
künefeeeeeeAaaahhh habibtemmmmm yanında künefede varmıııı????
oyyy balkondaaa dondumm sogukk cıktııııı bıandaaaaaaaaaaa
aynennnnn habıbtemmmm yaaaaaaaaaa ne zorrr netım de yavasssssss
Sanki avatarın ve ismin yabancı gelmedi canım o yüzden:)))Bebiş için bişeyler yaptınmı bitanemm,mesela çay gibi yada herhangi bişey??Kür falan uyguladınmı hiç???
Ben antalyadan canımm,sen nerden katılıyorsun:)))
künefeeeeee
:1edammm soguk bilem durduramaz senii devammmmm
edam birak aglamayi son 10 mesajj sadeceeeeeeeeeeee
yok canim hic birsey kullanmadim ,,arada incir yerdim ,,ben asilamaya hazirlik yapiyordum bu ay asilama olucakti derken surpriz yaptibizim kizlar ´bebisler tedaviden korkup geliyo diyorlar gecen ay ben cok git gel yaptim doktora kan ver vs hazirlik yapicam diye kafam dagildi nasilsa asilama olucak diye takmadim ve bebis geldi ,,stres herseyi engelliyo bence,zor biliyorum ama kendinizi dinlememeye calisin
Yasakimmmmmmmmm 6 ay burda 6 ay orada olacakkkkkkk.
Hancekimmmmmmmmmm künefe olmaz miiiiiii gel yediremmmmmm sanaaa kendim yaparım hatta
:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?