- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #52.221
Dahaaaa 5 mayissssssss yeruheeee canlarimsinizzzzzzzzz sizleri çok ama çok srviyorummmm İyiki benim habibtelerimsinizzzzzzz yürekten içtenlikle sözleri seviyorum görmeseler birbirimizi kalbinizin güzelliği sözlerinize yansıyor canlarım benimmmmmmmmmm:
yokeylul ,ekim,kasim,aralik, bir 4 ay ara vermistim ben kk ya girmedim,,coookk bunalmistim bebisim olmuyo diye ,o donem
2 yilin sonunda kavustum bebegimedilerim sizlerde fazla beklemezsiniz ,kucaginiz bebislerle dolar insallah
beni taniyanlar bana kiki der ,,oyle guldugum icinsanirim senle yeni tanisiyoruz ,yarismaya nerden katiliyorsunuz ??
Ben Arabistandanbbb 1ay önce geldimnmnm suan Antakya'dan katılıyorum mm
:9
Sanki avatarın ve ismin yabancı gelmedi canım o yüzden:)))Bebiş için bişeyler yaptınmı bitanemm,mesela çay gibi yada herhangi bişey??Kür falan uyguladınmı hiç???
Ben antalyadan canımm,sen nerden katılıyorsun:)))
habbitem arabistani ösledinmiiii
hehe gelmısssss
hanckımmm nerdeeeee
nekadaaaa hızlıyımm habıbtemm senn 2440 bırak dedın ben devammmm
Ozledimmmmmmmmm kocam da yakında gelecek burda et doner salonu actık buyrun beklerizzzzzzz
ben alamanyadayim hayalimsin kiscemmmmmm ya sen nerdennn
Ozledimmmmmmmmm kocam da yakında gelecek burda et doner salonu actık buyrun beklerizzzzzzz
Aminnnnnnnn canim cok tsk ederimmm
bende alamanyada buyudum tam 17 yil yasadim orda ,,ve danimarkaya gelin geldim 9 yildir buradayim ,,ah alamanya ah ozluyorum be memleketimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?