- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #52.301
habbitemm sen aslinda yapardin simdiye kadar bi aydir nerdeyseeeeee ara sira geldin temizlik ne girdi arayaaaaama bundan sonra sürekli geelebilirsen yaparsinnnnn bide kisa yazip yazip gönder edmi örnek al bugün ne yapti
uyyy yoruldummmmmm emek olmadannn yemek olmuyor dıye buna denmelıııııııııııııııı
habıbtelermmmm sızlerııı sevıyorummmmmmmmmm
moreme bi bildirimli aciklaama yazmam gerekk verdigi süreyi coktan gectim cünkükizacak biliyorummmmm bari cezam hafifler bisey yazarsam belkimmmm
Bitmiyoki habibtem işlerim yine bile yetiştiremiyorum baksana gelmediğim halde((Ama glmeye çalışacağım canlarım benim cidden çok izlemişim bugün daha iyi anladım:)))))
Edamı şuanda ayakta alkışlamak istiyorum hem telefondan girerek hemde yavaş netle neler başardı helal olsun vallahi
Kızımda tekmeliyirrrrr sevindi minigimmmmmmmm
Bitmiyoki habibtem işlerim yine bile yetiştiremiyorum baksana gelmediğim halde((Ama glmeye çalışacağım canlarım benim cidden çok izlemişim bugün daha iyi anladım:)))))
Edamı şuanda ayakta alkışlamak istiyorum hem telefondan girerek hemde yavaş netle neler başardı helal olsun vallahi
iyi oldu eskiden cok denk geliyodukkBende seviyorum habibtelerim sizleri vallahi istesek üçümüz denk gelemezdik böyle:))))
Bende bende seviyommmmmmmm sizleriiiiiiiii
anammmm :26::26::26::26: habıbtemmm benımm yuzumdennn bu saatee kaldınnn kusura bakmaaaaa
MOREMMM GULUMM CANKUSUMMM BILIYORUM YARIN YAZDIKLARIMIZI OKUCANNN BENIM YUZUMDEN BU SAATTE KALDIII YASAKIMM AFFET OLUMU BIDA OLMAZZ BENIM 4 KALPCIKIMMOLDUUDA ONDANN BEKLEDII BENII GORMEK ICINNNNN KUSURA NBAKMA ONUN ADINA OZURRRRRRR
aynen habbitem taktigini sende ögrendinn aynen edam ne yaptiysa
iyi oldu eskiden cok denk geliyodukkuzun zamandir gelemiyodukkkk:26::26::26:ama nasp bugüneymissss
canim habbitemmmmmm
saol edammmmmm
Çokkkk saolll habıbtemmmm sızlerrr oldugu sureceee 5 kalpcıkım de olucakk ınsallahhhhhhh sızlerı cok sevıyorummmmm
teyzesine yardim etti 4 kalpcik olmasi icinnnyiycem simcik onuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?