Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

moreme bi bildirimli aciklaama yazmam gerekk verdigi süreyi coktan gectim cünkü kizacak biliyorummmmm bari cezam hafifler bisey yazarsam belkimmmm

habbitemm sen aslinda yapardin simdiye kadar bi aydir nerdeyseeeeee ara sira geldin temizlik ne girdi arayaaaaama bundan sonra sürekli geelebilirsen yaparsinnnnnbide kisa yazip yazip gönder edmi örnek al bugün ne yapti

Bitmiyoki habibtem işlerim yine bile yetiştiremiyorum baksana gelmediğim halde((Ama glmeye çalışacağım canlarım benim cidden çok izlemişim bugün daha iyi anladım:)))))

Edamı şuanda ayakta alkışlamak istiyorum hem telefondan girerek hemde yavaş netle neler başardı helal olsun vallahi

moreme bi bildirimli aciklaama yazmam gerekk verdigi süreyi coktan gectim cünkü kizacak biliyorummmmm bari cezam hafifler bisey yazarsam belkimmmm

anammmm :26::26::26::26: habıbtemmm benımm yuzumdennn bu saatee kaldınnn kusura bakmaaaaa

MOREMMM GULUMM CANKUSUMMM BILIYORUM YARIN YAZDIKLARIMIZI OKUCANNN BENIM YUZUMDEN BU SAATTE KALDIII YASAKIMM AFFET OLUMU BIDA OLMAZZ BENIM 4 KALPCIKIMMOLDUUDA ONDANN BEKLEDII BENII GORMEK ICINNNNN KUSURA NBAKMA ONUN ADINA OZURRRRRRR

aynen habbitem taktigini sende ögrendinn aynen edam ne yaptiysa

Çokkkk saolll habıbtemmmm sızlerrr oldugu sureceee 5 kalpcıkım de olucakk ınsallahhhhhhh sızlerı cok sevıyorummmmm

Bende seviyorum habibtelerim sizleri vallahi istesek üçümüz denk gelemezdik böyle:))))
iyi oldu eskiden cok denk geliyodukk uzun zamandir gelemiyodukkkk:26::26::26:ama nasp bugüneymissss
Bende bende seviyommmmmmmm sizleriiiiiiiii
canim habbitemmmmmm

saol edammmmmm

teyzesine yardim etti 4 kalpcik olmasi icinnnyiycem simcik onuuu

ayyyyy kuzummm benımmm bıran onceee gelsede dunyayyaaa yeseee onu bı guzell teyzelerıııııı oyyyhh mınnosum benım allahım saglıklı bır hayat versın oana alllahım omrunu uzun eylesınnnn kızımızn ınsallahhhhhh masallahh onaaaaa tesekkur ederızzz annesııı

O zamaaaan nazımızı dahada yormadan yatalım kızlarr,yarın sayfalarca gerşye gidip okuyacak moremm kızmasın bize:)))))Benimde iyiki kalkmıyordu kollarım:)))
Eşimde su içmeye kalktı:)))Napıyorsun sen Allah aşkına bu saatte pcinin başında diyo:))))Ben yatar habibtelerim yarın görüşürüz inşallah,Allaha emanet olun canlarım,Allah rahatlık versin hepinize öpüyorum koccaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…