- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #52.321
ayyyyy kuzummm benımmm bıran onceee gelsede dunyayyaaa yeseee onu bı guzell teyzelerıııııı oyyyhh mınnosum benım allahım saglıklı bır hayat versın oana alllahım omrunu uzun eylesınnnn kızımızn ınsallahhhhhh masallahh onaaaaa tesekkur ederızzz annesııı
O zamaaaan nazımızı dahada yormadan yatalım kızlarr,yarın sayfalarca gerşye gidip okuyacak moremm kızmasın bize:)))))Benimde iyiki kalkmıyordu kollarım:)))
Eşimde su içmeye kalktı:)))Napıyorsun sen Allah aşkına bu saatte pcinin başında diyo:))))Ben yatar habibtelerim yarın görüşürüz inşallah,Allaha emanet olun canlarım,Allah rahatlık versin hepinize öpüyorum koccaman
o zamaaaan nazımızı dahada yormadan yatalım kızlarr,yarın sayfalarca gerşye gidip okuyacak moremm kızmasın bize:)))))benimde iyiki kalkmıyordu kollarım:)))
eşimde su içmeye kalktı:)))napıyorsun sen allah aşkına bu saatte pcinin başında diyo:))))ben yatar habibtelerim yarın görüşürüz inşallah,allaha emanet olun canlarım,allah rahatlık versin hepinize öpüyorum koccaman
[ımg]http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-frc1/s480x480/420713_457005861047096_1251905865_n.jpg[/ımg]
yatalim habbitem iyi gecelrr allah rahatlik versinnnnnn
aaminnnnn edammmmmiremnaz ilk bebisimiz olacakk resmini görecezz insallahhhhh
ıyı gecelerrr tatlı habıbtemmmm cok saollll
neyseee habıbtelerımm sızlerı cok ama cokk optumm bu gece emegıı gecenn her kısceye ayrı ayrııı tesekkurlerımı ıletıyorumm sızlerı cok opuyoorummmmmmmcokkk saolunn ıyıkı varsınızzz sonunda bana 4 kalpcııgımın sevıncını yasattınız sız olmasaydınız ben yapamazdm bu aksam da bole kalırdııı dedıgım gıbı moremm benım yuzumden bu saate kaldı yasakımm affett olrumuu senıde opyorumm allaha emanetsnız canlarımm artık 4 kalpcıgım olduguna gore rahatlıkla uyuyabılırımmm kendınıze ıyı bakınn HOŞCALINNNNN HABIBTELERRRRR OLOR]
Oyyy teyzesi yesin onu maşallah iremnazımıza teyzesinin meleği
Canimmmmmmn kocaciginmmmm aRadiii sohbet ettik o yüzden yazamadimmm
günaydın canımGunaydiinnnn
günaydın canım
günaydın güzel topiğin en güzel insanları günaydın canlarımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?