Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

aaminnnnn edammmmmiremnaz ilk bebisimiz olacakk resmini görecezz insallahhhhh

yatalim habbitem iyi gecelrr allah rahatlik versinnnnnn

neyseee habıbtelerımm sızlerı cok ama cokk optumm bu gece emegıı gecenn her kısceye ayrı ayrııı tesekkurlerımı ıletıyorumm sızlerı cok opuyoorummmmmmm cokkk saolunn ıyıkı varsınızzz sonunda bana 4 kalpcııgımın sevıncını yasattınız sız olmasaydınız ben yapamazdm bu aksam da bole kalırdııı dedıgım gıbı moremm benım yuzumden bu saate kaldı yasakımm affett olrumuu senıde opyorumm allaha emanetsnız canlarımm artık 4 kalpcıgım olduguna gore rahatlıkla uyuyabılırımmm kendınıze ıyı bakınn HOŞCALINNNNN HABIBTELERRRRROLOR]

ıyı gecelerrr tatlı habıbtemmmm cok saollll

güzel morem cankus moremmmsey kiscem beni bugünlük affetvalla bu amac ugruna durduk bu saate kadarrrrredammin 4 kalpciki olmasi lasimdi yosam üzülüyodu kiscemmm onu böyle boynu bükük yalniz birakmadikkkkendiside cok gayret gösterdii hep beraberr 4 kalpciki olmasini sagladikkkkiremnazimiz bilem yardim etti uyumadi eda teyzesineeeeeebugünlük afet morem bidaha olmazzzzcümlelerime burda son verirken inslalah beni afersin cok kismazsinn seni seven kiscen yasakinnnnnn

o pamik yanaciklarindan öperimmmmis kokulu moremmmm datli dilli moremmmm

moreme karsin boynum kildan incedir ne derse ne yaparsa kabulümdürrrrrrrrbi hafta gece girme yasagi alirimm cezami cekerim belkimmmm

sende bize bunu ani yasattin azmini gösterdinya ssaol kiscem bebisinde inslalahh böyle azimli annecigin ifazla bekletmeden gelsin artikinnnn

iyi gecelerrr

Son düzenleme:
iyi gecelrrr allaaha emanet olunn iyki burdaydinizzzzzz öpüyom kuzucuklarrrrrrr

sende saol kiscemm bizlere destek oldun yalniz birakmadinnnnn iyi gecelerr allah rahatlik versinnnnn

siloyada iy gecelrrrrrrrrr

öcük ile böcük neka güzel yaw bu isimlerrrrrrrr

Sagollllll yasakimmmmmmmmmmmmmmm habibtemmmmbenummmmmm iyi uykularrrr Allah rahatlık versin b

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…