- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #52.341
canım nasılsın adet oldunmu :18::18::18:günaydın güzel anne adayları :)
canım nasılsın adet oldunmu :18::18::18:
tahlill yaptınmı canım ....iyiyim cnm ya sen nasılsın yok hala olmadım bnde heycanla bekliorum :18:
tahlill yaptınmı canım ....
bende iyiyim okuldayım işte öğrenciler sınava çalışıyo ben kk dayım
inşallah kırmızıları görmezsin 9 ay boyunca canım hade bakem hakkında hayırlısı...yok tatlım yapmadım daha beklicem perşembe doktora gitcem hyırlısı
inşallah kırmızıları görmezsin 9 ay boyunca canım hade bakem hakkında hayırlısı...
Belirti falan varmı göğüslerde falan ne bilem kasıklarda ....
günaydın zuhalcim. nasılsınGünaydın herkese
günaydın zuhalcim. nasılsın
benimde bu ay adetim bitti cuma günü çalışmalara başladık ama dünden beri ara ara kasıklarım çok fena batıyo...... pazar geceside yumurta akı gibi sıvıyı gördüm zaten cuma cumartesi ve pazar boş geçmedi.... benmi yanlış anladım yumurtladım diye acaba bu kasık ağrıları yumurtlama mı...
tutsa 2 günde hemen kasık ağrısı yapmaz yani...
ne bilem anlamadım ....
günaydın canım
günaydın güzel topiğin en güzel insanları günaydın canlarımmmm
iyiyz canım sen nasılsınTekrar gunaydin
Tenefuste bakabiliyorum da
Selam kizlar nasilsiniz
günaydın canımcım bilemiyorum olacak mı olmayacakmı haftasonu çalışmalar tamam gayet güzel devam ediyo ama hafta içi düzenli mikmik olmuyo bizde o yüzden şimdi yumurtluyorsam bile boş geçecek aman hakkımızda hayırlısı ama iyi dileklerinden dolayı teşekkür ederim inşallah düşündüğün gibidir en kısa zamanda rabbim hepimize nasip etsin inş.Günaydın kızlarr.... :80::80:
benimde bugün bitecek adetim Allahın izniyle çalışmalara devam edicez...
içime doğdu okurken sankim Kayra bebek hamile kalacak bu ay 6. hislerim kuvvetlidir ama sanaldanda kuvvetlimi bilemiorum
inşallah doğru çıkar
buarada benim sınava kaldı 4 günnn :18::18:
günaydın nuarinimgünaydın herkeslere
rabbim kızını sana bağışlasın canım inş. tekrar aynı duyguları yaşarsın inş hamilelikten geçmiştir günün tahlil yap emin olmak için bence eğer tahlilde çıkmazsa tedbirini erken alırsın canım rabbim şifa versin en kısa zamanda hayırlısıyla bebek versin rabbim bize aminslm canlar ben yeni üye oldum çok taze dünhepinize kucak dolusu sewgiler sunuyorum..27 yaşında 7 yllık ewliyim bir tane 4 yaşında kızım var(ceylin) ikinci bebeği çok ama çok istiyorum fazla bebek sewgim var sanırsam bu acelem ve sewgim yüzünden bi türlü olmuyor geçen sene bunun için doktora gittim adet düzensizliğim vardı ve kıllanmam testler yaptrdım herşey normal ve hiç problem yok sadece kist vardı o zamnki kistim 5.5 cm diane35 kullnadım 3 ay önce böyle başladık adeti düzene sokmak için 3 ay sonra doktor kendiliğinden olmam için ilacı kesti ondan sonraki ay yine olmadım ve bi 3 ay daha kullanmam gerektiğini söyledi dewam ettim.3 ay sonradan gelen ayda kendiliğimden adet olmaya başladım bu iki ay kadar sürdü sonra yine adaet olmadım ve bu sefer doktorumu değiştirerek başka bi doktora gttim ve yine kist ilaç tedavisine tekrar başladım 3 ay kullandım kist yok olmuştu...sonra gebe kalmak için folikasit kullanmaya başladım olmadı..olmadı..yine doktorun yolu düştü bana gittim yine kist 6 cm ve yine tedavi o kisten de kurtuldum tmm dedik belki bu sefer olurr 1 aydır ilaç falan kullanmadım ve adetim 4 gün geçti şimdi umutlanmakta istemiyorum çünkü geçen senelerden tecrübem var malesef umutlanıor eşimide heycanlandırıyorum sonra bebek yerine kist çıkıyor(bu arad yumurtalıklarım yavaş çalışıyormuş ) o yüzden ne yapacağımı bilmiyorum ki....tekrardan anne olmayı sizler gibi çook ama çok istiyorum ....
günaydın canımcım bilemiyorum olacak mı olmayacakmı haftasonu çalışmalar tamam gayet güzel devam ediyo ama hafta içi düzenli mikmik olmuyo bizde o yüzden şimdi yumurtluyorsam bile boş geçecek aman hakkımızda hayırlısı ama iyi dileklerinden dolayı teşekkür ederim inşallah düşündüğün gibidir en kısa zamanda rabbim hepimize nasip etsin inş.
günaydın nuarinim
slm canlar ben yeni üye oldum çok taze dünhepinize kucak dolusu sewgiler sunuyorum..27 yaşında 7 yllık ewliyim bir tane 4 yaşında kızım var(ceylin) ikinci bebeği çok ama çok istiyorum fazla bebek sewgim var sanırsam bu acelem ve sewgim yüzünden bi türlü olmuyor geçen sene bunun için doktora gittim adet düzensizliğim vardı ve kıllanmam testler yaptrdım herşey normal ve hiç problem yok sadece kist vardı o zamnki kistim 5.5 cm diane35 kullnadım 3 ay önce böyle başladık adeti düzene sokmak için 3 ay sonra doktor kendiliğinden olmam için ilacı kesti ondan sonraki ay yine olmadım ve bi 3 ay daha kullanmam gerektiğini söyledi dewam ettim.3 ay sonradan gelen ayda kendiliğimden adet olmaya başladım bu iki ay kadar sürdü sonra yine adaet olmadım ve bu sefer doktorumu değiştirerek başka bi doktora gttim ve yine kist ilaç tedavisine tekrar başladım 3 ay kullandım kist yok olmuştu...sonra gebe kalmak için folikasit kullanmaya başladım olmadı..olmadı..yine doktorun yolu düştü bana gittim yine kist 6 cm ve yine tedavi o kisten de kurtuldum tmm dedik belki bu sefer olurr 1 aydır ilaç falan kullanmadım ve adetim 4 gün geçti şimdi umutlanmakta istemiyorum çünkü geçen senelerden tecrübem var malesef umutlanıor eşimide heycanlandırıyorum sonra bebek yerine kist çıkıyor(bu arad yumurtalıklarım yavaş çalışıyormuş ) o yüzden ne yapacağımı bilmiyorum ki....tekrardan anne olmayı sizler gibi çook ama çok istiyorum ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?