Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

ben kesenin içinde kan olanı çok okudum bir daha gittiklerinde ya azalma ya da tamamen yok olma durumu oluyor genelde üzülme... ama hamileliğin rsikli dönemleri geçene kadar ilişkiye ara verirseniz iyi olur bana kalırsa ilk 3 ay ve son 3 ay ilişki bazen sorunlara sebep olabiliyor..çok geçmiş olsun inşallah sorun yaşamazsın bir daha canım

Son düzenleme:

allah razı olsun canım inşallah benimde gecr bende ilişkiye artık ara verecem dr birazda korkuttu beni ama adam demediki şunu yap şunu yapma diye şu zaman gel kontrol edelim bile demedi bide gitmiyecem zaten devlete bide sürekli dr degişiyo hamileligimden beri bu 4. dr

en güzeli ilişkiyeara vermek kafan rahatlar acaba bişey oldu mu demezsin.. ayrıca tek dr. takip ederse daha iyi olur diğerleri kafanı karıştırabilir çünkü doktorlarda tutarsız..

Son düzenleme:
Canim benim bilgim yok ama dinlen biraz progestan fln verdi mi
afiyet olsun canım
Saol tatlim

Moremmm ben duamıı az once okudumm canımmmmmmmmmmmm allah kabul etsınnnn

Merhaba kızcelerrrrr nısan ayının son gunu mayıs ayının baslangııcı bızlere sans getırır ınsallahhh herkesss hamıss kalırrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…