- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #52.401
şanlı zeynebim hoşgeldin kızçem
canım hakkında hayırlısını dilerim gönlüne göre olur herşey inşallah
günaydınnnn canlarrrrrr nasılsınızzzzzzzzzzzz
aynen canım öle walla ew iş iş ew.. bu hafta sonu sınavımda var bakalım.. nasıl olcak? aç tok fark etmio demi? sabah içemem malum işe geliorumben de soğan kürüne başlıcam bu akşam bakalım .. yaa çok da zorlu bir zamana rastladı dersaneye gidiyorum işten çıkınca eve gelince anca yatyrum hiçbişey yapıcak halim kalmıyo ama yarn tatil sanırım çok mutluyum
Kızlar selam hepinizee
nasılsınız bakalım görüşmeyeli?
yarın kan testine gitcem olmazsam bakalım bana dua edin
hoşgeldin zeynebimm
biz iyiyz senden ne haber?
aynen canım öle walla ew iş iş ew.. bu hafta sonu sınavımda var bakalım.. nasıl olcak? aç tok fark etmio demi? sabah içemem malum işe geliorumakşamda içsem koçişe kokcak nasıl yapsam :44:
oh ne güzel walla bizim tatil muhabbeti bile yok.. güya muhasebeciyiz ama ... market sektörü olunca olmuo işte
Basina masaj yapardim kuzumörtmenimmmm canımm benimmmmm
iimm bidenemmmm dahaa çokk saoll öle grip gibi değil bu halsizlik var sadece bide baş ağrısıı
nazımmm basammm hoşgeldiniz canım vallaha mersahın dediği gibi bugün okluda bitmek bilmiyo
benim daha 2 saat dersim var ya haftada kaç saat derse giriyosun mersahımBasina masaj yapardim kuzum
Gelde gelem hatta ucam
He he biti benim sonunda ohhhh.
İnsallah canimcnm sıkca yaşadığım bi sorun malesefinşşş inşşş dielim sizlerde inş en kısa zamanda güzel haberler verrsiniz
Kızlar selam hepinizee
nasılsınız bakalım görüşmeyeli?
22 saat cumam da bosbenim daha 2 saat dersim var ya haftada kaç saat derse giriyosun mersahım
iyiymiş gene fena değil 32 saat benim cumada işletme geziyorum öle yani ama seneye bu kadar çok almıycam çok yoruuyo insana22 saat cumam da bos
Senin nasil canim
lisede bitanem meslek öğretmeniyim bilgisayar branşım bursadayım benKayram sen de lise demisin ole anladim da brans neydi
Yaw gecen sene vandaydim depremden sonra hergun arti bir saat ve cumartesi de ders yapiyoduk telafi icin. ama bura bu ogrenciler daha fazla yoruyo yaa. bursa nasil.iyiymiş gene fena değil 32 saat benim cumada işletme geziyorum öle yani ama seneye bu kadar çok almıycam çok yoruuyo insana
lisede bitanem meslek öğretmeniyim bilgisayar branşım bursadayım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?