- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #52.381
Moreeemmm nirdesin seni gormedim okul bile gecmek bilmiyo
Hastaydin iylesemedin mi
Keskem yanina gelebilsem sana corba yapsam
hoşgeldin bebemmmnasıl oldun azcıkın iyileşebildinmi ?
slm Kizlar....
ben geldim
benim kirmizilar yavastan yavastan geliyor....
nasip kismet artik
ve NAZIMM ben toplam simdi 13 tane meryem süresi okudum, ben bittim, haberin olsun, arkadaslarada okudum, 7 tanede kendime okudum....tamami canim
nazımmm basammm hoşgeldiniz canım vallaha mersahın dediği gibi bugün okluda bitmek bilmiyo
slm Kizlar....
ben geldim
benim kirmizilar yavastan yavastan geliyor....
nasip kismet artik
güüüüünnayyyyydınnnnnnnnnnn canlarımmmmmmmmmmmmmmm
geçmiş olsun tatlımm... baş ağrısı kimseye vermesin Allah ya... bende migren var deliricem sanıorum...hoş buldummmm cankızımmmm
evet daha iiimm şimdi başım ağrımıoo ama bakalın inş..
ağrımazzz
kolay gelsin canım ama hava çom sıcak biraz serinlesinde sonra ütü yap sıcakta ütü hiç çekilmez yaaaaaaaaaablama gitcektimmmmm vazgeçtimmmmm hiç canımm istemior
ütü var yapılcakkk çıkayımdaa ütümü yapammm azcıkk sonra gene gelirmm canlarrr :13::13::13::13:
ablama gitcektimmmmm vazgeçtimmmmm hiç canımm istemior
ütü var yapılcakkk çıkayımdaa ütümü yapammm azcıkk sonra gene gelirmm canlarrr :13::13::13::13:
nazımmm basammm hoşgeldiniz canım vallaha mersahın dediği gibi bugün okluda bitmek bilmiyo
msajı alıdımmm kızçemmmmm
Allah kabul etsinnnnn
nasip bebemm napalım beklioz bende kürleri yapcam şimdi sorcam kızlara hangi kürlerdi? aslan perçemimi neydi unuttum walla :44:
nazımmm cevap vermicenmi ? aslan perçemimiydi ne karışımıydı o? nasıl uygulluodun
anlatmadan gitme bbeaaa
evet nasip kismet...persembe günü randevum var yine bu kistler yüzünden..bakalim ne dicek...
canım civanperçemiyle aslanpençesiydi o .. adetken içiyolardı günde 2-3 defa diye hatrlıyorum ben .. adet bitince bırakıyolardı öle bilyrum yani ..
ipemmmmm
ozaman ben geç kaldım.. :44: bugün adetimin son günükaçırdım desene
neyse bende soğan kürü yaparım ozaman
günaydınnnn canlarrrrrr nasılsınızzzzzzzzzzzz
inş hamilesindir canım ama artık ben tahlillerde pozitif görmeden hiçbir belirtiyi hamileliğe yormuyorum çünkü her belirti kişiden kişiye değişiyo... Dün arkadaşımın yengesi 4 aylık hamileymiş fakat farketmemiş hiç bir belirti olmamış birde adette olmuş az az o zaman hiç anlamamış bile karnı çıkmaya başlayınca doktora gitmiş karnım şişiyo diye düşünebiliyo musun.....
O yüzden rabbim hakkında hayırlısını versin inş. Bebeğin göbüşünde seninle birliktedir bitanemm
yarın kan testine gitcem olmazsam bakalım bana dua edin
inşallah temizlenmiş gitmiştir canım sen soğan kürünü uygulamıonmu kız? kisti yok edio diolar :44: ben bu ay uygulucam nasipse gene .. ama kocişten habersizmalum kızıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?