Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

aaa kızçemm yaaa geçmiş olsunn evet dikkat etcn artık yeni evin nasıl memnunmusun kızçemm iyice yerleştin mi

saoll bıtanemmm elımı yıgenıme gıtmıstımm benım boregımı cok sever o borek yapmamı ısdedııı yaptımm tam fırına atıyordum boregıı 360 dc fırında elım yandıı sımdıde cefasını cekıyorumm evıme ıyıce yerlestımm bıtanemm allahım sızlere nasıp etsınnn olamayana nasıp etsın

Baktırdımm kızcee benım hormacukklar yerındee guzzelmıss ama gel gelelımm bebısss yok ortadaa ama esımle beraber gıdıcemm bu yaz bakalımmm sorunmu varr :44::44::44:

hımm anladım kızçem benimde aynı dün gittim adetin 3. günüydü doktor iyi dedi her şey yolunda dedii

eşin bi gitsin ürolojiye dedi

hımm anladım kızçem benimde aynı dün gittim adetin 3. günüydü doktor iyi dedi her şey yolunda dedii

eşin bi gitsin ürolojiye dedi

Gıtsınn bıtanemm hep bızmı gıdıcez bıkere kocısler gıtsın hele ben gıtmekten bıkktımm bırsey yok deyıp gerı yolluyor doktorr napıcam bılemedımm en sonunda esım dedıı beraber gıderız yazın dıyee

amin kızçemm

yaaaaa çokkk kötü olmuşşş elini değemezsin bir şeye dee canımm bilirim çok pis acır yaa geçmiş olsunn çokkk

evet kızçem sonuçta tek başına yaptığın bir şey değil ki bu çocuk

benim eşimde gitcek bi ara belki bir sorun yok belki var varsada kısa zamanda önleminii alırız kızçem

beklemek zor yaa biz kadınlar daha çok takıyoz kafaya onlar bizim gibi değil benim eşim allah ne zaman verirse diyo tamam haklı ama hadi bir şey varsa kolay değil 6 ay

Aynenn tatlımmm bız kadınnlar felaket takıyouruzz ama artııkın ben takmıyorumm yaa esıme bakıyorum cok rahat bende rahat olmaya calsııyorumm napayımm bakıyorum kı takdıkca hıc olmayacak bende takmımde ummadıgım anda gelsınn bebeıgımm soke olayım bendee ama tum hamıs kalan kıscelerde bunu dıyor takmayın kafanızıı bebegınız geelecek en kısa zamanda kı bunu ben cevremdendde bılıyorumm oyuzdenn sende takma ama esın yınede gıtsın dedııgn gııbı sorunda olablırr aynı sekılde benım esımde gıdıcekk

herkese merhabaaaaa, var mi güzel haberler......

edacim gecmis olsun yanik cok zordur bilirim...insaallah iz klmazzz

Hosgeldınnnnn guzelll kıscemmmm

cokk saolll bıtanemm yanıkk cokkk zorrr aynenn ınsallah ızı kalmaz dıyecem ama kalır bundan once ıkı yerım daha yanmıstıı ama hala ızlerı duruyor bununda gececgını sanmıyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…