Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

hımm anladım kızçem bir kaç gün aksayabilirmiş çok fazla takma bence bende artık bıraktım ya
benimde 28-30 günde bir oluyo bu gün de adetim yarın bitiyo çalışmalar başlarrr

yok canımm takmıyorumm aslaaa ne zaman gelırsee ozaman gelır allahım ol dedıkten sonra olmıcak bıseyyy yokk

hadı sanada gecmıs olsunnn yarın ola hayrolaaa

kırmızılarla boğuşuoz canım ne olsun sen naslsın

İnsallah canim

Selam pazartesim nasilsin nasil gidiyo bulantin gecmistir ins

çok sağolun kızlar Allaha şükür iyiyim yarın doktora gidicez 2li test var dua edin bize de hayırlı güzel haberler alalım. İyiyim ama çok yoğunum yetişemiyorum hiç bişeye sanırsam bu süreçte çabul yoruluyorum, hep uykum var ama Allaha şükür bulantılarım geçiyo. Fakat tiksindiğim şeyleri halen yiyip içemiyorum, bu aralar pek internete giremesem de hepiniz için due ediyorum Allah hayırlısıyla dualarımızı kabul etsin....

nikiyy ben de seni düşünüyordum neyapıyosun nasiıl gidiyo falan diye mesaj atıcaktım yazını gördüm... Doktor progestan vermediğine göre kanaman devam etmiyor, ayaklarının altına yastık koyarak yat, pek gezip dolaşma, bol bol bol su iç dinlen uyu ben o kanamaların geçeceğini düşünüyorum...
benim de lekelenmem olduğunda tüm bu önerilere ek olarak doktor progestan vermişti ama sonuçta yapılması gerekenler bunlar....

pazartesıı sevmezımmm hoşgeldınnn kıscemmm yuzunu goren cennetlıkkk beyaaa nerelerdesınnnn tombısımızzz napıyorrr ozlettın ıyıce kendınııııııııı gel bır kucaklasalımmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…