- 9 Temmuz 2012
- 6.478
- 409
- 173
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #52.541
hımm anladım kızçem bir kaç gün aksayabilirmiş çok fazla takma bence bende artık bıraktım ya
benimde 28-30 günde bir oluyo bu gün de adetim yarın bitiyo çalışmalar başlarrr
ayyy kızçemm bu smile görünce örgü yapasım geldi sınav haftası yaa artık her şey canım ister ders dışındaaa[/QUOT
orgu yapabiliyormusun sen pensemmm
ben ancak logo yapmasini beceririm
sinav stressi bayaaa var heral canimm
eh işte kızçem biri olcek iki üç göstercek ondan sonram yaparım iyice yeniyim daha ben
aynenn yaaa ders olmasında her şey olsunn
ayyy kızçemm bu smile görünce örgü yapasım geldi sınav haftası yaa artık her şey canım ister ders dışındaaa[/QUOT
orgu yapabiliyormusun sen pensemmm
ben ancak logo yapmasini beceririm
sinav stressi bayaaa var heral canimm
sınav zamanı olunca stres olmassa olmazımdı benım de allahım zıhın acıklıgı versın kıscemee ınsallahh hepsını dogru yaparrr
canimmm iki Tabak iki bardak okadar cok bisey yoktu efemde uyanana Kadar Burda takilim deddim
hahhaha okul zamanlarımda benım de oyle olurdu bebeımm yaaa
can özümden besmeleyi çekinceeee dil yanmazsa ben yanarımmmm sultanımmm
sen ne okudun kızçem evdesin dimi
canimmm iki Tabak iki bardak okadar cok bisey yoktu efemde uyanana Kadar Burda takilim deddim
iyi yaptın kızçemm efecik güzel uyuyorr maşallah kızçem
bizim akrabanında 3 aylık kızı var hiç uyumaz beyaaa böylem bakarr
yok canımm takmıyorumm aslaaa ne zaman gelırsee ozaman gelır allahım ol dedıkten sonra olmıcak bıseyyy yokk
hadı sanada gecmıs olsunnn yarın ola hayrolaaa
iyi yaptın kızçemm efecik güzel uyuyorr maşallah kızçem
bizim akrabanında 3 aylık kızı var hiç uyumaz beyaaa böylem bakarr
eh işte kızçem biri olcek iki üç göstercek ondan sonram yaparım iyice yeniyim daha ben
aynenn yaaa ders olmasında her şey olsunn
kırmızılarla boğuşuoz canım ne olsun sen naslsın
İnsallah canim
Selam pazartesim nasilsinnasil gidiyo bulantin gecmistir ins
slm kızlar bugün dr a gittim kesenin içinde kan varmış dr çok kanaman olmuş dedi ban mall gibi gecen ilişki sırasında gelen kahverengi lekeyi önemsememiştim demekki ondan olmuş ne olacak bilmiyorum dr bidaha olursa hemen gel dedi bi bilginiz varmı kızlar ya
rabbim hayırlısını versin kızçem en uygun zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar versinn
sınav zamanı olunca stres olmassa olmazımdı benım de allahım zıhın acıklıgı versın kıscemee ınsallahh hepsını dogru yaparrr
inşallahh kızcemm bu sene bitcekkk inşalahhh
çok sağolun kızlar Allaha şükür iyiyim yarın doktora gidicez 2li test var dua edin bize de hayırlı güzel haberler alalım. İyiyim ama çok yoğunum yetişemiyorum hiç bişeye sanırsam bu süreçte çabul yoruluyorum, hep uykum var ama Allaha şükür bulantılarım geçiyo. Fakat tiksindiğim şeyleri halen yiyip içemiyorum, bu aralar pek internete giremesem de hepiniz için due ediyorum Allah hayırlısıyla dualarımızı kabul etsin....
nikiyy ben de seni düşünüyordum neyapıyosun nasiıl gidiyo falan diye mesaj atıcaktım yazını gördüm... Doktor progestan vermediğine göre kanaman devam etmiyor, ayaklarının altına yastık koyarak yat, pek gezip dolaşma, bol bol bol su iç dinlen uyu ben o kanamaların geçeceğini düşünüyorum...
benim de lekelenmem olduğunda tüm bu önerilere ek olarak doktor progestan vermişti ama sonuçta yapılması gerekenler bunlar....
Bn ogretmenım canımm ama atamam halaaa cıkmaaadıbeklemedeyımm oyuzden sımdıklıkk evdeyımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?