- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #52.521
sanada gecmıs olsun bıtanemmm neren acırsa ornn bagırır dıye bosa dememısler allahım beterınden korusun ınsallahhhh
Aynenn tatlımmm bız kadınnlar felaket takıyouruzz ama artııkın ben takmıyorumm yaa esıme bakıyorum cok rahat bende rahat olmaya calsııyorumm napayımm bakıyorum kı takdıkca hıc olmayacak bende takmımde ummadıgım anda gelsınn bebeıgımm soke olayım bendee ama tum hamıs kalan kıscelerde bunu dıyor takmayın kafanızıı bebegınız geelecek en kısa zamanda kı bunu ben cevremdendde bılıyorumm oyuzdenn sende takma ama esın yınede gıtsın dedııgn gııbı sorunda olablırr aynı sekılde benım esımde gıdıcekk
aynenn kızçemm bu ay bende bırakcam ipleri hiç bir şey yapmıcam malum ovu testimde kalmamış bakalım gelişine nolacakkk
aynenn bıtanemmm bende gecen ay ovu testı yaptımm malum yumutrlama gunlerım bellı deıl adet duzensızlıgı soz konusu bnde sendemıvar ? o yuzden buay kalmadı benımde bakalım oluruna bıraktımm
Hoşgeldınnnnnnnnnnnnnnnn dılemmmmmmmmmmm
canım benim de 2 gün falan gecikiyodu doktora sordum bunu o gecikme değil normal dedi bi kaç gün atar gerçekten de ben geç yumurtlamışım onun için öyle geldi eğer seninde 2-3 gün oynuyosa takma belki geç yumurtladığındandır yani her ay aynı olmuyo malum
ben her ay kesin adet olurum düzensizlik yok yani hormonlarda temiz çıktı bakalım beklicez artıkın
ayyy kızçemm bu smile görünce örgü yapasım geldi sınav haftası yaa artık her şey canım ister ders dışındaaa[/QUOT
orgu yapabiliyormusun sen pensemmm
ben ancak logo yapmasini beceririm
sinav stressi bayaaa var heral canimm
can özümden besmeleyi çekinceeee dil yanmazsa ben yanarımmmm sultanımmm
canımm benımmm normaldee 35 40 gunde gelır reglım oyuzden gecıkme yasıyorummgec yumurtluyorumm ancak gecen aykı reglım 2 gun aksadıı bende sasırdımm
ayyy kızçemm bu smile görünce örgü yapasım geldi sınav haftası yaa artık her şey canım ister ders dışındaaa
ooo hızlısın kızçemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?