Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

aynenn kızçemm bu ay bende bırakcam ipleri hiç bir şey yapmıcam malum ovu testimde kalmamış bakalım gelişine nolacakkk

aynenn kızçemm bu ay bende bırakcam ipleri hiç bir şey yapmıcam malum ovu testimde kalmamış bakalım gelişine nolacakkk

aynenn bıtanemmm bende gecen ay ovu testı yaptımm malum yumutrlama gunlerım bellı deıl adet duzensızlıgı soz konusu bnde sendemıvar ? o yuzden buay kalmadı benımde bakalım oluruna bıraktımm

aynenn bıtanemmm bende gecen ay ovu testı yaptımm malum yumutrlama gunlerım bellı deıl adet duzensızlıgı soz konusu bnde sendemıvar ? o yuzden buay kalmadı benımde bakalım oluruna bıraktımm

canım benim de 2 gün falan gecikiyodu doktora sordum bunu o gecikme değil normal dedi bi kaç gün atar gerçekten de ben geç yumurtlamışım onun için öyle geldi eğer seninde 2-3 gün oynuyosa takma belki geç yumurtladığındandır yani her ay aynı olmuyo malum
ben her ay kesin adet olurum düzensizlik yok yani hormonlarda temiz çıktı bakalım beklicez artıkın

canımm benımmm normaldee 35 40 gunde gelır reglım oyuzden gecıkme yasıyorumm gec yumurtluyorumm ancak gecen aykı reglım 2 gun aksadıı bende sasırdımm

canımm benımmm normaldee 35 40 gunde gelır reglım oyuzden gecıkme yasıyorumm gec yumurtluyorumm ancak gecen aykı reglım 2 gun aksadıı bende sasırdımm

hımm anladım kızçem bir kaç gün aksayabilirmiş çok fazla takma bence bende artık bıraktım ya
benimde 28-30 günde bir oluyo bu gün de adetim yarın bitiyo çalışmalar başlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…