Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

ınsallahhh yasakımmm ınsallahh cunku yazınn ben pek fazla olamayblırım yazlıklarda oluurumm genellıkle

tamam mayis bitmeden halletmeyliyiz o zamnnnnerde yazliginizzzzzzzbizde kusadasina gidecektik esimin ailesinin orda iki yazliklari vardii..sattilar cok giden olmuyo diyekaldik ortadaaaa

hosbulduk canlarim...ben iyim sükür...hersey yoluna giriyor yawas yawas sükürler olsun...kirmizilari gördüm bu arada...ama kistim var yani normal hicte üzülmedim, diyorum herseyde vardir bir hayir :)

gecmıs olsunn canımmm herseyde vardır bır hayırr dedıgın gıbı uzulme bıtanemm hersey yoluna gırer ınsallah nerde kıstın var bıtanemm:44::44:

tamam mayis bitmeden halletmeyliyiz o zamnnnnerde yazliginizzzzzzzbizde kusadasina gidecektik esimin ailesinin orda iki yazliklari vardii..sattilar cok giden olmuyo diyekaldik ortadaaaa

canımm samsunun ılcesındee yazlıgımızz yanı uzakta degıll aa nıye sattılarkııı sız esınle ne guzell gıderdınızzz tatl yapardınızzz bebem yaaa

canımm samsunun ılcesındee yazlıgımızz yanı uzakta degıll aa nıye sattılarkııı sız esınle ne guzell gıderdınızzz tatl yapardınızzz bebem yaaa

kendileri gitmiyodu sicak oluyo oralar diye babasi kalp hastasi cünküüüü bizlerde kac sene oraya gitmeyince cevre masrafida cok oluyomus yillik havuz parasi ne ödüyolardi kullannada yok diye sattii babasiisimdi bi yere gidecek olsak mecbur otelde ne kalmak zorundayizzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…