- 9 Temmuz 2012
- 6.478
- 409
- 173
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #52.761
amin cnm kızımın ismide edaydı.evlat acısı çok zor Allah isteyen herkesi evlat sahibi yapsın kimseye evlat acısı yaşatmasın.
aminnnnnnnnnnnn eddammmm inşallahhhhhh
napalımm kısceee 4 kalpcıkkk yapıverdım dun geceeee onun sevıncını yasıyorumm sımdı ıse hedeff 5000ve 5 kalpcık hadyıı senıdee yapalım 4 kaplcıkk durmaynn yazınnn
aaaaaaaaaaaaaaaa oylemıııııııııısmı edamıydııııı sımdıkkk dahaaadaa cokkk uzuldummmmmmmtuhh yaaa rabbımmm aglatmaaa acı vermeee annelereee neolursunnnnn tühh yaaaaaaaaaaa:26::26::26:
amin cnm kızımın ismide edaydı.evlat acısı çok zor Allah isteyen herkesi evlat sahibi yapsın kimseye evlat acısı yaşatmasın.
moremmm senı gormedm sanmaa sakınn canımm aksam yıne gelıcemm opuyorummmm sızlerııı
saoll bıtanemmm elımı yıgenıme gıtmıstımm benım boregımı cok sever o borek yapmamı ısdedııı yaptımm tam fırına atıyordum boregıı 360 dc fırında elım yandıı sımdıde cefasını cekıyorummevıme ıyıce yerlestımm bıtanemm allahım sızlere nasıp etsınnn olamayana nasıp etsın
Gıtsınn bıtanemm hep bızmı gıdıcez bıkere kocısler gıtsın hele ben gıtmekten bıkktımm bırsey yok deyıp gerı yolluyor doktorr napıcam bılemedımm en sonunda esım dedıı beraber gıderız yazın dıyee
amin kızçemm
yaaaaa çokkk kötü olmuşşş elini değemezsin bir şeye dee canımm bilirim çok pis acır yaa geçmiş olsunn çokkk
aynennn canımm cok kotu acıyorrr bırde ıltıhapp olmuss beter olduu ıııceee
evet kızçem sonuçta tek başına yaptığın bir şey değil ki bu çocuk
benim eşimde gitcek bi arabelki bir sorun yok belki var varsada kısa zamanda önleminii alırız kızçem
beklemek zor yaa biz kadınlar daha çok takıyoz kafaya onlar bizim gibi değil benim eşim allah ne zaman verirse diyo tamam haklı ama hadi bir şey varsa kolay değil 6 ay
ayyy kızçemm zor tabi bende geçen haftalar elimi tavanın kenarına değdim küçücük yer nasıl acıdııı
herkese merhabaaaaa, var mi güzel haberler......
edacim gecmis olsun yanik cok zordur bilirim...insaallah iz klmazzz
eeddaammmm geçmişş olsunnn kızçemmm çokkk acıomuuuuu
püüfff püüffff acımasınnnnn :26::26::26::26:
yaw alisverise gidecemmmmmbi hasrett giderim dedimmm
faaliyete aynen devammmmm durmak yok net hizliyken ne yapabilirsennnn
edam gecmise bakmadim henüz morem kismissmiii
bu ay bitmeden 5000 mesaj bitmeli kiscemmmm cünkü yaza doru is zorlasir iyice
kiscem kusura bakma:26:sey sen simcik 893 mesajtasinnn ya 1000 olunca 3 kalpcikin olcekk:26:ben seni 983 te saniyodummmyani daha 107 mesaj yazman gerekkk
Selam tatlimkizlarrrrrr hidirellez ne zaman bilen var miiiii?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?