- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #52.801
Ben bunlari gormemistim edam elin yanmis gecmis olsun canim.
Sende benim bi tanecik moreemmmsaollll bitanecikkkkkkk örtmenimmmmm
aaa gercekten miiii... ben kendimi bildim bileli bir sürü sey olur. gece atesler yaklir üzerinden atlardik.. samanizm den kalma seyler ama güzeldir yaa...
Dunyadan nazima dunyadan nazima beni duy artikin
Sende benim bi tanecik moreemmm
Onlari biliyom da diger yazdigin seyleri ilk defa duydum.
hayyy allahhh mersahımmmmm
ayy çatlıcamm hiçç gülecemmm yoktuuuuu
tam bilemmekle beraber sanrım mayısın ilk haftası ablaa 4-5-6 olabilr hattaaakizlarrrrrr hidirellez ne zaman bilen var miiiii?
tam bilemmekle beraber sanrım mayısın ilk haftası ablaa 4-5-6 olabilr hattaaa
Mimorem o zaman boy boy bebe cizelim pes pese patir patir doguraliim.iyi yapmaktan zarar gelemzzz...bebek resmi cizen. ev resmi cizen, evlenmek iyteyenler koca resmi ciziyordu elbette:)))
aman unutmayin dilekleriniziiiiii.. kirmizi keseler dikin icine koyabileceginiz büyüklükte para koyun... birdahaki hidirelleze kadar görebileceginiz bir yere asin. diger hidirellezde parayi degistirin eski para ile eve yiyecek alin bereketlensin... ayrica gecden ag gül agacinin dibine dileklerinizi cizin bir kagida, gün agarirken alinnn ve suya atinnn. su gibi tez olsunn:))
acıyooo moree ya cok zonklama yapıyorrr
iyi yapmaktan zarar gelemzzz...bebek resmi cizen. ev resmi cizen, evlenmek iyteyenler koca resmi ciziyordu elbette:)))
Mimorem o zaman boy boy bebe cizelim pes pese patir patir doguraliim.
Bu arada senin bebis nasil
gün lazimmmm günnn. bahcedeki gül agacinin dibine dilek yazip koyucamm. hidirellez gece gelip bakicakkk:))
yaww resmi kötü olan biri çizersee ne olcak haliii öle kocaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?