Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

hangi doktoraaaaaa
tiroid için yeni dr bakcaktın ya cankuşummm

biz bazen yatarkende küs yatiyoz ortaya yastik koyuyomki küslügüm iyice belli olsun diyeeeee

yok biz daha o kadar olamadık yasakımmm ama ilerki zaman ne gösterir bilememm

kızlar iyi geceler aranızda tüplerinde sıvı olan varmı hidrosolpenksı oolan varmı ben lparoskopı olcamda

yok biz daha o kadar olamadık yasakımmm ama ilerki zaman ne gösterir bilememm

vala ilerde ne olacagini yasayinca görürsün moremmmmbikeresinde gittim koltukta yattim sabaha kadar mirildandi bidaha yatmadim sinir oluyom mirildaninca mirildanmasin diye yataga gidiyom küüsünce bilemmm

bizde öyleyiz moremm vallaaaaabazi düüsncelerimiz hic uymazzzzznerde terazi görsem kacacak duruma geldimmmburclara inanmam ama yinede korkuyom terazilerdennn

biizmkide oğlakk bende hiç anlamam burçlardan ama biizmkiler burçtan değil yasakımm anne çokk el bebek tutmuş ondann

biizmkide oğlakk bende hiç anlamam burçlardan ama biizmkiler burçtan değil yasakımm anne çokk el bebek tutmuş ondann

morem kicem benimkide ayni ailesi cok düskün hele anasiii3 evladi vaa en cok benimkini sever cadi o yüzden kiskandi baan demedigini birakmadiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…