Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

komik demi yaa

ilgi göstermiyon dedim homurdandı işten yorgun geliyom falan die ben yüzümü astım o astı derken gece yattık sarıldım falan hiç tepki vermedi bende küsüm işte ne saçma demi

bak bide sen sarilmisin daah ne yapacaktinkiihaklisin destinamda yinede bari yine sen bi yanassss oda yorgunluktan yapiyodurrrr

hosgeldin asya kisceeecanim hic bi bilgim yok bu konuda kusura bakmaaaaa

yask hayal sen ne ıyı ınsansın y nerdensın sen kımsın nesın ne zman canım sıkkın olsa yzı yazsam ı cevap se verıyorsun konu haakkkında bılgın olsun olmasın senı tanımak dost olmak ısteımm

vala ilerde ne olacagini yasayinca görürsün moremmmmbikeresinde gittim koltukta yattim sabaha kadar mirildandi bidaha yatmadim sinir oluyom mirildaninca mirildanmasin diye yataga gidiyom küüsünce bilemmm

senin kidemii canımmm benimkide de bir çene çene bazen pamık koyyam kulaacıkalrımaaa

komik demi yaa

ilgi göstermiyon dedim homurdandı işten yorgun geliyom falan die ben yüzümü astım o astı derken gece yattık sarıldım falan hiç tepki vermedi bende küsüm işte ne saçma demi

aslına bakarsan komik değill canımm haklsın senn bizim pskolojimizi anlamıor erkeler bazennn sen aynını yap azcık ilgisizz kal bak nasıl büyüor konuu işte anlaşma sıkıntısı varr erkek kadın arasındaa

morem kicem benimkide ayni ailesi cok düskün hele anasiii3 evladi vaa en cok benimkini sever cadi o yüzden kiskandi baan demedigini birakmadiiii

yok kızçemmm benim annem iyidir de işte çokk nazlı büyütmüşş tek erkek diee bide malum hastalık vs ama iştee annesi gibi isitio bazenn bende yapamıorummm kopuo bazenn iplerr bağrış çağrışş hele şu sabahları geç kalkmalar var yaa tam bi sorunnn

saol kiscemmmseni taniyom cünkü bi kac kere karsilasmistik yineeeekiscem aslinda bi ben degil burdaki kislarr bilgisi olsa hemen yazarrrrrcanin niye sikkiin canim gel konusalim burda biraz rahatlarsinnntanisalim asya kiscem dostta olalimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…