- 23 Aralık 2011
- 14.371
- 18.310
- 498
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #53.341
zıtlıklar birbirini çekiyo desene
sen daha yeni evlisin anacım daha dur bakalım
vala ilerde ne olacagini yasayinca görürsün moremmmm bikeresinde gittim koltukta yattim sabaha kadar mirildandi bidaha yatmadim sinir oluyom mirildaninca mirildanmasin diye yataga gidiyom küüsünce bilemmm
komik demi yaa
ilgi göstermiyon dedim homurdandı işten yorgun geliyom falan die ben yüzümü astım o astı derken gece yattık sarıldım falan hiç tepki vermedi bende küsüm işte ne saçma demi
hosgeldin asya kisceeecanim hic bi bilgim yok bu konuda kusura bakmaaaaa
vala ilerde ne olacagini yasayinca görürsün moremmmm bikeresinde gittim koltukta yattim sabaha kadar mirildandi bidaha yatmadim sinir oluyom mirildaninca mirildanmasin diye yataga gidiyom küüsünce bilemmm
destinam yasakım ilhanmazım dilem hepinizi çook ösledim bi sarılam
destinam yasakım ilhanmazım dilem hepinizi çook ösledim bi sarılam
Ben çıkıyorum kizlar öptüm hepinizi
senin kidemii canımmm benimkide de bir çene çene bazen pamık koyyam kulaacıkalrımaaa
benimkide hemen yastığı alır gekir oturma odasına
bak bide sen sarilmisin daah ne yapacaktinkiihaklisin destinamda yinede bari yine sen bi yanassss oda yorgunluktan yapiyodurrrr
kızlar çoooook yorgunum
bitmedi yaw yarına mutfak banyo temizliği kaldıhosgeldinnasilsin ksicemmmmm temizlik bittimiii
bende sarılım kuzum ösledim beyaw
komik demi yaa
ilgi göstermiyon dedim homurdandı işten yorgun geliyom falan die ben yüzümü astım o astı derken gece yattık sarıldım falan hiç tepki vermedi bende küsüm işte ne saçma demi
senin kidemii canımmm benimkide de bir çene çene bazen pamık koyyam kulaacıkalrımaaa
hoşş geldinnnnnn melekimmmmm nasıl olsunn canımbeaaa
morem kicem benimkide ayni ailesi cok düskün hele anasiii3 evladi vaa en cok benimkini sever cadi o yüzden kiskandi baan demedigini birakmadiiii
yask hayal sen ne ıyı ınsansın y nerdensın sen kımsın nesın ne zman canım sıkkın olsa yzı yazsam ı cevap se verıyorsun konu haakkkında bılgın olsun olmasın senı tanımak dost olmak ısteımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?