- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #53.361
destinam yasakım ilhanmazım dilem hepinizi çook ösledim bi sarılam
küstümgidim bari kimse beni görmüyo
zaten çenesiyle bezdiriyo be bi konuşmaya başlasak büsürü laf duyacamdan eminim bi de ben suçlu çıkacam
emektargördümmm emelekimm ben ama emaktardayımm yavaşş iletio mesajalrımmm
kolay gelsin melekimmmbitmedi yaw yarına mutfak banyo temizliği kaldı
bendeeeeeeeeeeeeeeeeee
yok kızçemmm benim annem iyidir de işte çokk nazlı büyütmüşş tek erkek dieebide malum hastalık vs ama iştee annesi gibi isitio bazenn bende yapamıorummm kopuo bazenn iplerr bağrış çağrışş hele şu sabahları geç kalkmalar var yaa tam bi sorunnn
nazım temizlik yapıyorum normalde bu saatte uyumuş olurdum ama hala daha ayaktayım temizliğe devam ediyim dedim çook yorgunum
nazım temizlik yapıyorum normalde bu saatte uyumuş olurdum ama hala daha ayaktayım temizliğe devam ediyim dedim çook yorgunum
saol kiscemmmseni taniyom cünkü bi kac kere karsilasmistik yineeee kiscem aslinda bi ben degil burdaki kislarr bilgisi olsa hemen yazarrrrr canin niye sikkiin canim gel konusalim burda biraz rahatlarsinnn tanisalim asya kiscem dostta olalimmm
zaten çenesiyle bezdiriyo be bi konuşmaya başlasak büsürü laf duyacamdan eminim bi de ben suçlu çıkacam
hosgeldinnasilsin ksicemmmmm temizlik bittimiii
benim kide tam tersi hiç konuşmaz ben çook konuşurumkavga ederkende inadına susar bazen beni daha çok sinir etmek için
kolay gelsin melekimmmyardima ihtiyacin vamiii hemen düsüm yollaraaaaa
senin isinde zor moremmmmmmallah kolaylik versinn yok benimki o kadar degillll nazini cekmiyom okadarrrrr
kolay gelsin melekimmmyardima ihtiyacin vamiii hemen düsüm yollaraaaaa
senin isinde zor moremmmmmmallah kolaylik versinn yok benimki o kadar degillll nazini cekmiyom okadarrrrr
bi ara hastayım diyodun atlattınmı kız
kolay geldinnn melekimm zatii hastadınn bide dip köşe temizliğemi başladınnn
benim kide tam tersi hiç konuşmaz ben çook konuşurumkavga ederkende inadına susar bazen beni daha çok sinir etmek için
tam heryeri temizlemişken bende gitseydim keşke tedaviyekolay gelsin canımcım ben o işler bitirdiydim tedaviye gitcem die oda ertelendi öyle temiz pak oturuyom heheheh
çok sinir oluyorum o zman sanki yokmuşum gibi susuncaişte kacgada susan taraf benim hehehe benim herifte sinir olur konuşmuyom die
hepinizi yardıma bekliyom amahastaydım iyileştim gibi oldu hemen başladım temizliğe ama haftasonu kötüydüm grip :2::2:vurdu beni
senin kocişde benimkisi gibi dağınıksaoyy her temizlik dendiğinde içimm gidiyor düşenemiyorm evimi ne halde
oyy her temizlik dendiğinde içimm gidiyor düşenemiyorm evimi ne halde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?