Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

bitmedi yaw yarına mutfak banyo temizliği kaldı

bendeeeeeeeeeeeeeeeeee
kolay gelsin melekimmmyardima ihtiyacin vamiii hemen düsüm yollaraaaaa

senin isinde zor moremmmmmmallah kolaylik versinn yok benimki o kadar degillll nazini cekmiyom okadarrrrr

nazım temizlik yapıyorum normalde bu saatte uyumuş olurdum ama hala daha ayaktayım temizliğe devam ediyim dedim çook yorgunum

kolay geldinnn melekimm zatii hastadınn bide dip köşe temizliğemi başladınnn

saol kiscemmmseni taniyom cünkü bi kac kere karsilasmistik yineeeekiscem aslinda bi ben degil burdaki kislarr bilgisi olsa hemen yazarrrrrcanin niye sikkiin canim gel konusalim burda biraz rahatlarsinnntanisalim asya kiscem dostta olalimmm

kaynaşıırzzz hemennnn cankuşummmm

senin isinde zor moremmmmmmallah kolaylik versinn yok benimki o kadar degillll nazini cekmiyom okadarrrrr

hepimiizeee yasakımmm inş..

zaten çenesiyle bezdiriyo be bi konuşmaya başlasak büsürü laf duyacamdan eminim bi de ben suçlu çıkacam

bi ara hastayım diyodun atlattınmı kız

kolay geldinnn melekimm zatii hastadınn bide dip köşe temizliğemi başladınnn

hepinizi yardıma bekliyom amahastaydım iyileştim gibi oldu hemen başladım temizliğe ama haftasonu kötüydüm grip :2::2:vurdu beni

benim kide tam tersi hiç konuşmaz ben çook konuşurum kavga ederkende inadına susar bazen beni daha çok sinir etmek için

ahanda seninnn kocişş aynı bennn melekimmmm

bende çıldırsın die hiç cevap vermemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…