- 23 Aralık 2011
- 14.371
- 18.310
- 498
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #53.581
bende evdeyim kıscem yaw hiç çalışmadımevdeyim kızçemm bende kpss mağduruyum
sen napıyosun çalışıyomusun benden misin
[/FONTHerkesten duyduğum gibi umudu kestiğim anda beliriverceksin belki hayatımda...Belki hiç olmayacak düşümsün sen bebeğim.. .S ana hep hasret kalacağım belki..Hep tesellilerle geçiyor son günlerim,hani hani 'Polyanna' varya onun gibiyim kendi kendime polyannacılık oynuyorum..
Seni düşünüyorum kimi zaman ; yumuşacıkbir tenin, mis gibi kokunla gelip kuruluvereceksin hayatımın orta yerine ve ben içime çöreklenen bu kara bulutları atıp senin rengine boyayacağım evrenimi..Kimi zamanda düşünme diyorum,tıpkı etrafımdaki insanlar gibi..Ama ama sen düşünülmeyecek gibi değisin ki bebeğim.İçimde yeşertiyorum umut çiçeklerini ve sonra bir kara bulut çöküveriyor üstüne ölüyor umutlarım..Ben her şeye rağmen bekliyorum Emir Bebek seni bebeğim..Baban artık senin ne zaman geleceğini soruyor bana cevap veremiyorum...Beni bu cevapsızlıktan kurtar olur mu bebeğim?Sen Rabbimin bir lütfu olacaksın bize gel artık olur mu bebeğim?Seni çok özledim artık rüyalarımdan çıkıp dünyama gir emi bebeğim [/B][/COLOR]
sen mi yazdın bunu melekim ağlattın beniii
bende evdeyim kıscem yaw hiç çalışmadımdiplomam var ama bekliyo yani
ben yazmadım canım bi yerden alıntı yaptım okuyunca bende duygulandım
aynı ben kızçem bende muhasebeciyim ama evdeyim işletmeden devam ettim açıktan okuyorum son sınıfım mezun olunca kpss denicem tekrarr
bende muhasebe okumuştum açıktan ama hiç çalışmadım........kıscem ben çıkıyorum artık sonra devam edelim kendine iyi bak
olabilir papommm insallah allah söyletmistir hancekim hamile olurrrr bu ayyy
kiscem okudunmu bilmiyorum ama loorininde oglusu olcekk
bilmiorum valla ayrılık kararları bile aldıkkk ama bu bebiş gelirse inş. düzelecek gibi hissediorum çok kavga edioruzz.. herşeye vara yoğa..
yine bende kk yavasssss
cinnet gecirmeden cikim iyisimiii
kızlarrrrrrr bendeki kanama yne başladı dalga geçio bnle heralde bi oluo bi kesiliokafayı yicem ne ki bu şmdi yarn kan tahliline gitmekten de vazgeçtm snunda
tatlım bende o sorunu ılk günden berı yasıyorum msj lar geç görüyorum bıldırımler 5 dk sonra gelıyo çıldırdım artık yaa...size slm diyorum bi bakıyorum sayfa kendını yenılıyo saat yanlış yazıyo,,,ie10 kullanıyorum acaba ondan olurmu kı
slm kızlar naber
kızlarrr nasılsınızzz
iiiihhiihii evett kızçem
[/FONTHerkesten duyduğum gibi umudu kestiğim anda beliriverceksin belki hayatımda...Belki hiç olmayacak düşümsün sen bebeğim.. .S ana hep hasret kalacağım belki..Hep tesellilerle geçiyor son günlerim,hani hani 'Polyanna' varya onun gibiyim kendi kendime polyannacılık oynuyorum..
Seni düşünüyorum kimi zaman ; yumuşacıkbir tenin, mis gibi kokunla gelip kuruluvereceksin hayatımın orta yerine ve ben içime çöreklenen bu kara bulutları atıp senin rengine boyayacağım evrenimi..Kimi zamanda düşünme diyorum,tıpkı etrafımdaki insanlar gibi..Ama ama sen düşünülmeyecek gibi değisin ki bebeğim.İçimde yeşertiyorum umut çiçeklerini ve sonra bir kara bulut çöküveriyor üstüne ölüyor umutlarım..Ben her şeye rağmen bekliyorumseni bebeğim..Baban artık senin ne zaman geleceğini soruyor bana cevap veremiyorum...Beni bu cevapsızlıktan kurtar olur mu bebeğim?Sen Rabbimin bir lütfu olacaksın bize gel artık olur mu bebeğim?Seni çok özledim artık rüyalarımdan çıkıp dünyama gir emi bebeğim [/B][/COLOR]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?