Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

kızçelerimmm ben şimdi çıkıorumm malumm herkes evde annelere bi giderlimmmm

akşama görüşürzzzz
theworldismine canımmmm özellikle seni bekliorumm artıkkkkk

bilmiorum valla ayrılık kararları bile aldıkkk ama bu bebiş gelirse inş. Düzelecek gibi hissediorum çok kavga edioruzz.. Herşeye vara yoğa..
ayyy canım merak etme evliliğin ilk zamank-ları oluyor benim de öyleydi sürekli kavga ederdik bir yıl sonra oturmaya başladı sen hiç merka etme

bilmiorum valla ayrılık kararları bile aldıkkk ama bu bebiş gelirse inş. düzelecek gibi hissediorum çok kavga edioruzz.. herşeye vara yoğa..

tatlimmmm, ben psikolog degilim ama bebegin iki kisinin anlasmazliklarina, fikir catismalarina iyi gelmecegini biliyorummmmm... cok üzgünüm ama gercek bu!!! bence hamile kalmadan önce lütfen bir uzman ile görüs.... bebeginin gelecegi senin ellerinde...mutlu bir cocuk yada mutsuz bir cocuk olmasi sana bagli

yani büyük sebepler yok çok şükür sorunlar ya kıskançlık yada durduk yere kavga biz sevgiliykende agzımızda sakız gibiydi ayrıldık.. yani ayrılamayız aslnda ama bazen çok bunalınca diorum bitti diye..

iyi madem sorunu biliyorsun oo zamannn bekle!!! ikiniz de biraz büyüyün bir kac yil gecsin ondan sonra bebek düsünün... hepiniz bir arada büyüyemezsiniz sakin unutmaaa...

Slm kızlarr:)))yaa ben hancek i hamile sandım evet geçmişi tam okumadığım için zannımcapardonnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…