- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #53.541
bebeim yaaaa çok kavga edioruzzz( çok kıskanç kocammmm çokk :) belki hamiş olursam biraz düzelir...
hımmm bence 5 gün daha geçsin regl olmazsan tekrarla belirtilern varmı ki?
Hyır yapmadım 3 gün geçmesini bekledm kan testi verdim sonuçta bu çıktı
karismak ne kadar doru bilemem ama benim tecrübelerime göre kiskanclik genetik bir sey, yani herhangi bir sey ile düzelmez. tedavi görebilir ama ...
Kızlar acil yardım kan testi yaptırdım sonuç bu bi bakkn cvp verin gebelik varmı 3 hafta 5.8-71.2 4 hafta 9.5-71.2 5hafta 217-7138 postmenapoz <8.3 acil yardm bolur
ayyy canım merak etme evliliğin ilk zamank-ları oluyor benim de öyleydi sürekli kavga ederdik bir yıl sonra oturmaya başladı sen hiç merka etmebilmiorum valla ayrılık kararları bile aldıkkk ama bu bebiş gelirse inş. Düzelecek gibi hissediorum çok kavga edioruzz.. Herşeye vara yoğa..
bilmiorum valla ayrılık kararları bile aldıkkk ama bu bebiş gelirse inş. düzelecek gibi hissediorum çok kavga edioruzz.. herşeye vara yoğa..
ayyy canım merak etme evliliğin ilk zamank-ları oluyor benim de öyleydi sürekli kavga ederdik bir yıl sonra oturmaya başladı sen hiç merka etme
tatlimmmm, ben psikolog degilim ama bebegin iki kisinin anlasmazliklarina, fikir catismalarina iyi gelmecegini biliyorummmmm... cok üzgünüm ama gercek bu!!! bence hamile kalmadan önce lütfen bir uzman ile görüs.... bebeginin gelecegi senin ellerinde...mutlu bir cocuk yada mutsuz bir cocuk olmasi sana bagli
kızçelerimmm ben şimdi çıkıorumm malumm herkes evde annelere bi giderlimmmm
akşama görüşürzzzz
theworldismine canımmmm özellikle seni bekliorumm artıkkkkk
yani büyük sebepler yok çok şükür sorunlar ya kıskançlık yada durduk yere kavga biz sevgiliykende agzımızda sakız gibiydi ayrıldık.. yani ayrılamayız aslnda ama bazen çok bunalınca diorum bitti diye..
canm senin değerin ne bunlar referans aralıkları olması lazm senin değerin kaç?
iyi madem sorunu biliyorsun oo zamannn bekle!!! ikiniz de biraz büyüyün bir kac yil gecsin ondan sonra bebek düsünün... hepiniz bir arada büyüyemezsiniz sakin unutmaaa...
bende kactim kizlar daha kahvalti yapmadimmmm. gelirim yine öptümm
senindemi haberin yok
habbitem papom sey yazmis hancekim hamileymisin hayirli olsun diyeaan benim niye haberim yokmus demeye kalmadi morem yanlis anlaama dedii yaw yosam papom hamile icinemi dogdu habbitem gelecek ay her an hamile olursun insallahhhh
Slm kızlarr:)))yaa ben hancek i hamile sandım evet geçmişi tam okumadığım için zannımcapardonnn
monarosaya okudum ben listeye yazalım kızçeler yasakım hatırlat nazıma, sıradaki kızçe kimdi bu arada ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?