Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

anliyorum seni habbitemm acilarimiz ayni sayilir nolur aglaam güzel habbitem üzüldügün an sadece yawrunu düsünnnnnonun sana ihtiyaci var cünküüüüsen güclü anne olmalisinnnnnn

KusUra bakmayın habibtelerim öyle gerildim bugün sizi çok seviyoruzzxx kizimlaa

Tatlım beğeniler açılmıyor ki sadece profil resmin ismim yazıyor home.yazıyor en üstte sol kosede newest yazıyor sağ altta refre yazıyor ssg üste logout yazıyor hepsine tikladim bisey çıkmıyor telim galaxy ace o yüzden mi acaba

KusUra bakmayın habibtelerim öyle gerildim bugün sizi çok seviyoruzzxx kizimlaa

ne kusuru habbitemmmmöyle deme yabancin degiliz herseyini paylasacan tabiiikendine naziremimize iyi bak yeterkiiiiigerilme güzel habbitemmmm melegini düsün annesiiiii

Anammmm naptim beeeeenn:)))))
ne iy yaptin habbitemmmmmasalalh sizeeeeehabbitem neka güzel kissinnn:13:cilt rengin harikaaaaa msaalalhh gözler uzaktan bile belliii
Ben uyumaya calisiyim gözlerim ağırdı aglamaktan

aglaama ama artik aklimzi sende kalir habbitemmmdinlen canim benimm yine gel bizi habersiz birakmaaaaaalalah emanet olunnn kuzucugumuz önce allaaha sonra sana emanetttttttt iy gecelrrrrrr

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…