Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

edam baanada morem dediiisabah duymussssbende cok sevindim

edam oda bayadir ugrasiyodu bak zamani simdiymis demekkii kiscemmminslaalh seninkide zamani geldiginde konacak anneciginin göbüsüneeeeesadece sabir ve duaaastres yapmamakkkkk

İyiyimmmmm iyiyizzzz habibtelerim canim skkin sadece anneler gunu yaklaşıyor yaaa

habbitemm aglaama kiscemmm bak sen ilk anneler gününde anne oldugunu iyce hisedecenn yawrun kocaman olduuubende babalar gününü hic sevmiyommmm

edam baanada morem dediiisabah duymussssbende cok sevindim

edam oda bayadir ugrasiyodu bak zamani simdiymis demekkii kiscemmminslaalh seninkide zamani geldiginde konacak anneciginin göbüsüneeeeesadece sabir ve duaaastres yapmamakkkkk

aynennn habıbtemmmm stres yapmakk yok artıkk dusunmuyorummm allahım ne zaman uygun gorusrrse ozaman verecektır elbettee herseyın zamanını allahım bılırr

Yurumuyorlar suan yada tel gostermiyo:))Ben profil resmini degistirmeye calisiim bakiim yapabilecekmiyim

telle alakali o zaman yosam yürüyolar halennnnama rengi beyaz o doruu sari ördek ailesinin ayni beyazi varmis onu koydum avatarimaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…