- 9 Temmuz 2012
- 6.478
- 409
- 173
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #53.781
Yasakim sen ordek ailesini camasir suyuylami yikadin habibteemm bide yorulmuslarmi ne yurumuyirlar artikin
İyiyimmmmm iyiyizzzz habibtelerim canim skkin sadece anneler gunu yaklaşıyor yaaa
aaaaaduymadımmmmmm gercektenmıııı ayy nekadaaa sevındımmmmmm gecenın guzel haberını aldımm ya bu gece rahat raht uyuyrumm habıbtemmm allahımm allahım yaaa bızede nasıpp et nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Yasakim sen ordek ailesini camasir suyuylami yikadin habibteemm bide yorulmuslarmi ne yurumuyirlar artikin
uygulama indirdim cok iyi oldu boyle siddetle tavsiye ederim:)))Halloldumu netiniz bitanemm
İyiyimmmmm iyiyizzzz habibtelerim canim skkin sadece anneler gunu yaklaşıyor yaaa
Yurumuyorlar suan yada tel gostermiyo:))Ben profil resmini degistirmeye calisiim bakiim yapabilecekmiyim
EDaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmm Sagol habibtemmmmmmmmİyikivarsiniZzzz
habbitemm aglaama kiscemmmbak sen ilk anneler gününde anne oldugunu iyce hisedecenn yawrun kocaman olduuu bende babalar gününü hic sevmiyommmm
edam baanada morem dediiisabah duymussss bende cok sevindim
edam oda bayadir ugrasiyodu bak zamani simdiymis demekkii kiscemmminslaalh seninkide zamani geldiginde konacak anneciginin göbüsüneeeee sadece sabir ve duaaa stres yapmamakkkkk
Yurumuyorlar suan yada tel gostermiyo:))Ben profil resmini degistirmeye calisiim bakiim yapabilecekmiyim
Canimsin senn offfff elimde degil
sen annesinn simcik sükürrrannecigin hissediyo emin ollllll
Canimsin senn offfff elimde degil
telle alakali o zaman yosam yürüyolar halennnn ama rengi beyaz o doruu sari ördek ailesinin ayni beyazi varmis onu koydum avatarimaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?