- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #53.901
kıslarr ben bole smıle yapıom dıye bana gulmeyyınnn heee
Selam kızlar,
Biz de artık bebek sahibi olmaya karar verdik :) Karar verdiğimden beri araştırmadığım konu kalmadı, ne çok detay varmış... Ateş ölçme, ovülasyon testi, uygun pozisyon... Hepsini uygulayacağım, çok bilimsel bir çalışmanın ürünü olacak inşallah bebişimiz... :)) Adetimin 5. günündeyim, yumurtlama dönemini sabırsızlıkla bekliyorum. Umarım güzel haberler veririm sizlere ...
yok edam benim hosuam gidiyo sen devam etttt
Ooow habibtem tesekkur ederim bu pazar denize gorurcek ömrüm yanicam insallah:)))Gozler essek goz olunca 1 kilometreden bile belli oluyo ki esimin gozleri benim gozlerden daha guzeldir masallah bide kirpik var onda masallah hamile kainca hep gozlerine bakicam esimin
Selam kızlar,
Biz de artık bebek sahibi olmaya karar verdik :) Karar verdiğimden beri araştırmadığım konu kalmadı, ne çok detay varmış... Ateş ölçme, ovülasyon testi, uygun pozisyon... Hepsini uygulayacağım, çok bilimsel bir çalışmanın ürünü olacak inşallah bebişimiz... :)) Adetimin 5. günündeyim, yumurtlama dönemini sabırsızlıkla bekliyorum. Umarım güzel haberler veririm sizlere ...
Ooow habibtem tesekkur ederim bu pazar denize gorurcek ömrüm yanicam insallah:)))Gozler essek goz olunca 1 kilometreden bile belli oluyo ki esimin gozleri benim gozlerden daha guzeldir masallah bide kirpik var onda masallah hamile kainca hep gozlerine bakicam esimin
ay ben öyle senin gibi tende olanlarii cok begeniyommmrekli gözede cok yakisiyo esmer tennn bizde buranin sogugundan buyday olan tenimiz bilem acilmaya basladi birak esmer olmayiii ama senin gözünde cok güzel habbitem zaten bebeniz mutlaka iri ve renli gözlü olacakkk
gelir belkimmm
:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
insallah habibtem Allahim saglikla insallah...Bide kayinvalidemin gozleri masmavi insallah huyuda yuzude gozude kayinvalideme benzesin kiz olursa insallah...Simdi bem pazar gunu bi yanarsam kankamin dugunune kadar yanmam lazim elbiseyi secemedim dahada bakalim hayirlisi ben mavi dusunuyorum sizce ne renk bakayim kizlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?