Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

hosgeldınn kısceeee ınsallah guzel haberlerle gelırsınnn bızlere bızlerde senın sevıncıne eslık ederız mutlu oluruzzz

Ooow habibtem tesekkur ederim bu pazar denize gorurcek ömrüm yanicam insallah:)))Gozler essek goz olunca 1 kilometreden bile belli oluyo ki esimin gozleri benim gozlerden daha guzeldir masallah bide kirpik var onda masallah hamile kainca hep gozlerine bakicam esimin

hosgeldin pinar canimmmmkiscem en güzeli reglin birtince bi gün sonra baslayip gün asiri en az 20 .güne kadar calismakkkk

Guzelll habıbtemmm essk gozluu kıscemmm benımmmmm agzınıı yıdummmmm

ay ben öyle senin gibi tende olanlarii cok begeniyommmrekli gözede cok yakisiyo esmer tennnbizde buranin sogugundan buyday olan tenimiz bilem acilmaya basladi birak esmer olmayiiiama senin gözünde cok güzel habbitem zaten bebeniz mutlaka iri ve renli gözlü olacakkk

insallah habibtem Allahim saglikla insallah...Bide kayinvalidemin gozleri masmavi insallah huyuda yuzude gozude kayinvalideme benzesin kiz olursa insallah...Simdi bem pazar gunu bi yanarsam kankamin dugunune kadar yanmam lazim elbiseyi secemedim dahada bakalim hayirlisi ben mavi dusunuyorum sizce ne renk bakayim kizlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…