- 9 Temmuz 2012
- 6.478
- 409
- 173
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #53.921
insallah habibtem Allahim saglikla insallah...Bide kayinvalidemin gozleri masmavi insallah huyuda yuzude gozude kayinvalideme benzesin kiz olursa insallah...Simdi bem pazar gunu bi yanarsam kankamin dugunune kadar yanmam lazim elbiseyi secemedim dahada bakalim hayirlisi ben mavi dusunuyorum sizce ne renk bakayim kizlarr
Çok çok hoşbuldum kızlarrr :))
Öyle yapayım ben en iyisi çalışıcaz tabii işimiz ne :))
Ama dugunde bitek gelin beyaz olur habibtemm ben giymem beyaz
insallah habibtem Allahim saglikla insallah...Bide kayinvalidemin gozleri masmavi insallah huyuda yuzude gozude kayinvalideme benzesin kiz olursa insallah...Simdi bem pazar gunu bi yanarsam kankamin dugunune kadar yanmam lazim elbiseyi secemedim dahada bakalim hayirlisi ben mavi dusunuyorum sizce ne renk bakayim kizlarr
Hosgeldin pinarimm hayirlisiyla insallah mayista senin icin halay cekeriz bitanemm
ksıcelerrrrrrrrrrrr ben yatısaa gecıyorummmmmmmmmmkocısss cagırıyorrrrrrr
aynen pinar canimmÇok çok hoşbuldum kızlarrr :))
Öyle yapayım ben en iyisi çalışıcaz tabii işimiz ne :))
Göz alıcı dikkat çekici cııvıl cıvıl renkler tercih et bence ama beyazın asaleti de ayrı tabii)
Kayınvalideni çok seviyorsun ne güzel nadir rastlanan bir durum :)
olsunn habıbtemmm bıseyyy olmazzz yawww
Hayirlisi habintemm insallah,buyuk gorumcemin(ablamin)kizlarinin ikiside kahverengi gozlu,kucuk ablamin esininde gozleri renkli oda bu ay tup bebege basliyor hayirlisiyla seviniriz bu ay,acik pembe begendim bide boyle pudra renginde cok hosuma gitti yanayimda bide ona bakayim,yanmadan almayayim dedim elbisemi:)))
Pudra rengi dusunuyorum pinarim,evet cok severim kayinvalidemi gorumcelerimi kayinpederimi oz annem babam kadar ablam yok benim ikiside ablam olsalar bu kadar severdim
Yok beee istemem beyaz pudra renginde karar kildim an itibariyle:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?