- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #53.941
Hayirlisi habintemm insallah,buyuk gorumcemin(ablamin)kizlarinin ikiside kahverengi gozlu,kucuk ablamin esininde gozleri renkli oda bu ay tup bebege basliyor hayirlisiyla seviniriz bu ay,acik pembe begendim bide boyle pudra renginde cok hosuma gitti yanayimda bide ona bakayim,yanmadan almayayim dedim elbisemi:)))
Pudra rengi dusunuyorum pinarim,evet cok severim kayinvalidemi gorumcelerimi kayinpederimi oz annem babam kadar ablam yok benim ikiside ablam olsalar bu kadar severdim
Evet evet pudra renginde karar kildim umarim bulabilirim beendihim bi model...Aaaaa ama habibtemm beni dahada kilolu gostermesin???
Yok beee istemem beyaz pudra renginde karar kildim an itibariyle:)))
Evet evet pudra renginde karar kildim umarim bulabilirim beendihim bi model...Aaaaa ama habibtemm beni dahada kilolu gostermesin???
Gosteririm habibtem hafta ici izmire gitme durumumuz var hayirlisi bakalim.Kayinvalidem tembihledi ordan alma sakin burda cok cesit var baban ben alirim kizima diyo dedi...:)))Allahim nazarlardan saklasin habibtemmm karsilikli sevgimiz saygimiz
Bide korse aliiim barim kiloda veremedim
Gosteririm habibtem hafta ici izmire gitme durumumuz var hayirlisi bakalim.Kayinvalidem tembihledi ordan alma sakin burda cok cesit var baban ben alirim kizima diyo dedi...:)))Allahim nazarlardan saklasin habibtemmm karsilikli sevgimiz saygimiz
Bide korse aliiim barim kiloda veremedim(((
Allah razi olsun daha bisey istemedim onlardan,ya supriz yaparlar yada ben gidince biseyi begendiysem alirlar mutlaka Allah razi olsun
Tamamdir habibtemm alir almaz koyarim albume siz goruncede silerim:)))
Ben once korseye bakiiim o zaman:)))) Bu gidisle giremem hicbi kiyafete:))))
Ben once korseye bakiiim o zaman:)))) Bu gidisle giremem hicbi kiyafete:))))
Tamamdir habibtemm alir almaz koyarim albume siz goruncede silerim:)))
Allah razi olsun daha bisey istemedim onlardan,ya supriz yaparlar yada ben gidince biseyi begendiysem alirlar mutlaka Allah razi olsun
Aaaah aah bende 65 olsam keske 36 beden oluyorum o zaman:))) Ama simdik tombikim 80 olmusum yaaa bi zayiflayamadim esimde kiziyo ben diyete girince bisey yemiyorum diye:)))Bu aralar spor odasini sık ziyaret etmem gerekiyo ne kadar verebilirsem artik
Aaaah aah bende 65 olsam keske 36 beden oluyorum o zaman:))) Ama simdik tombikim 80 olmusum yaaa bi zayiflayamadim esimde kiziyo ben diyete girince bisey yemiyorum diye:)))Bu aralar spor odasini sık ziyaret etmem gerekiyo ne kadar verebilirsem artik
Sagolsunlar cidden hicbirisinin icinde kotuluk yok hep iyilik osun isterler...Bide bugun ebru sallidan cok guzel hareketler ogrendim onlarida yapicam.Dvd cikarmis hatun birsuru onlarida almak lazim aslinda:)))
Dusun iste suan 42 giyiyorum tombik oldum iyice evlendikten sonrada calismadigim icinde oldukca.kilo aldim simdide vericem diye ugrasicam yaaaa uuuuff
Sagolsunlar cidden hicbirisinin icinde kotuluk yok hep iyilik osun isterler...Bide bugun ebru sallidan cok guzel hareketler ogrendim onlarida yapicam.Dvd cikarmis hatun birsuru onlarida almak lazim aslinda:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?