Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

hayirlisi olsun kiscemmhe iste öyle acik pembe pudra tonlari saan cok yakisirr cok gösterisli ve dikkat cekici olur böyle renkleri düsünnn

Pudra rengi dusunuyorum pinarim,evet cok severim kayinvalidemi gorumcelerimi kayinpederimi oz annem babam kadar ablam yok benim ikiside ablam olsalar bu kadar severdim

hep öyle olun habbitem su üc günlük dünyada en iyisi sizin gibi olmak ama bize bu durum uzakkk napalim kader isteee

Evet evet pudra renginde karar kildim umarim bulabilirim beendihim bi model...Aaaaa ama habibtemm beni dahada kilolu gostermesin???

yok habbitem masalalh boy var hani boyun kisa olsa derimm kilolu durursun diye ama senin boyun göstermez öyleeeecünkü zayif gözüküm siyah giyim desen zaten saan yakismaz siyahhh sen pudra yada pembe tonlari düsünnnnnn

Gosteririm habibtem hafta ici izmire gitme durumumuz var hayirlisi bakalim.Kayinvalidem tembihledi ordan alma sakin burda cok cesit var baban ben alirim kizima diyo dedi...:)))Allahim nazarlardan saklasin habibtemmm karsilikli sevgimiz saygimiz

oh daah iyi alsin annenntamam sen alinca bizede gösterrrrsey albüme hemen koy bi bakalim üzerinde sonra geri sil resmii

Aaaah aah bende 65 olsam keske 36 beden oluyorum o zaman:))) Ama simdik tombikim 80 olmusum yaaa bi zayiflayamadim esimde kiziyo ben diyete girince bisey yemiyorum diye:)))Bu aralar spor odasini sık ziyaret etmem gerekiyo ne kadar verebilirsem artik

ama sen uzun boylusun habibtemm ben senden kisayimmm boyumda 1,69bende bi 65 olsam keske..aam farka bak sen boydan dolayi 65 kilo olunca 36 beden olyuosun ben 65 kilo olsammm yine 38 beden oluyuorummmsimdi 38 zor oluyo 40 giyiyorum bazennn

Sagolsunlar cidden hicbirisinin icinde kotuluk yok hep iyilik osun isterler...Bide bugun ebru sallidan cok guzel hareketler ogrendim onlarida yapicam.Dvd cikarmis hatun birsuru onlarida almak lazim aslinda:)))

ne güzel rabbim herkese önce kapilar nasip etsinnn

habbitemm yaw ben yapiyodum bi kere ebru salli ileeee uyluk kemigimi ne oraya bisey olmustu yanlismi yaptim ne bi ay düzgün oturamamistim birakmistim o yüzdenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…