Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

bence kullannn kızçemm takibinn verimli olurrr

hayırlsııı inşallahh hicranımmmmmm

Kızlar hiç keyfim yok çalışasım yok eve gidip yatasım var bu akşam bebek görmeye gitcez görümcemin ikizi oldu bi kız bi erkek

hayırlı ugurlu olsunn tatlım allah analı babalı buyutsunnn allahım bızlerede nasıp etsınnn

sana gelıncede calısmak bu sıcaklarda hıcde ıyı olmaz tatlım yaa mıllet dısarda gezerken sen calıss olucak ısmı

Kızlar hiç keyfim yok çalışasım yok eve gidip yatasım var bu akşam bebek görmeye gitcez görümcemin ikizi oldu bi kız bi erkek

ooyy maşşallahhhh beaaa bende hep ikizim olsun istiorumm böle biri kız olsun biri erkek olsunnn bidaha düşünmimmm hiç olmsaaa

Dualarımız senınleee tatlumm hadı hayırlısıııııııı olumlu sonucclar cıkar ınsalllahhhhhhhhh

canımm hakkında hayırlısı rabbim isteyen herkese versin inşallah bebek vardır yoksa da üzme kendini gelecek aya bakarsınn en doğru zamanda gelsin inşallahh

ANAMMM zeynep hamileee mi yaşasınnnn mayısa uğurlu başlamışızz haberim yokmuşşşşş

evettt zuhalimm bende çokk sevindim saba saba

bugün sabhtan kan vercekti öğlen alır sonuçları hemencekk gelii bidenemmm

hayırlı haberlerle gelsin inşallahhhh Rabbimmmm evlatcını nasip etsinnn

Edacim pkoluyum ben eskiden düzeniydi ama tedaviye basladigimdan beri düzenli 28 günde oluyorum 7 aydır

Nazcim asilamam önümüzdeki hafta içi sadece aşılama haftası mi kullansam acaba

gnnayydınnnnn kızçemmm canımmmm Rabbimmmm yardımcın olsunnnn birazdan dua okumaya kalıcamm sanda okuurmm bitanemmm inş.. evladın seninledirrrr

Edacim pkoluyum ben eskiden düzeniydi ama tedaviye basladigimdan beri düzenli 28 günde oluyorum 7 aydır

Nazcim asilamam önümüzdeki hafta içi sadece aşılama haftası mi kullansam acaba

tatlımm bence kullan derımm benn hem daha saglıklı olurrr bırde asılamnda varmıs ınsallah olumlu sonuc alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…