- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #54.081
Edacimmmm aşağıda geçen ay ki ovu testini eklemeye çalışacağım yıldız koyduklarim ilişki olan günler ama olmadı bu ay aşılama olacağım su an yumurta geliştirici iğneler kullanıyorum bu ay ovu testi kullanmama gerek var mi sence
Kızlar hiç keyfim yok çalışasım yok eve gidip yatasım var bu akşam bebek görmeye gitcez görümcemin ikizi oldu bi kız bi erkek
Tahmin etmistim habibtem saglik olsun:)))
Kızlar hiç keyfim yok çalışasım yok eve gidip yatasım var bu akşam bebek görmeye gitcez görümcemin ikizi oldu bi kız bi erkek
Bendededim hasret giderdik diye benim yuzumden kaldi bugunde diye ama karismuyorum artik yazmis nazim,ask olsun((
hanımlarrrr.... öncelikle günaydın diyorum ve sizden çok çok çok ama çokkkk dua istiyorumsabah kan testi yaptırdım bugün adetimin olması gereken gündü tam ayın 2si ama hala regl olmadımı görünce doktora gittim işte bi hevess.... akşam 7de çıkcakmış sonucum. 7ye kadar bende 9 doğurcam valla ama dua edin nolur hamile çıkayım tanrım isteyen herkese nasip etsin
ooyy maşşallahhhh beaaaBende hep ikizim olsun istiorumm böle biri kız olsun biri erkek olsunnn Bidaha düşünmimmm hiç olmsaaa
hanımlarrrr.... öncelikle günaydın diyorum ve sizden çok çok çok ama çokkkk dua istiyorumsabah kan testi yaptırdım bugün adetimin olması gereken gündü tam ayın 2si ama hala regl olmadımı görünce doktora gittim işte bi hevess.... akşam 7de çıkcakmış sonucum. 7ye kadar bende 9 doğurcam valla ama dua edin nolur hamile çıkayım tanrım isteyen herkese nasip etsin
ANAMMM zeynep hamileee mi yaşasınnnnmayısa uğurlu başlamışızz haberim yokmuşşşşş
canımm hakkında hayırlısı rabbim isteyen herkese versin inşallah bebek vardır yoksa da üzme kendini gelecek aya bakarsınn en doğru zamanda gelsin inşallahh
Nazcim yukarıya yazdım sorunumu bu fikir veriverin artikin
Edacim pkoluyum ben eskiden düzeniydi ama tedaviye basladigimdan beri düzenli 28 günde oluyorum 7 aydır
Nazcim asilamam önümüzdeki hafta içi sadece aşılama haftası mi kullansam acaba
inşallahh ben de en doğru zamanda gelsin diyorum ama o doğru zaman neden en yakın zaman olmasınki :))):)))
inşallahh ben de en doğru zamanda gelsin diyorum ama o doğru zaman neden en yakın zaman olmasınki :))):)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?