- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #54.041
amin canım inş. hepimiz tez zamanda hayırlısıyla anne oluruz ama zuhalimin dediği gibi ne kadar erken t-edbir o kadar iyi bencede bekleme daha fazla görün bi doktora istersen
Selam kızlar,
Biz de artık bebek sahibi olmaya karar verdik :) Karar verdiğimden beri araştırmadığım konu kalmadı, ne çok detay varmış... Ateş ölçme, ovülasyon testi, uygun pozisyon... Hepsini uygulayacağım, çok bilimsel bir çalışmanın ürünü olacak inşallah bebişimiz... :)) Adetimin 5. günündeyim, yumurtlama dönemini sabırsızlıkla bekliyorum. Umarım güzel haberler veririm sizlere ...
kızçem hayırlı olsunn hemn başla adattin biter bitmesss inş. Rabbimm hemencek verir
moreme yine benimm özürlü bildiri yazmam lazimmmsimcik ne diycemm bu hafta ikinci kez yasaki bozdumm
morem mis kokulu morem datli dilli moremmmmm cankus moremmm
sey kiscem biliyorum bu ikinci kez yaptigimm kacamakkbu seferde habbitemle hasret giderdik sohbet ettik elbisesini ve kilolarimizi konustukkk hormoncuklarim düzeldi ya onun icin biraz durdummm:18:bidaha bu saate kadar durmamaya calisacammm yarin erkenden senin pesinden yataga gidecemmm moremm cezama hazirimm sen ne dersen o olurrr boynum kildan ince:18::18::18:sucluyuum yarin belkim topige utandigimdan gec gelebilirimmm:18::18::18:ne diycegini böyle bekler olacammm moremmm hoscakal güzel moremmm
Bisey demez habibtemm yazdiklarimizi okuduktan sonra:))Kiyamaz bize datlu morem,,O zaman seni dahada uykusuz birakmadan yatalim habibtemm moremde kizmasin yarin:)))
doru kiyamaz morem bizeeeyatalim habbitem iy geceelr allah rahatlik versinnnnnnnn
İyi geceler habibtemmm Allah rahatlik versinn.Atladim vallahi supurgenin arkasina benim ne supurgem var nede begenim pyle yazabiliyorum bunada sukur onceden delirecek gibi oluyordum morem sagolsunn :)))
canımm biraz daha bekle eğer hala gelmezse bi kadın doğum uzmanına git mutlaka.. bende iç gecikmezdim ama nisan da gelmedi bir türlü istemediğim halde söktürücü aldım mecburen 1 tanesi bile getirmeye yetti.. sanırım mevsim geçişi herkesi çarptı:26:
bu arada herkeseee günaydın
Selamkizlar
gunaydin
Günaydın kızçelerimmmm
Ay bu son hafta ara ara giriyorum bişicik anlamadım özledim sizleri yaffff
Bu hafta şu sınava bi girem çıkam doya doya konuşuruz....
Yeni gelişmeler varmı kızlar? Hamişlerimiz filan... Konuları kaçırmamak lazım dimi ama
Mrb günaydın habibteler nasılsınız aramızda ovu testi kullanan var mi bisey sorcamda
Gunaydin habibtemmm nasilsin??
Gunaydin habibtemmm nasilsin??
Selam.kutukutupensem nasilsin kiscemm
tatlımmm günaayyydınnnn... pembe gibiydi şimdi bildiğin kırmızıya döndü arttı ama yine adetim ki gbi değil yaniii bunaldım valla sen napıosn canımmmmm :))
İyiyim habibtem gece birden ciktin bisey demeden
Selam.kutukutupensem nasilsin kiscemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?