Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

kızçem hayırlı olsunn hemn başla adattin biter bitmesss inş. Rabbimm hemencek verir

Bisey demez habibtemm yazdiklarimizi okuduktan sonra:))Kiyamaz bize datlu morem,,O zaman seni dahada uykusuz birakmadan yatalim habibtemm moremde kizmasin yarin:)))

doru kiyamaz morem bizeeeyatalim habbitem iy geceelr allah rahatlik versinnnnnnnn

İyi geceler habibtemmm Allah rahatlik versinn.Atladim vallahi supurgenin arkasina benim ne supurgem var nede begenim pyle yazabiliyorum bunada sukur onceden delirecek gibi oluyordum morem sagolsunn :)))

karışmıorumm artıkkkkk

Selam kizlar
gunaydin

günnayydınnn kızçemmmmmm

zeynebimm hamişştiiidün test yaptıı bugun kan vercektii onu bekliiorummmm :18::18::18::18::18:

tatlımmm günaayyydınnnn... pembe gibiydi şimdi bildiğin kırmızıya döndü arttı ama yine adetim ki gbi değil yaniii bunaldım valla sen napıosn canımmmmm :))

günnayydınnnn canımmmm anca gelebildimmmm

kızçemmm burda basa 86 die bi ark.ımızz vaa onunda küçük kısti vardı böke çatlamşşş kendi kendne

1-2 hafta pembemsi akıntısı geldiii acep senin çikolata kistimi çatladı kızçemmm

yerleşme kanaması 1 gün gelioo oda az az bölee sonra bi daha gelmioo canımmm :26::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…