- 9 Temmuz 2012
- 6.478
- 409
- 173
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #54.061
günaydın hatunlar nasılsınız .... adetim geçeli 6 gün oldu dün test yaptım negatifadet gecikmelerini daha öncede yaşadım ama negatif çıkmalarıda kzıımdayken de yaşadım öfff pöfff yani yine kist mi var acaba die düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi neyapmam lazım bi akıl verin 1 yıldır kist tedavisi için kullandığım kontrol hapları sinir sitsemim başta olmak üzere bütn vücudmu etkiledi
bu haftayısa bi bitirelim diyorum hayrlısı artık ewet soğan kürünü yarında itibaren yapacğım inş işe yarar tşk ederim desteklerinizden dolayı burayı daha önce nasıl keşfetmedim ben
iyiyim bende bitanemm annemdeyim bugun:)))Sarma yapicaz misafirleri gelecekmis hafta sonu:))
İyiyim habibtem gece birden ciktin bisey demeden
nazımm hoşgeldinn bu arada bende geçmişi okudum da yasakımın sana yine özürleri varbu arada avatarına baktıkça gülüyorumm
iyiyim bende bitanemm annemdeyim bugun:)))Sarma yapicaz misafirleri gelecekmis hafta sonu:))
Mrb günaydın habibteler nasılsınız aramızda ovu testi kullanan var mi bisey sorcamda
ben kullandım canım
selamm kızçelerrr
Gunaydin habibtemmm nasilsin??
Bendededim hasret giderdik diye benim yuzumden kaldi bugunde diye ama karismuyorum artik yazmis nazim,ask olsun
oowww habıbtelerrr gece baya gec cıkmıssınızz yaaawwMoremmm kısmıss sızeee Moremmm kısmaa affettt yasakımıı hasret gıdermısler habıbte hancekımlee
günnayydınnn kızçemmmmmm
zeynebimm hamişştiiidün test yaptıı bugun kan vercektii onu bekliiorummmm :18::18::18::18::18:
Edacimmmm aşağıda geçen ay ki ovu testini eklemeye çalışacağım yıldız koyduklarim ilişki olan günler ama olmadı bu ay aşılama olacağım su an yumurta geliştirici iğneler kullanıyorum bu ay ovu testi kullanmama gerek var mi sence
günaydınnnnnn kızçlerimmmmmm
bu konuda yorumm yapmıcammm edaaammmmm
sessiizmmm yaniiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?