Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

oowww habıbtelerrr gece baya gec cıkmıssınızz yaaaww Moremmm kısmıss sızeee Moremmm kısmaa affettt yasakımıı hasret gıdermısler habıbte hancekımlee

canımm doğum kontrol haplarından sonraa süreç biraz uzuyor yanı 3-4 kes daha dene öle olumsuzluğa kapıl derimmm inş.. sorun yokturr ama aklınadan gitsin bir muayne ol bencede

bu haftayısa bi bitirelim diyorum hayrlısı artık ewet soğan kürünü yarında itibaren yapacğım inş işe yarar tşk ederim desteklerinizden dolayı burayı daha önce nasıl keşfetmedim ben

şifa olsunnn canımmmmm

Edacimmmm aşağıda geçen ay ki ovu testini eklemeye çalışacağım yıldız koyduklarim ilişki olan günler ama olmadı bu ay aşılama olacağım su an yumurta geliştirici iğneler kullanıyorum bu ay ovu testi kullanmama gerek var mi sence

İyiyim habibtem gece birden ciktin bisey demeden

Hbıbtemm aslında pat dıye cıkmadımm yazdım sıze cıkıs msjımıı sanırım gelmedıı cunku tel net koptuu daha da gelmedıı oyuzden pat dıye cıkmıs gıbı oldumm kısceler kusura bakmayınnn

nazımm hoşgeldinn bu arada bende geçmişi okudum da yasakımın sana yine özürleri var bu arada avatarına baktıkça gülüyorumm

hoşşş gördümm zuhalimmmmm

okuudmm kızçemm artık kızmıorummmm bi yorumda yapmıorummm en iii sessizlikk artıkkk

oowww habıbtelerrr gece baya gec cıkmıssınızz yaaaww Moremmm kısmıss sızeee Moremmm kısmaa affettt yasakımıı hasret gıdermısler habıbte hancekımlee

bu konuda yorumm yapmıcammm edaaammmmm

sessiizmmm yaniiiii

anladımm kıscemm pekı bısey sorucam adetlern duzenlımı ?

hanımlarrrr.... öncelikle günaydın diyorum ve sizden çok çok çok ama çokkkk dua istiyorum sabah kan testi yaptırdım bugün adetimin olması gereken gündü tam ayın 2si ama hala regl olmadımı görünce doktora gittim işte bi hevess.... akşam 7de çıkcakmış sonucum. 7ye kadar bende 9 doğurcam valla ama dua edin nolur hamile çıkayım tanrım isteyen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…