Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

ama amaaa kımse bana cevap vermıyorrrrrrrrrrrrr yawwwww:84::84::84::84::84::84::84::84:

hemen ağlama kısss durrr Yazmaz olurmuyuz kızçlere sanırım geçmişi okuyolar
Bende zati 1 haftadır girip çıkıom bişicik anlamadım ..
Nasılsın tatlişkommm ne var ne yok

canım kusura bakma biraz geç yazıyom nette tüp bebek merkezlerini araştırıyodumda

evet şubattan beri bekliyom ha bu ay ha öbür ay yine erteledik malum maddi konular yüzünden

canım sen nerdendin istanbyul mu neresini düşünyrun? o maddiyat büküyo beli ya devletten kurtarma imkanı olurmu die düşünyrum ben de artık ?

ama amaaa kımse bana cevap vermıyorrrrrrrrrrrrr yawwwww:84::84::84::84::84::84::84::84:

edam kızçem buyur canım kk atmış beni de zaten çıkmam lazm brazsdan da işler yoğun ya (

zeynebnurummmmmmm canımmm hayırlııı olsunn kıscemmmmm doktora gıtıtnmıııııı kana

efendiiimm canımmgeçmişee baktımm şöylee birrr geç gördümm canımmm çok teşekkürlerr darısı diğer kızlaraa inşallahh dun evde yaptım pozitif çıktı bugundee kan vermeye gittimm yarına cıkacak sonuçlarr ama hemşiree buyuk ihtimalle vardıı reglin geçmiş ve testte pozitf kesin vardır dedii gebe karnesii verdiiii :))))

Son düzenleme:

ben nevşahirde oturuyom kayseriye gitcem tadaviye

devlette prosedur çok uzun ya ben de düşündüm ama bizim şartlar uymuyo

ay tebrik ederim canım allahım tamamına erdirsin inşallah böyle haberler vermek bizede nasip olur

şanlı zeynebim hamilemisin sen çok sevindim sağlıkla kucağına alırsın inşallah

ben nevşahirde oturuyom kayseriye gitcem tadaviye

devlette prosedur çok uzun ya ben de düşündüm ama bizim şartlar uymuyo

evt yaa ben de muhtemelen özele dönerim mecburen devlet zor dediğin gibi .. inşallah gerek kalmadan kısa sürede hayırlı bir haber alabilirim nasip artık .. nevşehir çok güzel bir yer çok severim yıllar önce gelmiştim ama yne istiyorum bu sefer eşimle gitmek istiyorum inşallah..

Yani ama sanırım bünye meselesi benim kardeşim 7 ay boyunca kustu 9 defa hastaneye yattı kusma sebebiyle durmadı hiçç... belki ondan bu kadar az kilo ile tamamladı.. doğumdan sonra 62 ye düştü... şimdi sütü gelsin diye yedi 66 kg.. ama boyu var 1.80 boyunda 25 kg alan arkadaşım sezaryen olduğu için biraz uğraştı ama o da bünye kilo tutmadığından cabuk verdi şimdi 50 kg. değişiyor işte bünye meselesi tamamen..

Umrunda değil adamların herşey o kadar normal ki onlar için ipeğimm keşke daha ilgili olsalar hem onca para alıyorlar hemde sen sorularına cevap bulamıyorsun bu çok kötü... bir de bekliyoruz kapılarında o da ayrı zatenn

Haber ver canım benimm.. telaş da yapma hiç..

gelin tabiii burda gezilecek çoooook yer var bide balon turu ohhhhhh mis

sen nerdesin canım sizin sorun neydiki

ay tebrik ederim canım allahım tamamına erdirsin inşallah böyle haberler vermek bizede nasip olur

galibaa canımm dahaa sonuçlarıı alamadımm hakkımızdaa hayırlısı ne ise o olsunn rabbim isteyenn herkesee tez zamandaa versin inşallaaaaaaaaaahhhhh

bilmiyorumm ya kımsecıkler cvp vermıyorrr du ıyıyımm tatlım ne olsun sen nasılsın
Dediğim gibi sınav haftası sırf sitresteyim canım :18::18:
zaten kırmızılarda bu gün itibari ile bitiyor... çalışmalara devam beklemeyede devam...

canımmm eşin biliomu merak ettim nasıl söledin kızçem? ilk tepkisi nasıldı ? ben çok merak ediyorum ilk sölediğimde ne tepki verecek? yada nasıl sölesem ? filan die

Zeynebimm hayırlı uğurlu olsun inşallah Allahım sağ salim sağlıkla kavuşmanı nasip etsin bebeğine inşalah.. mayıs uğurlu başladı hepimize uğurlu gelsinnnn inşallah

Selam hanımlar, çok şükür benim regl geldi, dün doktora gittim kist filan hiç bişey yok tertemizsin ,kan alalım dedi. sonuç prolaktin 33'e yükselmiş. bugün 5. gün klomen ve dostinex e başladım.
Hepimiz için hayırlısı ne ise o olsun.

Son düzenleme:
canım buarada tebrik ettim die hatırlıorum ama tekrar tekrar tebrik ederim tatlımm inşallah rahat bi hamilelik vede sağ salim bebişini kucağına alırsın
ayağını iyi sürüde bari bizlerde mayıs hamişleri olabilelim

yaa eşim çok rahattı bebek konusundaa hiç dert etmedii Allah ne zaman verirsee ozaman olur diyodu hep öyle konuşuyoduk ama dunn bana o ısrar ettii benım pek ümidim yoktu buayda olmadı diyee neysee sabah işe gitmeden yaptımm bi an pozitif cıkıncaa ben inanmıyorumm felann diyee bi çıglık attımm oda geldii heycanlaa ne oldu tamm hatırlayamıyorumm ama sarıldık felannn ben şoktaydımm sonraa işe gittii aradıı akşam kutlayalım diyee böylee işteee

Zeynebimm hayırlı uğurlu olsun inşallah Allahım sağ salim sağlıkla kavuşmanı nasip etsin bebeğine inşalah.. mayıs uğurlu başladı hepimize uğurlu gelsinnnn inşallah

inşallah zuhalimmm.. darısı hepimizin başına inşallahhh.. en yakın zamanda kalalım artık gebiş hayırlısıyla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…