- 9 Temmuz 2012
- 6.478
- 409
- 173
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #54.221
ama amaaa kımse bana cevap vermıyorrrrrrrrrrrrr yawwwww:84::84::84::84::84::84::84::84:
canım kusura bakma biraz geç yazıyom nette tüp bebek merkezlerini araştırıyodumda
evet şubattan beri bekliyom ha bu ay ha öbür ay yine erteledik malum maddi konular yüzünden
ama amaaa kımse bana cevap vermıyorrrrrrrrrrrrr yawwwww:84::84::84::84::84::84::84::84:
hemen ağlama kısss durrrYazmaz olurmuyuz kızçlere sanırım geçmişi okuyolar
Bende zati 1 haftadır girip çıkıom bişicik anlamadım ..
Nasılsın tatlişkommm ne var ne yok
zeynebnurummmmmmm canımmm hayırlııı olsunn kıscemmmmm doktora gıtıtnmıııııı kana
canım sen nerdendin istanbyul mu neresini düşünyrun? o maddiyat büküyo beli ya devletten kurtarma imkanı olurmu die düşünyrum ben de artık ?
edam kızçem buyur canım kk atmış beni de zaten çıkmam lazm brazsdan da işler yoğun ya(
efendiiimm canımmgeçmişee baktımm şöylee birrr geç gördümm canımmm çok teşekkürlerr darısı diğer kızlaraa inşallahh dun evde yaptım pozitif çıktı bugundee kan vermeye gittimm yarına cıkacak sonuçlarr ama hemşiree buyuk ihtimalle vardıı reglin geçmiş ve testte pozitf kesin vardır dedii gebe karnesii verdiiii :))))
efendiiimm canımmgeçmişee baktımm şöylee birrr geç gördümm canımmm çok teşekkürlerr darısı diğer kızlaraa inşallahh dun evde yaptım pozitif çıktı bugundee kan vermeye gittimm yarına cıkacak sonuçlarr ama hemşiree buyuk ihtimalle vardıı reglin geçmiş ve testte pozitf kesin vardır dedii gebe karnesii verdiiii :))))
ben nevşahirde oturuyom kayseriye gitcem tadaviye
devlette prosedur çok uzun ya ben de düşündüm ama bizim şartlar uymuyo
25 kilomuuuuue baya abartmış ama dimiii en güzeli senin kardeşinin yaptığı.. 3-3,5 kg bebek çıkmıştır zaten su mu derken en fazla 4 kg kalmıştır onda dimi ?
buarada ben spor yapamıorum hiç zamanım olmuyo.. işyerinde zaten oturarak çalışıorum e ew iş derken zaman su gibi akıop gidio. bende titreşimli bel kemeri alet almıştım görmüşsündür reklamlardan filan onu kullanayım diorum ama bu kezde ya hamile kalırsam die kullanamıyorum. hamilelerin kullanması yasak dio ama ilk kaldığın zamanda kullanmış olursam bişi olurmu acaba :44: yani ben kullansam şimdi önümüzdeki ayda hamile kaldığımı öğrenmiş olduğumu düşünsek acaba bebişe bişi olurmu ??
Umrunda değil adamların herşey o kadar normal ki onlar için ipeğimm keşke daha ilgili olsalar hem onca para alıyorlar hemde sen sorularına cevap bulamıyorsun bu çok kötü... bir de bekliyoruz kapılarında o da ayrı zatennyaa inan ben bu doktora yeni geçtim daha zaten akşamları 5-7 poliklinik yapıyo.. gündüzleri de başka işte çalışıyor sanıyorum bazen randevuları kayıyo 8 e kadar filan .. tabiki yoruluyordır, çok hastası vardır hatırlayamaz anlıyorum ama ben de bu şekilde sanki yeterince ilgilenilmemiş gibi hissedyrum zaten uygun fiyatlı bir yer de değil ki.. 5 dakikada çıkıyorum muayeneden, yumurta var, kist var ilaç kullan ,perşembe gel, cuma gel bitti gitti .. ben artık istiyorum ki alsın dr beni karşısına anlatsın .. sizinle ilgili düşüncelerim şunlardır şu şekilde bir tedavi planlıyorum ve süreç olarak şukadar zaman veriyrum, önce şunları sonra bunları denicez diye .. her sonraki aşama için beraber ortaklaşa karar verelim dedin .. bu çok zor bişey değildir ama ya olmamalı .. doktorluk böle bişey .. ben kolum ağrıyo die gitmyrum kli bebek istiyorum diye gidiyorum ya bu durum daha özel olmalı daha itinalı olmalılar ama değil mi yaa ????
bende ilk kez duydum şaşırdım zaten.. Büyük ihtimal ayın 9 unda gidicem yine haber ederim sana..
Allah ım herşeyi bilir ne mucizeler duyuyoruz olmaz diyenin oluyo rabbim bize hayırlı evlatlar versin
sağlıklı sıhatli. Olmazsı gereken zamanda olur inşallah
şanlı zeynebim hamilemisin sençok sevindim sağlıkla kucağına alırsın inşallah
evt yaa ben de muhtemelen özele dönerim mecburen devlet zor dediğin gibi .. inşallah gerek kalmadan kısa sürede hayırlı bir haber alabilirim nasip artık .. nevşehir çok güzel bir yer çok severim yıllar önce gelmiştim ama yne istiyorum bu sefer eşimle gitmek istiyorum inşallah..
ay tebrik ederim canım allahım tamamına erdirsin inşallah böyle haberler vermek bizede nasip olur
şanlı zeynebim hamilemisin sençok sevindim sağlıkla kucağına alırsın inşallah
evt yaa ben de muhtemelen özele dönerim mecburen devlet zor dediğin gibi .. inşallah gerek kalmadan kısa sürede hayırlı bir haber alabilirim nasip artık .. nevşehir çok güzel bir yer çok severim yıllar önce gelmiştim ama yne istiyorum bu sefer eşimle gitmek istiyorum inşallah..
Dediğim gibi sınav haftası sırf sitresteyim canım :18::18:bilmiyorumm ya kımsecıkler cvp vermıyorrr duıyıyımm tatlım ne olsun sen nasılsın
Dediğim gibi sınav haftası sırf sitresteyim canım :18::18:
zaten kırmızılarda bu gün itibari ile bitiyor... çalışmalara devambeklemeyede devam...
canımmm eşin biliomu merak ettim nasıl söledin kızçem? ilk tepkisi nasıldı ? ben çok merak ediyorum ilk sölediğimde ne tepki verecek? yada nasıl sölesem ? filan die
Zeynebimm hayırlı uğurlu olsun inşallah Allahım sağ salim sağlıkla kavuşmanı nasip etsin bebeğine inşalah.. mayıs uğurlu başladı hepimize uğurlu gelsinnnn inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?