- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #54.341
rakamla yapıyorum mecburen tatlim:2::2: ama olsun
karamelimmm sütlüçöreğimm ben sana küstümmm haberin olsunnn
slm kizlar....
ZEYNEBNUUURRR cok sevindim canim...böyle duyunca insan cok seviniyor darisi bizlerin basina insallah...
halayindan geliyor
bugün kizlar bir yasli teyzeyi eve sürdüm (isyerinden)
sonra anlatiyor bana iste kimsem yok diye...bende sordum bebisiniz olmadimi dedim, oda dedi yok vermedi bize...bende kendimi teseli ettim, onun yumurtaliklarinda birsey varmis, doktor olmaz demis....
onlarinda olmamis bebisleri, ama kendini iyi teseli vermis kadin...
karamelim güzel hamişim ağzına sağlık canım benm çok teşekkürlerçok bi ağlama modundaym, bir omuza ihtiyacm var sanki, bi açsam muslukları durmıcak gibi çok duygusalım çok
ahahaha ilahi basaaaa:)) kadini nereye sürdün ne yaptin kadina:))) arab ile eve biraktim diceksin canimcimm:)))
selam kızçelerr
ooyyyy dayanamadımmm yorgunumm ama ben de oynuuyummmmsaoll canımm tek tek hepinizz arkamdan geleceksinizz bencee ben çok inanıyorum bunaaaa
zeynepcim ben vajinal ultrason istemedim o yüzden kontrole gitmedim kendi doktorum şehir dışındaydı kanaman falan yoksa herşey normalse beni bekle dedi bende bekledim sadece düzenli kan tahlilleri yapıldı
doktorum telefonda değerlerime göre kalp atışını duyabiliriz dedi salıya randevu verdi
inşallah sağlıklı haberler alırız bende merakla bekliyorum
sen şimdi gidersen vajinal ultrasonda değerlerin 1500 üstü ise kesyi görebiliyormuşsun
benim bhcg en son 22300 olmuştu
hoş geldin kutulum nasılsın ne var ne yok
ooyyyy dayanamadımmm yorgunumm ama ben de oynuuyummmm
kızlar ya ne çok sorunluymuşum ben yanapayım yada biz kadınlar takıntılımıyız neyiz herşeyin normal olmasını istiyoruz ilk fırçamı kimden yiyeceğim bilmiorum ama şimdi ben 155 boyunda 54 kg yim vay arkadaş ya kg veremiyorum bi kaç bişey deneyeyim vaz geçiyorum sabırsızım galiba ve son 1 yıl içinde kistlerim için kullandığım doğumkontral ilaçları baya göbek kısmında yağlanmamı yaptı şişkşnlik mi çözemedim yanlarıma doğru yol verdim gidior :) şişkinlik yaşıyorum hergün 1 tane muhakkak rahatlamak için soda içiyorum..ah ben ahhh kendimi bile çekemiyorum sitresli göbekli sürekli yogun şapşal oldum ben ya enerjimi falan kaybettimi ne...bu ne ya hem çocuk iste hem göbek ap hem sitres hem adet olma üstüne 12 saat çalış ew çocuk birde bunlar nereye gidiyorum ben ya :/
saol karamelim çok şükür aynen devam
sen nasılsın nasıl gidiyor hamişlikk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?