- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #54.321
Yaa ipeegim hayirlisi olsun. insallah beklemesende gelir bu ay
Benim karnim cok arimaya basladi
Etmem mi esrarengizim hepinize ederim
ipemmm bu ay benim de hiç beklentimmm yokk hatta beklentimin dibine vurdummmm
Allah razı olsunnnn örtmenimmmmmm
canım bana dedin heralde moralim biraz bouktu ondan yazmadım benim geçen ay prügesteron iyiydi bu ay 1.1 çıktı inanamadım halbuki doktorum bana yumurtan çatlamış demişti. Sonra tekrar gittim boş çatlama diye bişey varmış ondan olabilir dedi adetim gelirse 3. Günü gidicem bakıcak tekrar ona göre tedaviye başlıcak benim için erken daha 7 aylık evliyim üstelik hamile kaldım ama düştü biliyosun. Yinede ben dikkatli davranmak istiyorum neyim var neyim yok bileyim istiyorum o yüzden tekrar gidicem zuhalimm
bende çok severim abur cuburu ama maşallah bünyeden midir nedir pek kilo almam hatta 5 sene öncesinde kilo almak için şurup kullanmıştım... ama şuda var tatlım belli bi yaştan sonra sanki bünye yavaşlıyor yani mesela ben az yesem kilo verirdim eskiden ama dikkat ediyorum mesela kürtajdan sonra üzüntüden doğru düzgün birşey yemedim 1 ay nerdeyse ölmeyecek kadar yiyordum ona rağmen kilo vermemiştim şaşırtıcı yani..... en güzeli spor o zaman canım birde ekmeği kes tamamen.. abur cuburu da olabildiğince azaltmaya bak.. hamilelikte ne kadar kilo aldığın çok öenmli benim arkadaşım 48 le hamile kaldı tam 25 kg aldı..........kız kardeşim 58 le hamile kalıp 67 ile doğuma gitti normal doğum yaptıen güzeli az kilo almak..
ohh maşşallahhh kızçemmmm bendee hemen alıırmm ama 1 hafta yemimmm hemen veriirmm ama işte yetmioooaz daha vemmem lazımmm gün aşırı 30 dakka yüürom artık banttaa bakam yaza kadar sıkılaşmam lasımmm
haklısın zuhalim benm öğrencilerle uğraşmak ayrı bir meziyet hele şimdikilerle, bizm zamanızmızda yine biraz korku vardı şimdi hiç yoktur bence ...
neblym yaa inan ben de aynı durumdaym, özel hastaneye gidiyorum zaten ucuz da değil , drum çok talep gören biri yoğun oluyo .. ama pazartesi gittim baktı biz size bu ay aşılama demişmiydik diyo ? sen bana ne dediğini süreci bilmezsen işimiz zor ya .. en güzeli artık özel muayenehane galiba ? çünkü ilgi daha farklı olur diye düşünüyorum artık bilemiyorum ya da hastane değiştiricem .. ama durumlar iyice bi netleşse belki de hastane yerine direk tüp bebek merkezine geçicem, onda da özel mi devley üfff kafam varya çok karışık ve bulanık herşey zor gelmeye başladı ..
sen iyi bir doktor belirle kendi bölgende güzelce araştır ve memnun kalırsan bir süre ona devam et .. baktın gelişme olmuyo o zaman sen de iyice araştırmaya başlarsın .. ama daha düzenli bi dr gidip de sürecini başlatmadın bile anladğm kadaryla.. spontan deneme yapıyosunz şimdi henüz geç değil zaten ama yavaş yavaş düzenli bir doktor olayına başlamalısın hasta geçmişini güzelce kaydedip takip edecek uzman birine canım ...
annen neden ameliyat oldu bu arada? yumoştur senibnkiler korkma bence tatlım
Doru diyon ipeegim ama yok bulamiyom dr. ariyom iste her defasinda bisi yok diyince sinir oluyom. annem bagirsaginda tumorden suphelendiler ameliyat oldu. pataloji sonucu bekliyoruz simdi. Kadin dogumcu bisi yok diyo acaba bende de mi ole bisi var diye dusunmeye basladim
alismaya çalışıyorum tatlım ama süper yaaa:78::78::78::78::78::78:
alismaya çalışıyorum tatlım ama süper yaaa
bu aradaa bütün kısçeleree selaaammlarınn en güzelindeeeennnnn
efendiiimm canımmgeçmişee baktımm şöylee birrr geç gördümm canımmm çok teşekkürlerr darısı diğer kızlaraa inşallahh dun evde yaptım pozitif çıktı bugundee kan vermeye gittimm yarına cıkacak sonuçlarr ama hemşiree buyuk ihtimalle vardıı reglin geçmiş ve testte pozitf kesin vardır dedii gebe karnesii verdiiii :))))
Selam hanımlar, çok şükür benim regl geldi, dün doktora gittim kist filan hiç bişey yok tertemizsin ,kan alalım dedi. sonuç prolaktin 33'e yükselmiş. bugün 5. gün klomen ve dostinex e başladım.
Hepimiz için hayırlısı ne ise o olsun.
yaa eşim çok rahattı bebek konusundaa hiç dert etmedii Allah ne zaman verirsee ozaman olur diyodu hep öyle konuşuyoduk ama dunn bana o ısrar ettii benım pek ümidim yoktu buayda olmadı diyee neysee sabah işe gitmeden yaptımm bi an pozitif cıkıncaa ben inanmıyorumm felann diyee bi çıglık attımm oda geldii heycanlaa ne oldu tamm hatırlayamıyorumm ama sarıldık felannn ben şoktaydımm sonraa işe gittii aradıı akşam kutlayalım diyee böylee işteee
slm kızlar
zeynebimmmmm hayırlı olsun cnm
inşallah sağlıcakla alırsın kucağına yavrunu
kan tahlilide yaptırdın mı anlat bakalım ne var ne yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?