- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #54.301
selam kızlar nasılsınız azıcık geçmişe bkayım dedim ama bitecek gibi değil bende geri döndüm
esbayarım canım nasılsın durumlar nasıl cubuk test yapsaydın kız bidaha
ne yazıyor ki ben telden giriyorum dün gece kızlardan öğrendim google player dan indirdim kk yi o yüzden daha alışmadım bu uygulamaya :2::2:
walla kuzum gelen giden yok alıştık artık birbirimize biztakılıoz öle kız yarın sabah ypcam dün aldım bitane ama yapmaya cesaret edemedim
yap gitsin canım ya ya sabah ha şimdi ne farkedecek varsa zaten gösterir korkma o senden korksun bitanem
ne yazıyor ki ben telden giriyorum dün gece kızlardan öğrendim google player dan indirdim kk yi o yüzden daha alışmadım bu uygulamaya :2::2:
canım google uygulamalardan indirdim ben normal google dan giriyordum çok zor oluyordu bu daha iyi hemen düşüyor yazılanlar
canım google uygulamalardan indirdim ben normal google dan giriyordum çok zor oluyordu bu daha iyi hemen düşüyor yazılanlar
himmm normal yazmak takip etmek coj zor oluyordu
:26::26::26::26::26::26:
karışmıorumm artıkkkkk
oowww habıbtelerrr gece baya gec cıkmıssınızz yaaawwMoremmm kısmıss sızeee Moremmm kısmaa affettt yasakımıı hasret gıdermısler habıbte hancekımlee
hoşşş gördümm zuhalimmmmm
okuudmm kızçemm artık kızmıorummmmbi yorumda yapmıorummm en iii sessizlikk artıkkk
bu konuda yorumm yapmıcammm edaaammmmm
sessiizmmm yaniiiii
:78::78::78::78::78:nazımm hoşgeldinn bu arada bende geçmişi okudum da yasakımın sana yine özürleri varbu arada avatarına baktıkça gülüyorumm
himmm normal yazmak takip etmek coj zor oluyordu
Bende ozledim ipegim yaawww
Pazar bana da sinav gorevi cikmis aklimdasin dua ederim sana sinavda
Nasilsin tatlim
Moreeemmmm
Seni goremiyince kotu oluyom
Hep gel
gene gel nazımmm özletme kendini tatlı kızçeemmm
:80::80::80::80::80:
şimdiden allah kabul etsinn..
canım benm ağzına sağlık şimdidenya nolsun işte salıdan beri filan yumurtlama zamanmdı galiba ama pek değerlendiremedk kocişle de atıştk bras sen gibi moralm bozuktu benm de bilmyrum ama pek belentim yok
sen nasılsın nedr son durumlar bakalım ??
Allah razı olsunnn kızçemm okudumm yürükmmm hafiflediii
oyyyy böle sevgi dolu sözler okuyunccaaa ağlayasım gelyooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?