Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

bana kalsa gitmeyecemde herkes eşimi düşünüyor yok yazık yok günah diye diye 4lü ultrasyona girdikten sonra gideyim diyorum artık

aman ne yazik olacakki kocaman adamm odaaabide kaynin varmis onalrin isini yemegini yapacan aslinda sana yazik nuarinimmmmöylede deniylioysa kiscemm git evine yapacak diyecek biseyde kalmiyoooo damatlar hep düsünülür zatennnn

nuarniiim dua okurken aklıma sen geldinnn biz şimdi yavaş yavaş size doğru gelyoz sen annecinde okuyabilcen mii kıçemm :44::44::44::44:

canım beni atlayın bana okumayın burda belli olmuyor birşey bazen takip edemiyorum eksik olsun istemem duam genede teşekkür ederim düşünmen yeterli beni atlayın....

aman ne yazik olacakki kocaman adamm odaaabide kaynin varmis onalrin isini yemegini yapacan aslinda sana yazik nuarinimmmmöylede deniylioysa kiscemm git evine yapacak diyecek biseyde kalmiyoooo damatlar hep düsünülür zatennnn

hele bizimkiler zaten damatta damat tek damat olunca öyle ( tek kızım ben ) böyle olunca üstüne titriyorlar düşün artık

canım beni atlayın bana okumayın burda belli olmuyor birşey bazen takip edemiyorum eksik olsun istemem duam genede teşekkür ederim düşünmen yeterli beni atlayın....

yok olurmu kiscem sen herkese zor günlerinde bile okumusutnnnmorem durumu sana özelden bildirir..isteyen okur istemeyen okumazzzz .ben ben sanada baslanilmasi taraftariyimmmmcünkü biliyorum sen kendi evinde olsaydin kesin okurdun herkeseeeeeeksikelri ister ankarada ister evine gelince okur duani yaparsinnn

yok nuariniimm bizden sıkıntı yok kızçem sadece sen kendine 7 tane okuyabilcen mi yoğsa biz okuruzzz :26::26::26::26::26lmassa paylaşıırzz okuruzzz

yok canımsın olsun ben çok kişiye okuyamadım zaten kimsenin hakkı geçmesin beni atlayın :)

hele bizimkiler zaten damatta damat tek damat olunca öyle ( tek kızım ben ) böyle olunca üstüne titriyorlar düşün artık

anladim seni nuarinimmmmcogu evde inan böyleeeeama bak bide sen tek kizmisisn aslinda sende düsünülmelisin hani durumundan dolayii :26:kaynin bari olmasaydi en azindan rahat ederdinn uzanirdin evini pek dagitanda olmazdii :26::26::26:neyse kiscem ailennlede bozulmayada gerek yok dön evine yine zorlama kendini ne olursa olsunnn..basit günlük islerini yaparsin temizlik ne yapma ..napalim hersey yavrun icinn

bende tek kızımmm nuarnimmmmm

damatcını sever bizmkilerde yaww sevilmiekk herifmiii herfimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…