- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #54.441
oluuu oluuuuu rabbim büyük zamanı varyegen yok daha teyze olmadiniz yanik
olmazmi gonyalim valla ablalarin erkek kardesimmmin dolu bebeeleri var bi benim yok iclerindeeeee
morem burda cok kal cogunluk burda cünküüü
bana kalsa gitmeyecemde herkes eşimi düşünüyor yok yazık yok günah diye diye 4lü ultrasyona girdikten sonra gideyim diyorum artık
cok kücük morem gonyalim biz nerdeyse teyze sayilirizzzzz
insalalh hicranimmmoluuu oluuuuu rabbim büyük zamanı var
iivettttt
zatii bura kociş ele aldı telimii android yazılımm yapıo benim telde geliştirio görsen telefonum çöp gibi oldu bir sürü dosya varr
abammm benim27:
yokk moreee yasakımm napptın sen hele dur bakalımmm 40 olakkkk
nuarniiim dua okurken aklıma sen geldinnn biz şimdi yavaş yavaş size doğru gelyoz sen annecinde okuyabilcen mii kıçemm :44::44::44::44:
bençedeeeeeee
bak ama yanılmamşımmm kızçemm seni bağrıma basasım ba demiştimmm gell hle gelll
olmazmi gonyalim valla ablalarin erkek kardesimmmin dolu bebeeleri var bi benim yok iclerindeeeee
aman ne yazik olacakki kocaman adamm odaaabide kaynin varmis onalrin isini yemegini yapacan aslinda sana yazik nuarinimmmm öylede deniylioysa kiscemm git evine yapacak diyecek biseyde kalmiyoooo damatlar hep düsünülür zatennnn
canım beni atlayın bana okumayın burda belli olmuyor birşey bazen takip edemiyorum eksik olsun istemem duam genede teşekkür ederim düşünmen yeterli beni atlayın....
canım beni atlayın bana okumayın burda belli olmuyor birşey bazen takip edemiyorum eksik olsun istemem duam genede teşekkür ederim düşünmen yeterli beni atlayın....
yok olurmu kiscem sen herkese zor günlerinde bile okumusutnnnmorem durumu sana özelden bildirir..isteyen okur istemeyen okumazzzz .ben ben sanada baslanilmasi taraftariyimmmm cünkü biliyorum sen kendi evinde olsaydin kesin okurdun herkeseeeee eksikelri ister ankarada ister evine gelince okur duani yaparsinnn
hele bizimkiler zaten damatta damat tek damat olunca öyle ( tek kızım ben ) böyle olunca üstüne titriyorlar düşün artık
hele bizimkiler zaten damatta damat tek damat olunca öyle ( tek kızım ben ) böyle olunca üstüne titriyorlar düşün artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?