- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #54.461
yok olurmu kiscem sen herkese zor günlerinde bile okumusutnnnmorem durumu sana özelden bildirir..isteyen okur istemeyen okumazzzz .ben ben sanada baslanilmasi taraftariyimmmm cünkü biliyorum sen kendi evinde olsaydin kesin okurdun herkeseeeee eksikelri ister ankarada ister evine gelince okur duani yaparsinnn
yok canımsın olsun ben çok kişiye okuyamadım zaten kimsenin hakkı geçmesin beni atlayın :)
+48 çok duygulandım güç abam olmamusti benim
hay ağzın ball yesinn yasakınn bende aynı fkirdeyimmmm ben okuycam zatenn sadece kendine düşeni okuyabilcek mi diee olmassa bizde okurz n eolcakk 3-5 fazla olsaa
yaw kiscem doru durumundan dolayi okuyamadin ama ben ve okumak isteyen kislar varrrrr...bakalim nekadar okunacakkkkben iki okuyacagima dört okurummm..nolacak canim benimmm zor dönemlerin oldu halende rahatlayamadin okuruz ne varr.. sen düsünme simdi dua isini beni atlayin ne deme
bende tek kızımmm nuarnimmmmm
damatcını sever bizmkilerde yaww sevilmiekk herifmiii herfimmmm
artık biz varızzzz bebemmmmm
aynen moremm bende okumak istiyomm cünkü nuarinimi biliyorumm evinde olsa kesin okurdu cok kustugu dönemde bile okumustuuu bunalri unutmamak lasimmolmadi dedigin gibi duruma göre 5 tane okuruz kisi basi okumak isteyen kisda olursa allah razi olsun derizzzzz
ooyyy oluu kızçemmm bende hep ablamm yada kız kardeş istemiştimmmyuppiiiiiiiiiii nufusunada al beni
yuppiiiiiiiiiii nufusunada al beni
hosgeldin kayra kisceeeeyavrucuklarım nasılsınız bakem
aynenn yasakımmmm bende okucammm Allahın izniyleee nuraminnn değerlimm benimmmm
sen yeterkiii okuyabilcek kadarını söle kızçemm fazlasını alırız bizzz
yavrucuklarım nasılsınız bakem
aynen yasakımmm eminimmmm kii tüm kızçelrrr böle bi konuda pazarlık düşünmicektirrr
var işte canım evlenene kadar yanımda :) gitmesemde olmuyor işte karışık durumlar anlıyacağın bazen bazı şeyler söylenmiyor en iyisi susmakanladim seni nuarinimmmmcogu evde inan böyleeee ama bak bide sen tek kizmisisn aslinda sende düsünülmelisin hani durumundan dolayii :26:kaynin bari olmasaydi en azindan rahat ederdinn uzanirdin evini pek dagitanda olmazdii :26::26::26:neyse kiscem ailennlede bozulmayada gerek yok dön evine yine zorlama kendini ne olursa olsunnn..basit günlük islerini yaparsin temizlik ne yapma ..napalim hersey yavrun icinn
inan bazen kıskanıyorum bile babam bile diyor kızım valla damadımı daha çok seviyoyrum:)bende tek kızımmm nuarnimmmmm
damatcını sever bizmkilerde yaww sevilmiekk herifmiii herfimmmm
yaw kiscem doru durumundan dolayi okuyamadin ama ben ve okumak isteyen kislar varrrrr...bakalim nekadar okunacakkkkben iki okuyacagima dört okurummm..nolacak canim benimmm zor dönemlerin oldu halende rahatlayamadin okuruz ne varr.. sen düsünme simdi dua isini beni atlayin ne deme
hosgeldin kayra kisceeee
simdi nekadar okuycani bilemez morem biz nekadar okuyabilecez onu önce belirlerizzz bi o güne gelelimde insallah yardim eden kizda olrrrr muhakkakhhh
:2::2::2::2: çok duygulandım yawwww ne güzel kiscelersiniz
konuyla alakasız olcak ama bmnin bulmacalarına bayılıyorum. ama son olanı bulamadım 7 bulan var bi sizde baksanıza :)
https://www.....................php...542466.-2207520000.1367506643.&type=3&theater
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?