Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

hay ağzın ball yesinn yasakınn bende aynı fkirdeyimmmm ben okuycam zatenn sadece kendine düşeni okuyabilcek mi diee olmassa bizde okurz n eolcakk 3-5 fazla olsaa

yok canımsın olsun ben çok kişiye okuyamadım zaten kimsenin hakkı geçmesin beni atlayın :)

yaw kiscem doru durumundan dolayi okuyamadin ama ben ve okumak isteyen kislar varrrrr...bakalim nekadar okunacakkkkben iki okuyacagima dört okurummm..nolacak canim benimmm zor dönemlerin oldu halende rahatlayamadin okuruz ne varr..sen düsünme simdi dua isini beni atlayin ne deme

hay ağzın ball yesinn yasakınn bende aynı fkirdeyimmmm ben okuycam zatenn sadece kendine düşeni okuyabilcek mi diee olmassa bizde okurz n eolcakk 3-5 fazla olsaa

aynen moremm bende okumak istiyomm cünkü nuarinimi biliyorumm evinde olsa kesin okurdu cok kustugu dönemde bile okumustuuu bunalri unutmamak lasimmolmadi dedigin gibi duruma göre 5 tane okuruz kisi basi okumak isteyen kisda olursa allah razi olsun derizzzzz

aynenn yasakımmmm bende okucammm Allahın izniyleee nuraminnn değerlimm benimmmm

sen yeterkiii okuyabilcek kadarını söle kızçemm fazlasını alırız bizzz

aynen yasakımmm eminimmmm kii tüm kızçelrrr böle bi konuda pazarlık düşünmicektirrr

yuppiiiiiiiiiii nufusunada al beni

yavrucuklarım nasılsınız bakem
hosgeldin kayra kisceeee
aynenn yasakımmmm bende okucammm Allahın izniyleee nuraminnn değerlimm benimmmm

sen yeterkiii okuyabilcek kadarını söle kızçemm fazlasını alırız bizzz

simdi nekadar okuycani bilemez morem biz nekadar okuyabilecez onu önce belirlerizzz bi o güne gelelimde insallah yardim eden kizda olrrrr muhakkakhhh

var işte canım evlenene kadar yanımda :) gitmesemde olmuyor işte karışık durumlar anlıyacağın bazen bazı şeyler söylenmiyor en iyisi susmak
bende tek kızımmm nuarnimmmmm

damatcını sever bizmkilerde yaww sevilmiekk herifmiii herfimmmm
inan bazen kıskanıyorum bile babam bile diyor kızım valla damadımı daha çok seviyoyrum:)

inanırmısın canım gece gene kustum bi geçmedi gitti anlamadım gitti bu işten, gündüz de bazen iyiyim bazen krize giriyorum

hosgeldin kayra kisceeee

simdi nekadar okuycani bilemez morem biz nekadar okuyabilecez onu önce belirlerizzz bi o güne gelelimde insallah yardim eden kizda olrrrr muhakkakhhh

bencede yasakımmm hemm ne güzelll iştee bence biz ne kadar fazla okursakk bizede sevabı varr Rabbimmm gönlne göre verir herkesinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…