Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

ALLAHIM gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle......
Hakkımda olanı gönlüme razı eyle................

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ayyy iyice kafam karismisti ki yasakhayalimin en son yazdigi seyi gordum de duzeltim tamamdir 100 tana bu aksam okicam Allah izin verirse simdi kalkip abdest aliyim bide ipekim senin icin yasin okicam gelnce yazaram okudum diye cok kaynatmayin heee okuyamiyorum sonradan

ben seni hatirladim tabi...
.6 haftalik tabi testte kesin cikardi.

yaw bi ara senden erkek diye süphelenmeye baslamistimmacaba bizle kafami buluyo diye öyle yapanlar oluyo cünküinsalalh erkek degilsindirrr..bak hakkimizi helal etmeyiz .heleki böyle bi konuda bizden yardim istiyosun yorum bekliyosun..burasi bebek istegi olan kizlarla dolu yinede iyi niyetli düsünmek istiyorumm sana cevap veriyorumm...

Son düzenleme:

alnaok canim reglin bi olsun bitsin istersen bi sogan kürüne basla doktor hormonlarina bakacak reglin 3.galiba .benide cagirdi doktorum reglin 3.ile 7 .günlerinde arasinda gel dedii

loorimmmm bendeki kitabada baktim dua kitabi ayni ilhananzimin yazdiklari gbi .öyle yapalim dedik kafamiz iyice karismadannnn

yaw yosam basliyamayacaktik kafamiz iyice karisiyo cünküü.rabbim kabul etsin bi niyetlenelimde arkasi gelir

LOriimmmmmm kız bu gün hiç yoktun yaa

amin canım tüm kalbimle amin

ya niyeyse bende öyle düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…