- 23 Aralık 2011
- 14.371
- 18.310
- 498
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #5.421
ALLAHIM gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle......
Hakkımda olanı gönlüme razı eyle................
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ben seni hatirladim tabi...ilgin için teşekkürler canım.Ben 13ocakta regl oldum çok ağrılı bir şekilde geçti. Bu ay 11şubatta herzamanki gibi ilk gün kahverengi başladı ve diğer günler söküldü ama geçen aykine göre miktarı okadar fazla değildi.(diğer aylar günde 3ped iken bu ay 1.5ped doluyordu). ve 16şubatta bitti yine sonundaki gibi kahverengiye benzer rengiyle ve az miktarıyla.Adet belirtilerim vardı tatlı yeme isteği sivilcelerim bel ağrım göğüs hassasiyetim.Nişanlımdan sadece zevk suyu geldi onun için gebelik %1den az bir ihtimaldir gibime geliyor.ayrıca bu ay içinde 1gün göğüs ve belim ağrılarım vardı belkide 1günden bile kısaydı ve sivilcem çıktı adet olucakmışım gibi ama olamadım. Benim size sorun bu yerleşme kanaması olabilir mi yada üzerine görme olabilir mi? Batım biteli 4gün oluyor ve hiçbir şikayetim yok ama hala aklımda sorularrr(
kızlar 2gün öncesinde size bu soruyu sormuştum bilmem hatırlar mısınız? bu sabah evde test yaptım ve sonuç negatif allahıma binlerce kez şükürler olsun.Allah isteyen arzulayan herkesi boş çevirmesin yarabbim yunn.eğer gebelik mümkün olsaydı yaklaşık 6haftalık olucaktı ve kesinlikle testte çıkardı değil mi?
Kizlar cok kotuyum. Dpktora gittim ya bugun. 10 gundr hasta olmuyordum ya
. Meger 3 cm lik kist olusmus ilac verdi cok korktum hamile kalmaya da engel dedi. Aderin 3. Gunu gel erimismi bakalim dedi. Dua edin bana nolur. Bu de dua gunu en son ne zaman
ayyy iyice kafam karismisti ki yasakhayalimin en son yazdigi seyi gordum de duzeltim tamamdir 100 tana bu aksam okicam Allah izin verirse simdi kalkip abdest aliyim bide ipekim senin icin yasin okicam gelnce yazaram okudum diye cok kaynatmayin heee okuyamiyorum sonradan
LOriimmmmmm kız bu gün hiç yoktun yaaayyy iyice kafam karismisti ki yasakhayalimin en son yazdigi seyi gordum de duzeltim tamamdir 100 tana bu aksam okicam Allah izin verirse simdi kalkip abdest aliyim bide ipekim senin icin yasin okicam gelnce yazaram okudum diye cok kaynatmayin heee okuyamiyorum sonradan
amin canım tüm kalbimle aminALLAHIM gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle......
Hakkımda olanı gönlüme razı eyle................
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ben seni hatirladim tabi...
.6 haftalik tabi testte kesin cikardi.
yaw bi ara senden erkek diye süphelenmeye baslamistimmacaba bizle kafami buluyo diye öyle yapanlar oluyo cünkü insalalh erkek degilsindirrr..bak hakkimizi helal etmeyiz .heleki böyle bi konuda bizden yardim istiyosun yorum bekliyosun..burasi bebek istegi olan kizlarla dolu yinede iyi niyetli düsünmek istiyorumm sana cevap veriyorumm...
nuarinim gecmisi okuyup geliyo masalalhhhhhhhhh
amin canım tüm kalbimle amin
ya niyeyse bende öyle düşündüm
bide her topige yazinca aynisini acabami diyorum halen nuarinimm.
aynen bilgisayarı kapınca daha rahat okuyorumsabah cevap veremiyorum öyle hızlı
işin komik tarafı hep aynı şeyi sorup duruyor ısrarla
iste süpheyi orda cekiyoo
akıllarınca eğleniyorlar işte böyle olanlar allah bildiği gibi yapsın
hayırlı akşamlar kızlar ben qeldım
hoşgeldin bitanecimm....hayırlı akşamlar kızlar ben qeldım
yaw bide burdami sorulur git derdim var topigine yaz..surda biz kendi halimizde hamile kalmaya calsian kadinlarizzz oynama duygularimizla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?