- 15 Nisan 2013
- 8.721
- 6.234
- 248
- 33
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #55.201
evet cnm çok yoğundum arkadş izinli onun işi kndi işim derken bittim haftasonuda giremicem şehir dışında gitcem tekirdağa p.tesi görüşürz artık :)
grip enfeksiyon astım için iğne için gitmiştim dr da uğradım birde sol topuğumda bisey çıktı üzerine basamıyorum onu gösterdim
tsk ederim cnm...bende görürsem nazi söylerim cnm.....
sen nasilsin?
nasil gidiyor :)
hmmm geçmiş olsun cnm .az kalmış hayırlısı :)göbekten olanlar bitti popodan bugün oldum iki gün daha olcammm
grip enfeksiyon astım için iğne için gitmiştim dr da uğradım birde sol topuğumda bisey çıktı üzerine basamıyorum onu gösterdim
abbowwwwww rifkinin tuyler gitti mi
bilmiyorumkii canımm kan sonuçlarım çıkmamışş a.sağlıktaa yarın özele gitcemmm tekrar yaptırcamm şuan emın değilim hala durumum nee bilmiyorum
canım ben soğan kürünü duydum onu yapmaya çalışacağım daha başlamadım . sizde polikistik over sendromu var mı anlattıklarınıa göre ona benziyor canım doktor pkolusun dedi mi ben ve hicran kardeş pkoluyuz başka var mı bilmiyorum burda . benim hormonlar normal tüpler yeni açıldı birtek sorunum şuan pko ve kilo canım
sağol tatlım popodan olan çok can yakıyor dua et bana pazertesi kontrole gidiyorum
hmm hayirlisi canim, biliyorum sende heycanlisin acaba ne olacak nasil olacak diye...ama sabir her kapiyi acar biliyorsun degilmi
sağol tatlım popodan olan çok can yakıyor dua et bana pazertesi kontrole gidiyorum
inss canım yaklaştıkça heyecan stres artıyor
hmm gecmis olsun canim...
ewt cnm bende var ama dediğim gibi son 1.5 aydır ne oldu ne bitti bilmiorum aetimi bekleyeyim diorum ama hala gelişmede yok bakalım pts yada yarın inş benmde hormonlar normal en son gittiğim doktor araştrma has çok tecrübeli bi doktordu daha önce özele gidyordum tak etti cnm araştrmaya gttim tavsiye üzerine dr herşeyin normal yumurtalıklar tertemiz istediğin zaman gebe kalabilirsin dedi bilmiorum olmıyırrrr bea :/
ederim cnm merak etme sen stres sıkıntı yapma hastane ibizi çok yıpratıyor biliyorum ama sabır cnm inşallah so nucu iyi olacak .
biraz dinlen tatlım senin kanamalar ne oldu kesildi mi teste gidecektin ne oldu
rosecim aslen izmirli ama ant yasiyo hemso sayılırız yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?