Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

evet cnm çok yoğundum arkadş izinli onun işi kndi işim derken bittim haftasonuda giremicem şehir dışında gitcem tekirdağa p.tesi görüşürz artık :)

inşallah canım ben de yarın yogunum halı yıkıcam ev emizliği filan benim köpüş var da tüüylerini kestim 2 saat evvel yarında temizlik :)

hmm gecmis olsun canim...

ewt cnm bende var ama dediğim gibi son 1.5 aydır ne oldu ne bitti bilmiorum aetimi bekleyeyim diorum ama hala gelişmede yok bakalım pts yada yarın inş benmde hormonlar normal en son gittiğim doktor araştrma has çok tecrübeli bi doktordu daha önce özele gidyordum tak etti cnm araştrmaya gttim tavsiye üzerine dr herşeyin normal yumurtalıklar tertemiz istediğin zaman gebe kalabilirsin dedi bilmiorum olmıyırrrr bea :/

olur canim merak etme....
arastirma yapsin bakalim ne cikacak bende merak ediyorum...benim doktor her hafta simdi kan alacak...bakalim bana ne hormon tedavisi uygulicak...

banada ilk gittiyimde hamile kala bilirsin dedi....hersey normal dedi, bende 3 ay bile olmadan, simdi bu kist cikti....neyse herseyde vardir bir hayir diyorum yine...bakalim neler olacak.. bugün ilk defa kan alindi...13.de gidecem birde 24.dünde....sonrada konusma olacak iste...ne olacak nasil yapilacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…