- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #55.161
teşekkür ederim bilgilerin için
teşekkür ederim bilgilerin için
çilek zencefil keçiboynuzusuyu havuç suyu...muzu doğra içine bal koy ve üzerine çilek eşin yiyecekmiş :) sonra aşşkkkkkbirde kahve sperm sayısını arttırıyormuş açıkcası hiç denemdik sen sorunca öle baktım bende bunlaı buldum bebem ya denemekte fayda var
Selam kızlar bygün fazla giremedim o kadar yoğunki anlatamam daha yeni rahatladım ve ben buraya geldim
Selam kızlar bygün fazla giremedim o kadar yoğunki anlatamam daha yeni rahatladım ve ben buraya geldim
hg canım valla bende çıldırmak üzereyim azıcık arda takılıyorum burda kafa dağıtıyorum iyiki varmışsınız daha önce nie bulmamışım burayı geç kalmışım ble diom kendime :)
hg canım valla bende çıldırmak üzereyim azıcık arda takılıyorum burda kafa dağıtıyorum iyiki varmışsınız daha önce nie bulmamışım burayı geç kalmışım ble diom kendime :)
olsun hiçbirşey için ge değildir hoş geldin aramıza
bende öle walla nefes aldığım yer diyebilirim bide hepimiz hamiş kalsak bebişlerimizden konuşsak ne kadan güzel olurrr
Allah bağışlasın. inşllah 2.side olur hayırlısı . dua etmekten başka yapacak birşeyimiz yok .artık Allahtan bekleyeceğizkahveyi geç o zaman diğerlerini kullansın :9 rabbim yardımcınız olsun açıkcası benm pek bilgim yok 1 kzıım var 4 yaşında ikincisini istedik ama kistlerim vardı onların tedavisini gördüm kistlerden önce şstedik olmadı nie olmuyor die gttiğimde kistler ortaya çıktı adet düzensizliğim oluştu hormanlarım normaldi bakalım inş ikincisini istioz ufak tefek problemlerden kurtulduk ama hayırlısı rahmandan bende ordan burdan duyduk ve okuduklarımla bazışeyleri öğrenior ve görüyorum dediğm gibi daha önce ilkinde hiç prblemimiz yoktu bakalım hayırlsı
:d AYYYY İNŞŞŞ gerçi rabbim önce hiç olmayanlara sonra bana versinn (aminn)
çalışıyorsun sanırım kolay gelsin merhaba
naber kizlar?
sewdaceylin sen ne kulandin kistlerin icin?
bana doktor birsey vermedi simdilik...4 hafta kontrolle gidecem her hafta kan alincak hormon tedavisine baslicakmisiz...bebis icin...
kister sorun olmuyormus bazen bende onu kontrol edilecekmis....
naber kizlar?
sewdaceylin sen ne kulandin kistlerin icin?
bana doktor birsey vermedi simdilik...4 hafta kontrolle gidecem her hafta kan alincak hormon tedavisine baslicakmisiz...bebis icin...
kister sorun olmuyormus bazen bende onu kontrol edilecekmis....
merhaba canım evet çalışıorum ve yorgunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?