Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

hicrancım bende geçenlerde onu takip ederek gelmiştim yazışmıstık biraz sonra gidince giremedin benim telefondan intenet var ama giremedim rumuz ve şifrey kabul etmedi anlamad yoksa girerdim :)

kızlar pek girmiyor sanırım eskisi gibi ben bir gittm kimse gelmedi demekki :)

canım benim eşim sabah 2 fincan filltre kahve içiyor öğlen türkkahves içiyor kahve konusunu pek sanmıyorm.bizim iki taraflydı sorun eşimde az haretli çıktı spermler sadece bende tüpler tıkalıydı açılı geçen cuma. birde pkoluyum hayırlısı

hg canım valla bende çıldırmak üzereyim azıcık arda takılıyorum burda kafa dağıtıyorum iyiki varmışsınız daha önce nie bulmamışım burayı geç kalmışım ble diom kendime :)

bende öle walla nefes aldığım yer diyebilirim bide hepimiz hamiş kalsak bebişlerimizden konuşsak ne kadan güzel olurrr

hg canım valla bende çıldırmak üzereyim azıcık arda takılıyorum burda kafa dağıtıyorum iyiki varmışsınız daha önce nie bulmamışım burayı geç kalmışım ble diom kendime :)

olsun hiçbirşey için ge değildir hoş geldin aramıza

kahveyi geç o zaman diğerlerini kullansın :9 rabbim yardımcınız olsun açıkcası benm pek bilgim yok 1 kzıım var 4 yaşında ikincisini istedik ama kistlerim vardı onların tedavisini gördüm kistlerden önce şstedik olmadı nie olmuyor die gttiğimde kistler ortaya çıktı adet düzensizliğim oluştu hormanlarım normaldi bakalım inş ikincisini istioz ufak tefek problemlerden kurtulduk ama hayırlısı rahmandan bende ordan burdan duyduk ve okuduklarımla bazışeyleri öğrenior ve görüyorum dediğm gibi daha önce ilkinde hiç prblemimiz yoktu bakalım hayırlsı

Allah bağışlasın. inşllah 2.side olur hayırlısı . dua etmekten başka yapacak birşeyimiz yok .artık Allahtan bekleyeceğiz

naber kizlar?

sewdaceylin sen ne kulandin kistlerin icin?

bana doktor birsey vermedi simdilik...4 hafta kontrolle gidecem her hafta kan alincak hormon tedavisine baslicakmisiz...bebis icin...

kister sorun olmuyormus bazen bende onu kontrol edilecekmis....

iyiyiiz sağol sen nasılsın . kistleriniz iy huylu mu kötü huylu mu kaçtane arkadaşlar .ben şuan pko için diane35 kullanıyrum

canım ilk gittiğimde 6 cm kistim vardı diane 35 kullandım artı kılnma vardı 3 ay kullandım kistlerim gitti ama adeti kendiğinden göremedim 3 ay daha kullandım sonra tekrar gittiğimde 3.5 cm kist oluşmuştu gyline di sanırım yanlış 3 ayda onu kullandım 3 ay sonra gttiğimde yine kistten kurtuldum ama adet prblemini çözemedik tekrar adet olunca gel dedi bekel bekle gittim ama yine kist 6.5 cm yasemin die bi ilaç var doğum kontrol bunlar 3 ay da onu kullandım en son gittiğimde tertemiz di :) yani en gitmem mart 17 falandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…