Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

geçmişolsun canım .

iyiyiiz sağol sen nasılsın . kistleriniz iy huylu mu kötü huylu mu kaçtane arkadaşlar .ben şuan pko için diane35 kullanıyrum

allaha sükür bende iyim...
bana sen diye bilirsin canim...burda hepimiz kardes gibiyiz :)
benim üctaneydi birisi patlamis biriside 2 cm mis öbürsü dahada kücük...bilmiyorum canim iyimi kötümü...
iste her hafta gidecem, belki kistlerimle hamile kala bilirmisim...ona bakacaklar hormonlar biraz dengesizmis...(hep dengeli olan hormonlar 2 ayda dengesiz olmus)

canim kistlerin gitmesi icin bir kac yöntem varmis....
1. dogum kontrol kulanmak, hamile kalinamiyor iste
2. hormon tedavisi...(doktorum buna karar verdi....cünkü cocuk sahibi olmak istediginiz icin dedi..iki doktor karar verdi)
3. yine ilac ama onu konusmadik....

ben simdi civan ve arslan percemi kulanacam kistler icin, burdaki kizlar kulanmis ve cok memnun kalmislar....sanada ben tavsiye edeyim bari :)

ben daha ilk bugün baslicam günde üc kere icecekmisin.

ben simdi civan ve arslan percemi kulanacam kistler icin, burdaki kizlar kulanmis ve cok memnun kalmislar....sanada ben tavsiye edeyim bari :)

ben daha ilk bugün baslicam günde üc kere icecekmisin.[/QUOTE]
canım ben soğan kürünü duydum onu yapmaya çalışacağım daha başlamadım . sizde polikistik over sendromu var mı anlattıklarınıa göre ona benziyor canım doktor pkolusun dedi mi ben ve hicran kardeş pkoluyuz başka var mı bilmiyorum burda . benim hormonlar normal tüpler yeni açıldı birtek sorunum şuan pko ve kilo canım

canim kistlerin gitmesi icin bir kac yöntem varmis....
1. dogum kontrol kulanmak, hamile kalinamiyor iste
2. hormon tedavisi...(doktorum buna karar verdi....cünkü cocuk sahibi olmak istediginiz icin dedi..iki doktor karar verdi)
3. yine ilac ama onu konusmadik....

ben daha ilk bugün baslicam günde üc kere icecekmisin.[/QUOTE]

balımmm tşk ederim mart 17 gittiğimde kist yoktu inş şuandada yoktur gerçi bilmiorum nisan 26 ade olmam lazımdı olmadımyine önceki gün test yaptım çıkksss (yok bişey) şuan ne durumdayım bilmiorum pts yada yarın doktora gideceğim eğerki varsa tavsiyene uyup kulnmaya başlarım çünkü ilaçlar şişirdi iyice

ben daha ilk bugün baslicam günde üc kere icecekmisin.
canım ben soğan kürünü duydum onu yapmaya çalışacağım daha başlamadım . sizde polikistik over sendromu var mı anlattıklarınıa göre ona benziyor canım doktor pkolusun dedi mi ben ve hicran kardeş pkoluyuz başka var mı bilmiyorum burda . benim hormonlar normal tüpler yeni açıldı birtek sorunum şuan pko ve kilo canım[/QUOTE]

hmm gecmis olsun canim...

balımmm tşk ederim mart 17 gittiğimde kist yoktu inş şuandada yoktur gerçi bilmiorum nisan 26 ade olmam lazımdı olmadımyine önceki gün test yaptım çıkksss (yok bişey) şuan ne durumdayım bilmiorum pts yada yarın doktora gideceğim eğerki varsa tavsiyene uyup kulnmaya başlarım çünkü ilaçlar şişirdi iyice [/QUOTE]

ilac kulanmicam bende, doktorum hormon tedavisini önerdi, öbür tedavide hamile kalmam sifir...
arkadaslarin tavsiyesi, cay oldu, bende kulanacam insallah bugün...öbür ayada sogan kürü...bakalim...birde bal+tarcin+cörek otu var onuda 3. ayda insallah :)

selamm arkadaşlarr nasılsınızz ben sinir oldum sonuçlarımı alamadımm pazartesi ara dedilerr

yarın özele gitcemmmm buyuk ihtimaall belirsizlikk insanı yiyo bitirıyooo yaaa

basamm canımm dualarını okudum nazıma mesaj attım ama gitmedi galibaaa haberin olsun canıımmm

tsk ederim cnm...bende görürsem nazi söylerim cnm.....

sen nasilsin?
nasil gidiyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…