- 15 Nisan 2013
- 8.721
- 6.234
- 248
- 33
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #55.181
canım ilk gittiğimde 6 cm kistim vardı diane 35 kullandım artı kılnma vardı 3 ay kullandım kistlerim gitti ama adeti kendiğinden göremedim 3 ay daha kullandım sonra tekrar gittiğimde 3.5 cm kist oluşmuştu gyline di sanırım yanlış 3 ayda onu kullandım 3 ay sonra gttiğimde yine kistten kurtuldum ama adet prblemini çözemedik tekrar adet olunca gel dedi bekel bekle gittim ama yine kist 6.5 cmyasemin die bi ilaç var doğum kontrol bunlar 3 ay da onu kullandım en son gittiğimde tertemiz di :) yani en gitmem mart 17 falandı
geçmişolsun canım .
iyiyiiz sağol sen nasılsın . kistleriniz iy huylu mu kötü huylu mu kaçtane arkadaşlar .ben şuan pko için diane35 kullanıyrum
canım ilk gittiğimde 6 cm kistim vardı diane 35 kullandım artı kılnma vardı 3 ay kullandım kistlerim gitti ama adeti kendiğinden göremedim 3 ay daha kullandım sonra tekrar gittiğimde 3.5 cm kist oluşmuştu gyline di sanırım yanlış 3 ayda onu kullandım 3 ay sonra gttiğimde yine kistten kurtuldum ama adet prblemini çözemedik tekrar adet olunca gel dedi bekel bekle gittim ama yine kist 6.5 cmyasemin die bi ilaç var doğum kontrol bunlar 3 ay da onu kullandım en son gittiğimde tertemiz di :) yani en gitmem mart 17 falandı
kolay gelsin cnm yorulmadan emek vermeden malesef hiç birşey olmuyor
Selam kızlar ben geldim
canım ben soğan kürünü duydum onu yapmaya çalışacağım daha başlamadım . sizde polikistik over sendromu var mı anlattıklarınıa göre ona benziyor canım doktor pkolusun dedi mi ben ve hicran kardeş pkoluyuz başka var mı bilmiyorum burda . benim hormonlar normal tüpler yeni açıldı birtek sorunum şuan pko ve kilo canım[/QUOTE]ben simdi civan ve arslan percemi kulanacam kistler icin, burdaki kizlar kulanmis ve cok memnun kalmislar....sanada ben tavsiye edeyim bari :)
ben daha ilk bugün baslicam günde üc kere icecekmisin.
canim kistlerin gitmesi icin bir kac yöntem varmis....
1. dogum kontrol kulanmak, hamile kalinamiyor iste
2. hormon tedavisi...(doktorum buna karar verdi....cünkü cocuk sahibi olmak istediginiz icin dedi..iki doktor karar verdi)
3. yine ilac ama onu konusmadik....
ben simdi civan ve arslan percemi kulanacam kistler icin, burdaki kizlar kulanmis ve cok memnun kalmislar....sanada ben tavsiye edeyim bari :)
ben daha ilk bugün baslicam günde üc kere icecekmisin.
canım napan bugün yogunsun herhalde çıkıp duruyorsunEsbayarim rosemmm hos buldum
biraz işim vardı canım birde netim kesiliyor puffff
selamm arkadaşlarr nasılsınızz ben sinir oldum sonuçlarımı alamadımm pazartesi ara dedilerr
yarın özele gitcemmmm buyuk ihtimaall belirsizlikk insanı yiyo bitirıyooo yaaa
basamm canımm dualarını okudum nazıma mesaj attım ama gitmedi galibaaa haberin olsun canıımmm
aile hekimine falan gittim canım o yüzden biraz da yoğunluk
biraz işim vardı canım birde netim kesiliyor puffff
canım napan bugün yogunsun herhalde çıkıp duruyorsun
aile hekimine falan gittim canım o yüzden biraz da yoğunluk
göbekten olanlar bitti popodan bugün oldum iki gün daha olcammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?