Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

bilmem artikin miamoreden haberi aldimmaynisindan istiyom haberin olaaaa

sennn bi gelsen yamacımaaa romantikkkk olcammm sanada iştee burdannnn ne kadar olabilisemmm artıkk yasakımm iki gözbebğimin nuru :123::123::123::123::123:

herkes dağıldı yani ilknur bir sebep yazmıştı ama unutmuşum canım . hamilde genelde gece geliyor bende gece olmuyoum malesef .

hamilimin netinde sorun varmış ilknurda gelmeyecekmiş artık bazı sebeplerden dolayı

hayırlısı olsunnnn hicarnım herkesee

bakım ben açık net insanımdırrr siz benim kızçemsiniz artıkkk

benim kalpcimm çok hassass sizi bırakmmamm ona göreee

nazlııııııııııııııııııııııııım çok ösledim yaaaw

buradayım canım internetm yavaş iyiyim sğol canım herşey yolunda daha iyi olacak inşallah
insalalh rosem gel bura her zaman bizi habersiz birakma bereber yürüycez bu yoldaaaa
herşeyide biliiii

yaw morem bi bakim dedim nerdesin hamilim yazdimmoda begeni yapinca geldigin ianladim baktim bi kerecik sadece pc bozuktu yazmis baska biseyde olmadi valla aramizdaaaaa

sekercim Ankara daki arkadastan haber geldi. toplamda 4 düsük yapmis. Zekayi Tahir dogum hastanesine gitmis. Genetik uzmanlari test yapmislar degeri 19 cikmis. cifter cifter igne yemis. Doktorun isminide ulastiracaklar. testin sonucu 1 ayda cikiyormus..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…