Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

[QUOTE=yasakhayal

insalalh rosem gel bura her zaman bizi habersiz birakma bereber yürüycez bu yoldaaaa
sağol canım teşekkür ederim inşallah bakalım zaman ne gösterecek merkla ve sabırla bekliyorum ve bekliyoruz

he iste meleekim simcik oldu senin üzüntün bizim üzüntümüzzzzzhasasim bu konuda biliyosunnnsen öyle görmek istemiyommmmumut hic bitmeyecek bak banaaaa

tamam kıscem size üzücü bi haber vericem yalnız MELEK 1984 kıscemin bebeği büyümediği için alıcaklarmış çok üzülüyor kıscem özel mesaj yazdım ama daha açmadı galiba

Son düzenleme:

hmmm peküü yasakımmmmm sana güveniiimm sonsuzzzz

ne degeriymiski öyle 19 cikan pihtilasmada öyle bisey yokkkii:44::44::44::44::44:

melekimminanmiyom sen baya yol almisinnnyaw az kalmisssssssstememdir bu is
durmak yok yola devam
bu çokkk daha güzelll melekimmmmm

aynen melekimmm sanada bu yakışırrrrr

dorudurrrrr

cok gözelsinnnalah sahibine bagislasinn
teşekkür ederim kıslar
bundann iyisi olamzdıı melekimmm

umudumuın elçisisin sennnn
bundan sonra çalışırken bebek düşünmücem relaks olucam
Meleğim senin sorun neydi üzülme tatlı kiscem

bizim sorun sperm azlığı kıscem yaaw
allahım istedimi bi tanesindende veriyo ama ademekki daha gelmedi vakti

tamam kıscem size üzücü bi haber vericem yalnız MELEK 1984 kıscemin bebeği büyümediği için alıcaklarmış çok üzülüyor kıscem özel mesaj yazdım ama daha açmadı galiba

ne gerçekten miiiii

Allhımm yardımcısı olsunnnn çokkk üzüüldüümm çokkkk

ayy öylemiiben o kiscede artik pihtilasmadan süpheleniyorum bu ikinci gelismiyo bebisleri erken dönemde kaybediyo bence altinda kesin pihtilasma yatiyooo:26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…