- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #55.381
okey yasakım haklısınhemen gidim ben değiştirim
İlknur kıscem niye uzaklaştı ki
değiştirdim kıscıklarımhaklısınız umutsuzluk yok relaks olmalıyım
he iste meleekim simcik oldu senin üzüntün bizim üzüntümüzzzzzhasasim bu konuda biliyosunnn sen öyle görmek istemiyommmm umut hic bitmeyecek bak banaaaa
hayırlısı olsunnnn hicarnım herkesee
bakım ben açık net insanımdırrr siz benim kızçemsiniz artıkkk
benim kalpcimm çok hassass sizi bırakmmamm ona göreee
dorudurrrrröyle görünüyor şimdilik
nasıl olmuş şimcik:115::115::115:
nasıl olmuş şimcik:115::115::115:
çook çalışmam gerek anne çoooooooooook
Nüvit Birgili doktorun adiii..
insalalh rosem gel bura her zaman bizi habersiz birakma bereber yürüycez bu yoldaaaa
yaw morem bi bakim dedim nerdesin hamilim yazdimmoda begeni yapinca geldigin ianladim baktim bi kerecik sadece pc bozuktu yazmis baska biseyde olmadi valla aramizdaaaaa
sekercim Ankara daki arkadastan haber geldi. toplamda 4 düsük yapmis. Zekayi Tahir dogum hastanesine gitmis. Genetik uzmanlari test yapmislar degeri 19 cikmis. cifter cifter igne yemis. Doktorun isminide ulastiracaklar. testin sonucu 1 ayda cikiyormus..
tamam kıscem size üzücü bi haber vericem yalnız MELEK 1984 kıscemin bebeği büyümediği için alıcaklarmışçok üzülüyor kıscem özel mesaj yazdım ama daha açmadı galiba
sağol canım ilgin için öksüz kaldık sanmıştık :)
Vawwwwwwwww sahiplenilmek çok güzel teşekkürler ablacim
benimde bahar temizligim yapılacak havalar düzelsin diye bekledim şimdi de asilamam var puff
melekimminanmiyom sen baya yol almisinnn yaw az kalmissssssss tememdir bu is
bu çokkk daha güzelll melekimmmmm
aynen melekimmm sanada bu yakışırrrrr
teşekkür ederim kıslar
dorudurrrrr
cok gözelsinnn alah sahibine bagislasinn
bundan sonra çalışırken bebek düşünmücem relaks olucambundann iyisi olamzdıı melekimmm
umudumuın elçisisin sennnn
Meleğim senin sorun neydi üzülme tatlı kiscem
tamam kıscem size üzücü bi haber vericem yalnız MELEK 1984 kıscemin bebeği büyümediği için alıcaklarmışçok üzülüyor kıscem özel mesaj yazdım ama daha açmadı galiba
saol ksicem igne kullanmismi :26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?