Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

dert sıkıntı heryerde var bitmiyor malesef . ne yapsak nedesek boş. hayat acımasız . herşeyin ilacı zaman . Allah yardım etsin herkese zor bkle bekle hamile kal sonra da bebeği alın zor tabiki tam alışmışken kaybetmek çok zorrrrr

kullanmis günde iki kere. doguma kadar kullanmiss... 5 yil boyunca doktor doktor gezmis hic biri anlamamis bu adam hemen anlamis. o hastanenn icinde genetik bölümü varmis. oraya gideceksin...senin yerinde olsam hemen giderdim.

ama anladigim kadariyla o zaman o kayiplarinda hic igne kullnmamis bilmiyomus pihtilasma oldugunuuu:26::26::26::26:ben hemen ögrendim igne kullaniyorum yine kaybediyorumm:26::26::26::26:

yaa anlatti ben anlamadim. ablasi da yaptirmis o testten onun 21 cikmis. o da azmis. ablasina günde bir igne vermis, arkadasima iki igne.

peki miamorem bu 19 cikan seyin adini sadece ögrenirsen ben ne oldugun uanlarim bana yapilmiysmi diye aslindaaaa:44::44::44::44:

ayy öylemiiben o kiscede artik pihtilasmadan süpheleniyorum bu ikinci gelismiyo bebisleri erken dönemde kaybediyo bence altinda kesin pihtilasma yatiyooo:26::26::26:

çokk üzüldümm çokkkk Rabbim yarcımcı olsunnn çok mutlu oldudu her sorduğumda inş.. bişey olmazzz diodu

Üzülme tatlı kiscem rabbim büyük biz elinizden geleni yapalım tevekkül edelim

ne gerçekten miiiii

Allhımm yardımcısı olsunnnn çokkk üzüüldüümm çokkkk

ayy öylemiiben o kiscede artik pihtilasmadan süpheleniyorum bu ikinci gelismiyo bebisleri erken dönemde kaybediyo bence altinda kesin pihtilasma yatiyooo:26::26::26:

evet canlarım yaaaaaaaw maalesef gerçek
yasakım sen mesaj yazabilirmisin melekime pıhtılaşmaya baktırsın çünkü sen daha deneyimlisin pıhtılaşma konusunda:26::26:

ama anladigim kadariyla o zaman o kayiplarinda hic igne kullnmamis bilmiyomus pihtilasma oldugunuuu:26::26::26::26:ben hemen ögrendim igne kullaniyorum yine kaybediyorumm:26::26::26::26:

hayir biliyordu, ama igne kullaniyormuydu bilmiyorum. ikizleri var vakti olmuyor... ancak bu kadar ögrenebildim. sen bana sorulacak sorulari hazirla onlari sorayim madem. benimde kara cahilligim bu konu...

evet canlarım yaaaaaaaw maalesef gerçek
yasakım sen mesaj yazabilirmisin melekime pıhtılaşmaya baktırsın çünkü sen daha deneyimlisin pıhtılaşma konusunda:26::26:

tabi yaazrim melekim söylümde yaptirsin artik sansa birakamsinnn:26::26::26:

muahhhhhh

Önümüzdeki hafta içi allahtan bi mani olmazsa canım
bende önümüzdeki hafta ici olcam Insaalah ben cuma günü veya cumartesi yumurtamin gelisimine bagli. sen hangi gün. heyecan varmi ben nasil sakinlesirim bilemiyorum rahat girmek istiyorum tavsiyelerin varmi
hoşş geldinnnnnn niki güzell kızçemm

hosbulduk tatli dilli kizcemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…