- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #55.401
yaww hemşommm sen zatennn artık bağrımınnn içindesinnn yok ölee gaçmakkk
canim senin asilaman nezaman
canim senin asilaman nezaman
ne degeriymiski öyle 19 cikan pihtilasmada öyle bisey yokkkii:44::44::44::44::44:
kullanmis günde iki kere. doguma kadar kullanmiss... 5 yil boyunca doktor doktor gezmis hic biri anlamamis bu adam hemen anlamis. o hastanenn icinde genetik bölümü varmis. oraya gideceksin...senin yerinde olsam hemen giderdim.
yaa anlatti ben anlamadim. ablasi da yaptirmis o testten onun 21 cikmis. o da azmis. ablasina günde bir igne vermis, arkadasima iki igne.
muahhhhhh
kıskanıyorum ama bak siziiiiiiiiiiiiii gidiyom beeeeennn hıhhhh
ayy öylemiiben o kiscede artik pihtilasmadan süpheleniyorum bu ikinci gelismiyo bebisleri erken dönemde kaybediyo bence altinda kesin pihtilasma yatiyooo:26::26::26:
durmak yok yola devam
teşekkür ederim kıslar
bundan sonra çalışırken bebek düşünmücem relaks olucam
bizim sorun sperm azlığı kıscem yaaw
allahım istedimi bi tanesindende veriyo ama ademekki daha gelmedi vakti
ne gerçekten miiiii
Allhımm yardımcısı olsunnnnçokkk üzüüldüümm çokkkk
ne gerçekten miiiii
Allhımm yardımcısı olsunnnnçokkk üzüüldüümm çokkkk
ayy öylemiiben o kiscede artik pihtilasmadan süpheleniyorum bu ikinci gelismiyo bebisleri erken dönemde kaybediyo bence altinda kesin pihtilasma yatiyooo:26::26::26:
çokk üzüldümm çokkkkRabbim yarcımcı olsunnn çok mutlu oldudu her sorduğumda inş.. bişey olmazzz diodu
Üzülme tatlı kiscem rabbim büyük biz elinizden geleni yapalım tevekkül edelim
ama anladigim kadariyla o zaman o kayiplarinda hic igne kullnmamis bilmiyomus pihtilasma oldugunuuu:26::26::26::26:ben hemen ögrendim igne kullaniyorum yine kaybediyorumm:26::26::26::26:
evet canlarım yaaaaaaaw maalesef gerçek
yasakım sen mesaj yazabilirmisin melekime pıhtılaşmaya baktırsın çünkü sen daha deneyimlisin pıhtılaşma konusunda:26::26:
iy aksamalr kiscemmmmmmmm
muahhhhhh
kıskanıyorum ama bak siziiiiiiiiiiiiii gidiyom beeeeennn hıhhhh
Tatlım benim kıskanma yüreğim büyük herkese yer var muahhhhhh+69:
tabi yaazrim melekim söylümde yaptirsin artik sansa birakamsinnn:26::26::26:
bende önümüzdeki hafta ici olcam Insaalah ben cuma günü veya cumartesi yumurtamin gelisimine bagli. sen hangi gün. heyecan varmi ben nasil sakinlesirim bilemiyorum rahat girmek istiyorum tavsiyelerin varmimuahhhhhh
Önümüzdeki hafta içi allahtan bi mani olmazsa canım
hoşş geldinnnnnn niki güzell kızçemm
20 aylık evliyim haftaya aşılama oluyorum pkoluyum:2::2:sen nekadarlık evliydin sende aşılamamı yaptırıcan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?