- 15 Nisan 2013
- 8.721
- 6.234
- 248
- 33
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #55.481
afiyet olsunnnn rosemmm zor dimi tek yemekk ben hiç sevmiorummm tek yemeğii
Allah yardimcimiz olsun Insaallah asilaman tutar canim gerci Rabbim ol dedikten sonra ne desek bos. sana nicin asilama dedi? bendeki sividan dolayi dedi baska bi yolu yokmus sanirim ilaclarla vs gecseydi o sekil yapardim. eger tutmazsa asilamam normalde 3asilamadan sonra tüpe geciliyor ya ben direk tüp istiyorum dedimbiraz aceleciyim sanirim
Rabbim büyükbol bol dua edecez canim baska care yok. doktorun kim senin nerye gidiyorsun
Bende tek yiyorum mecburen:2::2::2: daha doğrusu atisririp gecistirioom
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
evet canım çok zor insanın yiyesi gelmiyor kahvaltımız öğlen eşim kahveyi çok sefer sabah iki fncan filtre kahve içer. öğlen türkkahvesi bende sabah kahvaltı yapmıyorum öğlen yiyooz akşamda zorla yiyiom tek başıma napam yalnızlık zoor kısçeemmm
hakınızda hayırlsıı olsun canlrımmmmmrabbimm kimsenin kucağınıı boş bırakmasınnn çok zor beklemek ama iştee tahamüül etces napacass yeterki rabbimm daha büyük acı vermesin
Merhaba kızlar nasılsınız biraz kafamı dagitmam lazım ne var ne yok???
ohhhh ohhhh misssss
naz yazcam unutup duruyorum senin profildeli resimdeki kız çok hoşuma gitti gördükçe gülüyorum bir sağ bir sol dansöz mü sambacımı anlamadım :)
dilleeemmm hoşş geldinnnnn canımmm :26::26::26: nasıl oldunn efemiiizzz nasıllll
Hosbulduk nazimmmm bugün çok iyi çok şükür efem bende iyiyim. Canim
Sen nasilsin nazimmmm
çok mutlu olsummm canımmm amacımda sizi eğlendirmek zatennn böle azcıkk kafanız dağlsınnnn oynayasınnızz gelsinnnn istiorummm
demekki doğru yoldayımmmm
ooyyy çok şükürrrr dilemmm yaww dün öle yazınca aklım çıktıı hastanedydik dedinnn
gelincedee üstüste gelirrr tekrar başın sağolsunn cankuşummmm :26::26::26::26:
Dilek kiscem hg
Geçmişe göz attım birazdq herkeste konyali...benim eşimde konyalı bir kere gittim çok güzel yer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?