Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

afiyet olsunnnn rosemmm zor dimi tek yemekk ben hiç sevmiorummm tek yemeğii

evet canım çok zor insanın yiyesi gelmiyor kahvaltımız öğlen eşim kahveyi çok sefer sabah iki fncan filtre kahve içer. öğlen türkkahvesi bende sabah kahvaltı yapmıyorum öğlen yiyooz akşamda zorla yiyiom tek başıma napam yalnızlık zoor kısçeemmm

hakınızda hayırlsıı olsun canlrımmmmm rabbimm kimsenin kucağınıı boş bırakmasınnn çok zor beklemek ama iştee tahamüül etces napacass yeterki rabbimm daha büyük acı vermesin

aynen ölee kuşumm benim kocişte geç gelio ben sadece kahvaltıyla falan duuromm bazenn

insnaınn iştahıta keslio yazınnn

hakınızda hayırlsıı olsun canlrımmmmm rabbimm kimsenin kucağınıı boş bırakmasınnn çok zor beklemek ama iştee tahamüül etces napacass yeterki rabbimm daha büyük acı vermesin

naz yazcam unutup duruyorum senin profildeli resimdeki kız çok hoşuma gitti gördükçe gülüyorum bir sağ bir sol dansöz mü sambacımı anlamadım :)

naz yazcam unutup duruyorum senin profildeli resimdeki kız çok hoşuma gitti gördükçe gülüyorum bir sağ bir sol dansöz mü sambacımı anlamadım :)

çok mutlu olsummm canımmm amacımda sizi eğlendirmek zatennn böle azcıkk kafanız dağlsınnnn oynayasınnızz gelsinnnn istiorummm
demekki doğru yoldayımmmm

Geçmişe göz attım birazdq herkeste konyali...benim eşimde konyalı bir kere gittim çok güzel yer

Hosbulduk nazimmmm bugün çok iyi çok şükür efem bende iyiyim. Canim

Sen nasilsin nazimmmm

ooyyy çok şükürrrr dilemmm yaww dün öle yazınca aklım çıktıı hastanedydik dedinnn

gelincedee üstüste gelirrr tekrar başın sağolsunn cankuşummmm :26::26::26::26:

ooyyy çok şükürrrr dilemmm yaww dün öle yazınca aklım çıktıı hastanedydik dedinnn

gelincedee üstüste gelirrr tekrar başın sağolsunn cankuşummmm :26::26::26::26:

Hastanede bir gece kaldik canim atesi vardi hemen kontrol altina aldilar şimdi iyi kendi kendine oynuyor

Sağol canım 100 yaşındaydı babaannem zaten yatalakti allah çok cektirmeden yanina aldi nazimmm

Güzel kızlar ben şimdi ifade kullanıyorum ya bunlar normalde hareketli ana benim telde sabit duruyorlar yanlış yerde yanlış ifade kullanabilirim bilginize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…