Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

canım senin bu yazdıklarını başka bi yerde okudum baska bi topiktede olablir bende acaba ben dede olabilir mi diye düşünüyordum

Canım aşılama karar verdiğimizde dr hsg istedim ısrarla gerek yoook dedi ünlü bi prof olduğu içinde güvendim bu ay olmazda önümüzdeki ay rahim filmi cektircem sen nerelisin

canim bence bu kendi görüsüm ama dedigim gibi bana tüpbebek merkezi dediki hatta nette arastir eger kanallarda tikaniklik vs bisey varsa tutmuyor asilama. hayret neden istemedi doktorun benim doktorumda istememisti sordugumda gerek yok sen kendiliginden hemen hamile kaldin acik tüplerin kanallarin demisti ama yaptirdim ve yapisiklik varmis bunu yaptirmadan bilemezki prof da olsa baska bi doktora göründünmü?? ben almanyadayim canim sen nerdensin??

evet tatlım anladım zaten bu hsg kafama coj takıyorum zaten

doktorun aşılama demeseydi yüzde yüz sen yaptırırdın kesin dur bakalım aşılaman inşallah sonuç verir de gerek kalmaz . ama aşılaman olmazsa o doktorun sizden çekeceği var benceeeee

Aşılama tutmazsa dr değiştircem canım bi daha ki ay cektircem ben konyaliyim canım birde almanya daki bi ark konuştuk burda o hgs yi ameliyat şeklinde olmuş orda öyle yapılıyormuş senin nasil yapıldı kesik dikis anestezi vs var mi biraz anlatır misin

hicran konyalı konyada oturuyor canım oranın en iyi kadın doğumcusu ama bende anlamadım malesef bir türlü ben regl den hemen sonra istedi yaptı geçen cuma tüplerim kapalıymış açtı şuan açık tüplerim mesela ama yanlış mı düşünüyom bilmiyorum ama bence seninde tüplerde sorun var canım yada yapışıklık hicrancım

bide su var kizlar spermiogram heryerde ayni sonuc vermiyormus ben bundan bir yil önce esimin spermlerine bakildiginda hersey süper denilmisti tüpbebek merkezinde yeni yaptirdik sayida ve harektliliginda biraz sorun varmis ama normal yolla hamile kalinabilirmis o sekil spermle simdi bana dedilerki bizdeki aletler cok daha iyi doktorlarinkiyle ayni sonuc vermiyormus.

hicran esinin spermlerine bakildimi

dediğin doğru olabilr canım heryerde aynı çıkmıyor ben labaonta götürmüştüm orada az harektli çıktı şimdi özel hastanede yaptıracağım bakalım ne çıkacak ama hicranın tek taraflı sorunu cnm anlattığı kadarıyla

Bakıldı canım özel bi tüp bebek merkezinde yaptırdık sorun yoook

en sagliklisi zaten asilama veya tüpten önce yaptirmak cünkü hem maddi hem manevi etkiliyor gercekten.
ben kendim isteimde yaptirdim yoksa doktora kalsa biraz daha yavas davranacak o sonraki asama demisti bana yani önce testler kültürler bilmem yumurtlama takipleri yapti sonra bana dediki zaten yapmamiz lazim cunku asilamayla rahme yollaniyor ve ordan kanallara tüüplere dogru yolculuk yapiyor eger orda bi sorun varsa gecmez zaten. Insaallah kafani karistirmadim ama bunu doktorun bilmesi lazim yapmasi lazim . hic hamile kaldinmi

bizde aciktik morem bende cikimda yemecigimizi yiyielim artikinn sonra bende gelirimm

melekim meleke attim mesaji ne yapmasi gerektigini analttim rabbim yardimcisi olsunn:26::26:

afiyet olsunnnnn yasakımmm yide gelll

Kafam ilk günden beri karışık zaten canım:2::2::2::2:
Bende sizinle aynı fikirdeyim ama dr ısrarla gerek yok şüphelendiğim hastalardan istiyorum senin sorunun yoook dedi eee bu memlekette herkes bu dr un peşinde i yüzden güvendim ana bu son şansı

Allah yardimcimiz olsun Insaallah asilaman tutar canim gerci Rabbim ol dedikten sonra ne desek bos. sana nicin asilama dedi? bendeki sividan dolayi dedi baska bi yolu yokmus sanirim ilaclarla vs gecseydi o sekil yapardim. eger tutmazsa asilamam normalde 3asilamadan sonra tüpe geciliyor ya ben direk tüp istiyorum dedim biraz aceleciyim sanirim

bol bol dua edecez canim baska care yok. doktorun kim senin nerye gidiyorsun

polikistik over var canım bende o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…