- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #55.441
hosgeldin sevda kiscemmm
tek calismalarda degil melekcim, günün her aninda beyninden uzaklastiracaksin. bir arkadasinla konusurken gelirse gelmezse ne yapalim diceksin... esinle konusurken neyse biz plan yapalim tatil planlari daha cocuk yokken diceksin.. burada ise hicc melankolilik yok, soran olursa cani istediginde gelicek gelirse kapimiz acik gelmezsede hayat devam ediyor rahat rahat diceksin
canlar ben çıkıorum azcıkk kociş acıktımm diooo
çok geç kalmamm gelirmmmmm
cokk zor bir durum Rabbim yardim etsin. Demek ki bu dünya da yicek lokmasi yokmus.. elden bisey gelmezz...insaallah cabuk toparlar..
amin canim Insaallah Allah yüzümüzü güldürsün Insaallah hepimizin bebisleri konsun göbislere. ben 2010da 7haftalik kalbi durdu kürtaj oldum sanirim ozamandan beri diye düsünüyorum bi yapisiklik vardi ama hicbir doktor bisey demedi olur sen kendiliginden hemen kaldin yine kalirsin falan 5doktorda aynisini söyledi bende tüpbebek merkezine gittim endometriosis oldugunu söyledi bunuda histeroskopi ve labaroskopi olduktan sonra ortaya cikti neyse kkde ögrendimde istedim doktorum yapalim dememisti. cok sükür yapisiklik falan temizlendi ama ben asilama olmam gerekiyormus cünkü bendeki serviks akinti yani sivi ph si asitliymis ve spermleri öldürüyormus o yüzden asilamayla olabilir dedi baska bi sorun yok cok sükür. senin neymis<ß ben bide ilacsiz asilama olacam sen???Tatlım ilk aşılamam bende çok heyecanliyim stets yapmak da istemiyorum düşünmeden de olmuyor senin problem neydi canım
Ben pazertesi yumurtalar için gidicem duruma göre yapılacak canım günü belli değil daha rabbim buse yardım etsin ins tutar aşılamamuz
Insaallah canim hepimizn en kisa zamanda güzel haberler veririz hamile kalipta
rabbim yüzünüzü güldr bitanemm inşallahhh hemencik hamiş kalırsınızzz
bizii mutluluğa boğarsınızzz<
okey bundan böyle dediğin gibi
zaten yazda geliyor tatil yaparız hazır bebiş yokken
canlar ben çıkıorum azcıkk kociş acıktımm diooo
çok geç kalmamm gelirmmmmm
bizde aciktik morem bende cikimda yemecigimizi yiyielim artikinn sonra bende gelirimm
melekim meleke attim mesaji ne yapmasi gerektigini analttim rabbim yardimcisi olsunn:26::26:
Benim için değerli olduğunu biliyorsun
biliyorum canım sağol üç gün yokluğumda merak etmesen etmezdin banane derdin teşekkür ederim canım iyi ki v arsın glonyalımmmm:) offffffffff elimin üstünden iki kere sivrisinek ısırdı şişti vallaa nasıl kaşınıyor
inş yine olur bebişi 6 yıl sonra aşılamadan hamile kaldı o düşmüştü sonra kendiliğinden yine kaldı ama nasibi yokmuş demekki allah sabır versin ne diyelim
bizde aciktik morem bende cikimda yemecigimizi yiyielim artikinn sonra bende gelirimm
melekim meleke attim mesaji ne yapmasi gerektigini analttim rabbim yardimcisi olsunn:26::26:
amin canim Insaallah Allah yüzümüzü güldürsün Insaallah hepimizin bebisleri konsun göbislere. ben 2010da 7haftalik kalbi durdu kürtaj oldum sanirim ozamandan beri diye düsünüyorum bi yapisiklik vardi ama hicbir doktor bisey demedi olur sen kendiliginden hemen kaldin yine kalirsin falan 5doktorda aynisini söyledi bende tüpbebek merkezine gittim endometriosis oldugunu söyledi bunuda histeroskopi ve labaroskopi olduktan sonra ortaya cikti neyse kkde ögrendimde istedim doktorum yapalim dememisti. cok sükür yapisiklik falan temizlendi ama ben asilama olmam gerekiyormus cünkü bendeki serviks akinti yani sivi ph si asitliymis ve spermleri öldürüyormus o yüzden asilamayla olabilir dedi baska bi sorun yok cok sükür. senin neymis<ß ben bide ilacsiz asilama olacam sen???
Insaallah canim hepimizn en kisa zamanda güzel haberler veririz hamile kalipta
Sende iyiki varsın canommmmmmmbiliyorum canım sağol üç gün yokluğumda merak etmesen etmezdin banane derdin teşekkür ederim canım iyi ki v arsın glonyalımmmm:) offffffffff elimin üstünden iki kere sivrisinek ısırdı şişti vallaa nasıl kaşınıyor
Ay kız o kötü olur şimdi tatlı tatlı kasiniyordur bizim burdada çok oluyor göl var ya ondan kaynaklı
Çok geçmiş olsun canım sorunun büyük değilmiş canım bi kere olmuş yine olur allahın izniyle ben pkoluyum 7 aydır tedavi görüyorum yumurta geliştirici iğneler kullanıyorum bu at aşılama için 3,4 yumurtam oluşabilir hayırlısı bakalım önceden afet düzensizliği vardı buna bağlı olarak yumurtalar büyümüyordu vatlamiyorfu kiste dönüşüyordu hormonlar ayarsızdi şimdi hepsi düzeldi yumurtluyordumda bende ph dengedizliginden şüphelenmiyorum açıkçası
Sende iyiki varsın canommmmmmm
Ay kız o kötü olur şimdi tatlı tatlı kasiniyordur bizim burdada çok oluyor göl var ya ondan kaynaklı
evet haklısın göl tarafında çok olur ilaçlamadan yatılmıyor artık malesef dün gecede 3 te kaktım ısırdı siinir oldum iyiceee
bende 2 seneden beri ph süphesi konunmamisti düsün hicbir doktor bunun tahlilini yapalim demedi. bir gün öncesi iliski verdi ertesi gün benden sivi aldi bakti hicbir sperm yok öldürmüs dedi ve kolaylik olmasi icinde asilama önerdi. sen labaroskopi ve histeroskopi oldunmu? bunlari yaptirmadanda asilama yaptirma cünkü kanallarda tikaniklik veya yapisiklik varsa bosuna asilama olmus olur benim meger yapisikmis iyiki yapildi
hicran nartanesi hsg röntgenınden bahsediyor sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?