Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

okey bundan böyle dediğin gibi
zaten yazda geliyor tatil yaparız hazır bebiş yokken

cokk zor bir durum Rabbim yardim etsin. Demek ki bu dünya da yicek lokmasi yokmus.. elden bisey gelmezz...insaallah cabuk toparlar..

inş yine olur bebişi 6 yıl sonra aşılamadan hamile kaldı o düşmüştü sonra kendiliğinden yine kaldı ama nasibi yokmuş demekki allah sabır versin ne diyelim

Son düzenleme:
amin canim Insaallah Allah yüzümüzü güldürsün Insaallah hepimizin bebisleri konsun göbislere. ben 2010da 7haftalik kalbi durdu kürtaj oldum sanirim ozamandan beri diye düsünüyorum bi yapisiklik vardi ama hicbir doktor bisey demedi olur sen kendiliginden hemen kaldin yine kalirsin falan 5doktorda aynisini söyledi bende tüpbebek merkezine gittim endometriosis oldugunu söyledi bunuda histeroskopi ve labaroskopi olduktan sonra ortaya cikti neyse kkde ögrendimde istedim doktorum yapalim dememisti. cok sükür yapisiklik falan temizlendi ama ben asilama olmam gerekiyormus cünkü bendeki serviks akinti yani sivi ph si asitliymis ve spermleri öldürüyormus o yüzden asilamayla olabilir dedi baska bi sorun yok cok sükür. senin neymis<ß ben bide ilacsiz asilama olacam sen???

rabbim yüzünüzü güldr bitanemm inşallahhh hemencik hamiş kalırsınızzz

bizii mutluluğa boğarsınızzz<
Insaallah canim hepimizn en kisa zamanda güzel haberler veririz hamile kalipta

canlar ben çıkıorum azcıkk kociş acıktımm diooo

çok geç kalmamm gelirmmmmm

bizde aciktik morem bende cikimda yemecigimizi yiyielim artikinn sonra bende gelirimm

melekim meleke attim mesaji ne yapmasi gerektigini analttim rabbim yardimcisi olsunn:26::26:

Son düzenleme:
bizde aciktik morem bende cikimda yemecigimizi yiyielim artikinn sonra bende gelirimm

melekim meleke attim mesaji ne yapmasi gerektigini analttim rabbim yardimcisi olsunn:26::26:

tamam canım size güle güle bende düşüyom peşinize bizimde geldi yemek vakti

inş yine olur bebişi 6 yıl sonra aşılamadan hamile kaldı o düşmüştü sonra kendiliğinden yine kaldı ama nasibi yokmuş demekki allah sabır versin ne diyelim

dua ederken de ne istedigimize cok dikkat etmeliyiz kizlarrr. versinde nasil verirse versin falan demeyinn. olsunda hemen olsun demeyin. hersey icin hayirlisini dileyinnnn...

herkese afiyet olsun canlar bizim kociş 11 de geliyor ben yedim :)

Çok geçmiş olsun canım sorunun büyük değilmiş canım bi kere olmuş yine olur allahın izniyle ben pkoluyum 7 aydır tedavi görüyorum yumurta geliştirici iğneler kullanıyorum bu at aşılama için 3,4 yumurtam oluşabilir hayırlısı bakalım önceden afet düzensizliği vardı buna bağlı olarak yumurtalar büyümüyordu vatlamiyorfu kiste dönüşüyordu hormonlar ayarsızdi şimdi hepsi düzeldi yumurtluyordumda bende ph dengedizliginden şüphelenmiyorum açıkçası

bende 2 seneden beri ph süphesi konunmamisti düsün hicbir doktor bunun tahlilini yapalim demedi. bir gün öncesi iliski verdi ertesi gün benden sivi aldi bakti hicbir sperm yok öldürmüs dedi ve kolaylik olmasi icinde asilama önerdi. sen labaroskopi ve histeroskopi oldunmu? bunlari yaptirmadanda asilama yaptirma cünkü kanallarda tikaniklik veya yapisiklik varsa bosuna asilama olmus olur benim meger yapisikmis iyiki yapildi

hicran nartanesi hsg röntgenınden bahsediyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…